2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Hafta hesabı hiç kafanı kurcalamasin benim de geç döllenme olmuş 1 hafta gerideydi son adet tarihime göre haftası.

2 hafta sonra arada fark kalmadı şükür yakalamış olması gereken haftasını masAllah.

Genelde herkesin öyle oluyormuş zaten ilerleyen haftalarda fark kapaniyormus.

Yaaa kuzum ben çok üzüldüm Hayırlısı olsun.Yeniden ve sağlıkla olur umarim

Canım benim ismini hatırlayamadım ama okursa burayı üzülmesin ben de 2 tane yaşadım hiç üzülmesin
Çok teşekkür ederim tesellim için dün değerim 604 e düştü eve geldim pembemsi akıntım vardı bugün kırmızı pıhtısı oldu benimde ikinci kimyasalım bu daha 21 yaşımdayım olur inşallah ilerde

Ya birsey soracam kızlar, sağ kasıkta böyle hani bazen gözümüz seyirir ya, onun gibi bir seyirme oluyor. Size de oluyor mu? Ne anlama geliyor acaba, kaslar mi kasiliyor, rahim mi büyüyor nedendir yani bilen veya yasayan var mi aranizda?

Mesela solgarın var besin takviyesi olarak geçiyo. Ya da direk turna yemişi diye satılıyo ondan da alıp yiyebilirsin.

Yaa ben de öyleyim. Zar zor yiyorum. Canım herşeyi istiyor ama malesef korkumdan yiyemiyorum.
Hep standart şeyler.
Peynir ekmek domates bal yoğurt çubuk kraker leblebi
Evet ben de öyleyim bugün de doktora sordum kusmak iyidir dedi napalım böyle yaşayacakmışız hamileliğimizi geçici ama öyle düşün insan doktorun yanına gittiğinde sağlıklı diyince her derdini unutuyo

Bende dün oldu tarif ettiğin şey. Sanırım rahim genişliyor kasılıyor.

Cnm bende kamudayım kimseylede paylaşmadım yeni olduğu için nasıl öğreneceğim bilmiyorum bi genelge paylaşmışlar kronik hastalığı olanlar sanırım işe gitmeyecek hamile yazmıyor
Ben de söylemedim henüz ama artık ayrılmayı düşünüyordum idari izne eşim çok huzursuzdu gittiğim için. Bakalım nasıl olacak şimdi

Ben de söylemedim henüz ama artık ayrılmayı düşünüyordum idari izne eşim çok huzursuzdu gittiğim için. Bakalım nasıl olacak şimdi
Bende korkuyorum cnm birde bukdr yeniyken hamilelere neden izin Yok bilmiyorum cnm nasıl izne ayrılacaksın bizimle ilgili birşey yazılmamış

Sağlıklı bir gebelik değildi diye düşün.Birkaç aya yeniden hamiş olacağına ve sağlıkla tamamlanacağına inanıyorum.Sevgiler canım.Üzülmemek elde değil ama kendini teselli et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…