2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Evet orası öyle tabi. Bu halimize de şükürler olsun. İnşallah 2 3 hafta sonra geçer hepsi

Bu arada tahmini doğum tarihi 24 ocak gösteriyor benim de hayırlısı ile inşallah. Hamile olup işe giden var mı?
Selam, açıkçası benim de merak ettiğim bir konu. Henüz şirkete bildirmedim. Nasıl olacağını merak ediyorum. Mevcut durumda halen evden çalışıyorum ama tabii haziranda işler değişecek gibi duruyor. Bir kaç yerden bilgi almaya çalıştım. Şirketin insiyatifinde ilerliyorlar. Kesin bir kural yok. Kalp atışını duyunca bildirecektim ama bu durumda önceden bildirebilirim ben de.

Ben normal hayattada koku konusunda çok hassas biriydim şimdi hat safhadayım su bile kokuyorAllah yardımcımız olsun
Selam, aynen ben de normalde çok hassasımdır. Resmen su kokuyor. Aynı dilden konusabilmek güzel. Tüm koku ve tatları alıyorum. Bulaşık makinesinden cıkan bardağa su koyunca deterjan kokusunu alıyorum bu yüzden sürekli bardak yıkıyorum :)

Çok iyi anlıyorum seni İnşallah çabuk geçer bu süreç

Kızlar sol kasık tarafıma ince bi ağrı giriyo çok endişe etmedim ama aralıklarla devam etti yaşayan var mı ?

Benimm yine kanamalarmin oldugu zaman ki gibi agrim olmaya basladi insallah uine kanama olmaz ya ala ala oyle dayanilmicak gibi degil insallah gaz falandir ben karıstırıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…