2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim kontrolüm cuma günü .nasıl cumayı edecem bilmiyorumkahverengi lekelenme devam ediyor bendede.özellikle sabahları çok oluyor

Kızlar karnım içerden çekiştiriliyo gibi garip bir hal aldı son haftalardaki kasılmalar gibi doğum öncesi kasılmayı biliyorum o tarz nefesim kesiliyor neler oluyor acaba

Kızlar karnım içerden çekiştiriliyo gibi garip bir hal aldı son haftalardaki kasılmalar gibi doğum öncesi kasılmayı biliyorum o tarz nefesim kesiliyor neler oluyor acaba
Rahim büyüyodur canım bana doktorum iki taraflı aşağı doğru ağrı olursa ara demişti

Kızlar ya benim kesem asagida o yuzden düşük tehlikem var 1 aydir ayni seyi soyluyorlar suana kadar bi iki defa kanamam oldu ama sükür ilac la ıgneyle durdu bi sıkıntı olmadı yukariya cıkma ihtimalli yok mu doktor bisey demiyo takip etcez diyip duruyo boyle bi sorunla karsılasan oldumu aranizda ya da duydunuzmu ? Ilk gebeligim hic bilgim yok cok üzülüyorum ya

ay evet bir de toza alerjim var benim herhalde süpürülmeyeli bir hafta olmuştur
eşimi de sürükleyeyim peşimden de yapayım bari bugün

doğum öncesi kasılmayı bilmiyorum ama dün bende de öyle oldu
belim kopacakmış gibi ağır regl ağrısına benzettim

Benim de lekem olduğunda doktor bebek aşağıda demişti 2 hafta sonra gittim istediğim yere yerleşmiş dedi tabii ki ben de çok korktum ve araştırdım bebek daha sonra normal yerleşmeye başlıyomuş yerleşmese de istirahat veriyomuş doktor, ablamda da ilk haftalar aşağıdaymış sonra olması gerektiği gibi yerleşmiş korkma düzelir inşallahh

Olması gereken yere ne zaman cıkıyo bi bilgin varmi doktor delirtiyo beni ne zmaan sorsam takip etcez de takip etcez degistircem zaten doktorumu insan en azndan su hafta bu hafta da duzelir demez mı

Kızlar bu bahsettiğim kasılma gibi olan şey sonunda idrar geliyor 10 dk içinde gelen 3. İdrar. Rahim büyüdüğü için mi böyle oluyor ilk hamilelik te böyle bişey hatırlamıyorum

işte hiç halim yok kaç gündür şimdi zorlucam kendimi biraz

Bozma moralini arkadaşım. Ben de senin gibiyim. Bulantıdan eğilip kalkamıyorum bile çoğu sefer. Bebeğin den kıymetli değil hep öyle düşün. Şurda ne kaldı 3 aya. O zamana kadar da eşin üstten Bi süpürge yapsın.
Biz öyle yapıyoruz. Düşük riski de var bu aylarda. Temkinli olmak lazım.
Bulantılarım geçerse inşallah 3.aydan sonra o zaman iyi Bi temizlik yapıcam.

buyudukce yukari cikiyor sanirim canim

Peki
Canım doktor bana demistiki bebek yolk kesesinin arkasında duruyor büyük ihtimalle , yani geride gözüküyor. Bu da güzel demişti ama anlamamıştım. Acaba bu fotolarla mı alakalı. İyi oldu bu fotoyu paylaştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…