2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Doktorunun sana dediği bebeğin kese içindeki konumu canım yolk kesesi atık kesesi sanırım ilk haftalarda bebekten büyük olur atık kesesi bebek arkasına geçmiş olabilir senin rahim anatominle alakası yok bence içini rahat tutabilirsin

Olması gereken yere ne zaman cıkıyo bi bilgin varmi doktor delirtiyo beni ne zmaan sorsam takip etcez de takip etcez degistircem zaten doktorumu insan en azndan su hafta bu hafta da duzelir demez mı
Herkeste farklılık gösteriyor benimki 5. Haftada farketti aşagıda olduğunı 7. Haftada düzelmişti

Bu hafta kontrole gidecek kimse yokmu hepimizi 2 hafta sonrasına çağırmışlar. Bekleyeceğiz ama nasıl
Ben varim canim, sali gunu gidecem. Gecen hafta sattan daha geri cikti bebek, kalp atisini goremedik kucuk diye. O yuzden saliya randevu verdi insallah kalp atisini görürüz dua edin kizlar

Canım kendini iyi hissediyorsan en azından süpürge vileda yapsana rahatlarsın.Ev kirli olunca psikolojim alt üst oluyor benim.Beynen yoruluyorum yapınca fiziken yoruluyorum ama inanilmaz bir rahatlık geliyor
Aynen ben öyleyim az önce sildim süpürdüm toz aldim su an kus gibi hafifim tabi adanada olmanin avantaji da var cunku halilari kaldirali cok oldu, çıplak evi silip supurmek daha kolay geliyor bana

Düzelir kuzum o sen dert etme sakın iş yapma ağır kaldırma lekelenmen var mı bilmiyorum kendini yoracak şeyler yapma en azından düzelene kadar
Cok dikkat ediyorum canm 2 hfta önce biraz kanamam oldu hemen gittm sukur hic bisey yoktu lekelenme falanda olmuyor suan allaha sukur insallah düzelicek ya bende inaniyorum 1 aydr doktor tuturmus düşük te düşük kafayi yedircek her seferinde guzel haberler le geliyorum evime insallah rabbim kucagıma almayi da nasip etcek

Ya aslında düşükte bebek büyüdükçe rahimin içini dolduruyo mu yoksa büyüdükçe aşağıyadaki konumu sabit mi o önemli detaylı bilgi versin sana gittiğinde sor mutlaka büyüdükçe konumu değişiyo mu kötüye mi gidiyo sabit mi bilgi verin endişeliyiz de bak sinirlendim şimdi

Kızlar bu bahsettiğim kasılma gibi olan şey sonunda idrar geliyor 10 dk içinde gelen 3. İdrar. Rahim büyüdüğü için mi böyle oluyor ilk hamilelik te böyle bişey hatırlamıyorum

Kızlar bu bahsettiğim kasılma gibi olan şey sonunda idrar geliyor 10 dk içinde gelen 3. İdrar. Rahim büyüdüğü için mi böyle oluyor ilk hamilelik te böyle bişey hatırlamıyorum
Canım aynı belirtiler benimde başıma geldi resmen kese az bişey hereke ediyordu yalnız koltukta oturduğumda oluyordu biraz ıslaklık hissediyordum benimde başıma geldi

Carsamba gitcem bakalm ne olcak

Canım aynı belirtiler benimde başıma geldi resmen kese az bişey hereke ediyordu yalnız koltukta oturduğumda oluyordu biraz ıslaklık hissediyordum benimde başıma geldi
Şu saate kadar sürdü uyudum geçer sandım şimdi biraz daha iyim karnım içerde çekiştiriliyo gibi şişiyo gibi nefesim darlanıyor iki hafta öncede olmuştu bu seferki daha fazlaydı ağrı akıntı yok o yüzden fazla telaş yapmadım ama baya rahatsız etti doğuma yakın oluyor bu tarz kasılmalar onu biliyorum ama şimdiki ne anlamadım rahim büyüyor deyip üstünde durmak istemiyorum

kızlar şu korseyi çok istiyorum hemen sipariş vercem ama veremedim sadece bu sitede satışını gördüm ölçü vermek gerekiyomuş ama ulaşamadım firmaya da kesinlikle almak lazım yorumlar da çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…