2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Benim de ters rahim 6+4te kalp atışına vajinal ultrasonla bakıldı. Karından görülmedi.

8+6da karından görülmeye başladı

ev berbat diye ağlamak üzereyim
o kadar pis ki temizlik yapmayalı kaç hafta oldu
Canım kendini iyi hissediyorsan en azından süpürge vileda yapsana rahatlarsın.Ev kirli olunca psikolojim alt üst oluyor benim.Beynen yoruluyorum yapınca fiziken yoruluyorum ama inanilmaz bir rahatlık geliyor

ev berbat diye ağlamak üzereyim
o kadar pis ki temizlik yapmayalı kaç hafta oldu
Ben akşam mutfağı temizledim baştan aşağı inanılmaz rahatladım dinlene dinlene yaptım yormadım kendimi diğer türlü gerçekten kendimi berbat hissediyorum. Bir günde yapacağın işi günlere yayarsan bişey olmaz canım en azından süpürge vileda yapsan oda rahat latır.

10. haftadayim simdiden arastiriyorum 1-2 haftaya baslamayi dusunuyorum ozellikle goguslere. Cunku benim gogusler estetikli bide simdi daha da buyuyor catlamasin

Doktor bana da sende net görüntü olmuyor nedense dedi hep üstten baktı acaba benimde mi ters ki rahmim.daha önceki hiç bir doktor söylemedi ters diye ama ablamında tersti.
Olabilir kontrolde sor canım bana da gebe kalana kadar söylememisti doktorum Vajinal bakınca cok net görülüyor

Günaydın.
Benim de bulantım az şuan.
O kadar alışmışım ki kusmalara
Birşey mi oldu diyorum şuan
Bende öyleyim. Bi rahat uyuyorum allahım nazar değmesin Ama cuma günü dr bana mide bulantısı için ilaç vermişti. Cuma akşamı kullandım sadece. Şuan iyiyim. Şaşırıyorum Geçti mi ki

Doktor bana da sende net görüntü olmuyor nedense dedi hep üstten baktı acaba benimde mi ters ki rahmim.daha önceki hiç bir doktor söylemedi ters diye ama ablamında tersti.

retroverted rahimin geride olması ters değil aslında biraz geride geç görülür bebek ama gelişimini engelleyecek bi durum yoktur Midposition rahim normal pozisyonunda mesela benim ki de anteverted rahim 4. Haftada göründü kese hepsinin avantajı dezavantajı var geç görünsün de bebek sağlıklı olsun bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…