2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kusuyor musu canım bende iki gündür midem de ağırlık var kussam da rahatlasam diye bekliyorum
Sabah kusuyorum canım gün boyu da bulantım devam ediyo kusmuyorum, gece uyumaya giderken çok zorluyo bulantı sabah uyanır uyanmaz kendimi tuvalette buluyorum

Kizlar sorum olucak , bende bu hamilelik göstergesinde 6 hafta diyor ama doktor 5 hafta diye hesapladi o nasil oluyor ? Yani 5hafta 5günlükse 6. hafta mi oluyor 5. hafta mi kafam karisti
Doktor banada aynisini dedi adetime gore 6 haftalikti 5 dedi en son gittigimdede oyle 1 hafta geriden soyledi. Sormadimda o an heyecandan acaba normalmidir.

Bence sana öyle geliyordur canım hamilelikte hormonlar yüzünden annenin aynaya bakınca kendini beğenmemesi rahatsız hissetmesi gibi durumlar yaşandığına dair bir yazı okumuştum. Sen de bebeğin de sağlıklı olun yeter ki, dış görünüşünü çok takma. Taktıkça daha cok kilo alırsın. Sağlıklı beslenmeye calıs elinden geldiğince

Kızlar rahim ters olunca bebek ve ya kalp atışı daha geç gözükür diye bir şey var mı? Rahmi ters olup 6. Haftada kalp atısı duyan varmı? Benim carsamba randevum var da, 6+3 olacak. Rahmim ters acaba o yüzden görememe ihtimalimiz var mı dedim bir kaç yerde yazıyor da

Evet ters ise biraz geç görülür ama eğer doktorun ehli bi doktorsa mutlaka görür zaten allah korusun bişe olsa kanaman ağrın olur bence hamileliğin normal gidiyo strese sokma kendini hiç

Evet ters ise biraz geç görülür ama eğer doktorun ehli bi doktorsa mutlaka görür zaten allah korusun bişe olsa kanaman ağrın olur bence hamileliğin normal gidiyo strese sokma kendini hiç
Sağol canım. Yok yahu hiç streste değilim. Hatta enteresan bi şekilde rahatlık var üstümde :) doktor gecen hafta cagırmıstı gitmedim mesela bu hafta gideceğim. Merakımdan sordum sadece

Benim bi akşam hiç bulantım olmadı o zaman korkmuştum sabah ben burdayım dedi ve 3 defa kustum arada molalar oluyormuş

Ay inşallah kuzum
Normalde ben de tedirgin Bi yapıya sahibimdir
Ama bunda tamamen rabbime emanet ettim durumumu.
Doktor 1 ay sonraya randevu verdi.
Arada şüpheye düşüyorum işte.
Aslında düşmemek lazım.
Takılmamak lazım.
Alan o veren o.
Sayfada okuyunca mesela anneleri korkum artıyor.
Herşeyde korkarak eyvah vah tüh diyorlar ya
E onlar da haklı kendince.
Ama geriyor beni biraz bu durum sanırım.
Sende de öyle oluyor mu?

Sağol canım. Yok yahu hiç streste değilim. Hatta enteresan bi şekilde rahatlık var üstümde :) doktor gecen hafta cagırmıstı gitmedim mesela bu hafta gideceğim. Merakımdan sordum sadece

Evet canım geç gözüküyor. Benim rahmim de tersmiş. Hep vajinal baktı doktor.
İlk defa 8+2de ki doktor ona 8+6 olmuş dedi. O zaman zor da olsa karından görmeyi başardık. Sonra düzeliyormuç rahim yukarı doğru kalktığı için ama.
Öncesinde zor

Bende aynı şeyi yaşadım. Ailelere o yüzden yeni hamileliğimi söylüyemiyoruz. 10 haftalık olsun o zaman rahatlarız inşallah
Evet bnde bundan tedirgin oluyorum.7 haftalkken kalp sesini gorduk.doktor 10 w likken cagirdi.simdi korkuyorm.ailelere de soledik.tanidik bi kac kisiyede.Allah yardmcimi olsn.2 hafta sonrayi ople cekiyorum.

Ayy evet sağlıklı olsunlar da kusacaz mecburen ama 9 ay sürmesin çünkü sağlıklı beslenemiyorum hadi 3 ay bebek depodan besleniyo sonra yemek lazım cevizi bile zar zor az az yiyorum
Çoğu gebelikte 12. Haftadan sonra bitiyor canım bulantılar. Vücut alışacak eninde sonunda bitecek umuduyla bakacağız. Bende sağlıklı beslenemiyor um. Yumurta yok et yok tavuk yok meyve yiyebiliyorum tatlı çikolata asla yemesemde olur gereksiz kilo yapımcılar. Yağlı salçalı yemekler yazarken bile tiksindim. Geçecek inşallah ben umutluyum 9 ay sürmesin allahım

Benim de ters o yüzden vajinal bakıyor, büyüyene kadar böyle olacakmış, karindan cok ugrassa da net gorulmuyor

Ayyy inşallahhh eğer 9 ay sürerse bir daha doğurmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…