2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzumm geçmiş olsun zorla kendini süt falan iç hiç değilse bişeyimiz yok diye diye kendimize nazar değdirdik bence benim de midem dönüp duruyo sanki istifra etsem rahatlıcam gibi İlk defa böyle oldum
Gercekten resmen nazar değdirdim ben de. Mide yanmasıyla başladı önce böyle büküm büküm bükülüyordu midem 2-3 gündür. Bugün resmen ağladım kendi halime ayağa kalkamıyorum

Kızlar ben çok fena kabız oldum zeytin yağı ve kuru kayısı denedim yok olmadı bildiğiniz başka bişey var mı sanki Netscape 3 ü bir arada duydum varsa bi fikri olan hemen yapayım çok kötüyüm
Off gecmis olsun canım. Erik posası cok iyi geliyor ama onu nereden bulursun bilmiyorum belki internetten bulabilirsin. Bol bol su iç ve kuru seyler yemekten kaçın mesela yemeği ekmeksiz ye

Kızlar ben çok fena kabız oldum zeytin yağı ve kuru kayısı denedim yok olmadı bildiğiniz başka bişey var mı sanki Netscape 3 ü bir arada duydum varsa bi fikri olan hemen yapayım çok kötüyüm

Canım kanaman ya da düşük riskin yoksa yürüyüş yap. O çok iyi çalıştırıyor bağırsakları.

Onu evde yaptım KuZum iyi fikir gecen kanamam oldu o yüzden pek yürüyüşe çıkmıyorum

Anladım canım çok geçmiş olsun.
İnşallah atlatırız bu süreci sağ salim.
Ben de zor çıkıyorum tuvalete.
Hep katı yediğimiz için bence.
İçin sebze yağ filan almıyo kesinlikle benim.
Meyve bile yiyemiyorum

Benim baş belam bu kabızlık ya hamilelik ömcesi de hep olurdu şu an daha beterim kayısı su yağ duphalac bide içiom fayda etmiyo ben de de çok kötü bişi çok 4 5 gün tuvalete çıkamadığımı bilirim hala da çare bulamadım

Kızlar merhaba, hamilelik ile ilgili kitap öneriniz var mı? Ayşe Öner’in hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabını duydum ve Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını da bir kaç yerde gördüm. Bunlrdan birini alan var mı ya da başka önerisi olan?

Allah yardımcın olsun canım.
Gece yatmadan eğer yiyebiliyorsan kuru kayısı ye.
Ardından bol su iç.
Her akşam yap bunu.
İnşallah iyi gelir

Takipteyim ben de. İnşallah alanlar vardır. Ben de okumak istiyorum

Allah yardımcın olsun canım.
Gece yatmadan eğer yiyebiliyorsan kuru kayısı ye.
Ardından bol su iç.
Her akşam yap bunu.
İnşallah iyi gelir
Canım hergün düzenli kayısı ve su içiom hatta kayısı suya da koyuom bana mısın demiyo küçüklüğümden beri böleyim şimdi daha kötüyüm hamilelik oldıu olalı geceleri yatamıyom midemden artık şişkinlikten

Canım Allah kolaylık versin, evet hamilelikte daha da artan bir durum maalesef. Bir süre Lifli beslenmeye çalış, sebze ve meyve agırlıklı bakalım. İnşallh düzelir

Allah şifa versin.
Bence bunu doktorunla görüş o zaman.
Mutlaka sana bir çözüm sunar.
Fitil şurup hap serum vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…