2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım söledim ama duphalac tan başka bişi veremem şu dönem de kullandıramam dedi ekmek yemıom hiç düzelmesini bekliom bi ümitle

Anladım.
Umarım düzelir.
Yürüyüş yap bol bol.
Rahmine doğru değil de midene doğru bağırsaklarına saat yönünde hafif acıtarak masaj yap.
İnternette var bağırsak masajları.
Zeytinyağı içmeye çalış.
Her gün aynı saatte kakanı yapamadan da tuvalete çöm ve bekle.

Masajı duymamiştim canım ay hemen bakıp deneyeyim tuvalette bekleme olayını da yapayım ay hafi inşallh işe yarar ya

Duncosoft diye bı ilaç var cnm onu kullanabilirsin doktorada sor istersen tamamen bitkisel bı ilaç tadı kötü biraz ama meyvesuyuna falan katıp içiliyor benim kızım.3 yasinda gotrmedigimiz doktor kalmadı kabizdi hep en son bı profesöre gotrduk o önerdi şükür şimdi geçti bı arastr istersen bu cnm hamileler emzirenlerd icebiliyor

Eklentiler

• IMG-20200518-WA0000.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 30
Evet bunu doğum sonrası bende kullanmıştım. Gerçekten çok kötüydü tadı

Bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler tavsiye ederim. Ben bunun sayesinde oğluma uyku eğitimi vermiştim çok rahat etmiştim

Kızlar bende prilam kullanıyorum 10 gündür doktorum sabah prilam öğlen folik asit akşam Demir hapını iç demişti.. ama ben çalıştığım için sürekli uyuya kaldığımdan dolayı sırasını değiştim. dün gece prilam içtim,beni akşama kadar tutmadı.. aşırı midem bulanıyor şuanda o yüzden tekrardan içtim umarım yanlış bişey yapmamışımdır

Kızlar 12 haftalık olduk biz ama 3 gündür bel ve kasık agrım çok var aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba insan ister istemez korkuyor

Aynı dertten muzdaribim kabızlık konusunda. Kayısı su yağ lifli yiyecek tuvalette bekleme vs hepsini denedim. Akşam en son biraz erik yedim şu ıctim yurudum o beni biraz rahatlattı umarım yollar açılmıştır diye dua ediyorum nescafe deneyeceğim yarın da 🖐

Merhaba, bende ayşe önerin kitabını aldım birde “Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler“ diye bir kitap aldım şuan ona başladım gayet güzel

Kızlar 12 haftalık olduk biz ama 3 gündür bel ve kasık agrım çok var aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba insan ister istemez korkuyor
Beenn 9 haftada sol kasık ağrım var hatta korkuttu beni doktora da sordum normal dedi Bel ağrım da var bugün hapşurdum sol kasık ağrımdan dolayı kıvrandım

Bu hafta kontrole gidecek kimse yokmu hepimizi 2 hafta sonrasına çağırmışlar. Bekleyeceğiz ama nasıl
Bende çarşamba gideceğim kalp atışı duyamadık bebişi gördük ufaktan . çarşamba inşallah kalp atışı duymaya gideceğiz dua edin

Selam herkese.Ilk önce hepinize hayirli olsun,sag salim kucagimiza alalim bebisleri.Bende 1 hafta önce beklemedigim halde hamile oldugumu ögrendim.Ilk basta biraz üzüldüm acikcasi.Ama alistim galiba bu fikre2 gün önceultrasonda gebelik kesesi ve yolk sac gözüktü.Kalp atisi göremedik.Agrimda var alt karnimda.12 de yeni kontrol randyevum var.Acabs normal mi?

KIZLAR TEKRAR YAZIYORUM LİSTEYE DAHİL OLMAK İSTEYENLER ÖZELDEN MESAJ ATSIN ÇÜNKÜ İYİ HİSSETMİYOUM KENDİMİ BAZEN GÖREMİYORUM KONUŞMALARDA YUKARIDA KALIYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…