2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Resmini çektim canım inşallh işe yarar ya kullanayım deneyeyim bıktım çünkü bu kabızlık mevzusundan teşekkür ederim

:kızlaaaaar herkese selam 1 hafta oldu galiba giremiyorum fenalardayım geçmedi bulantı serumlarla yaşıyorum resmen sizler ne dururmdasınız
Geçmiş olsun benim bulantım baya azaldı
Koku hassasiyeti de çok azaldı iki haftaya geçer inşallah diye dua ediyorum bir tek halsizliğimden çok şikayetçiyim

Resmini çektim canım inşallh işe yarar ya kullanayım deneyeyim bıktım çünkü bu kabızlık mevzusundan teşekkür ederim
Ne demk.cnm ins ise yarar ama ben bitek ondan memnunum inan kızım.10gun yapmiyrdu büyük tuvaletini çok şükür sayesinde rahatladı artık inş.senind hemn geçer

Hayırlı olsun sizinde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah normal tabi herkesin farklı oluyor benimde bebek gözüktü minicik kalp atışı duymadık bu hafta tekrar gideceğim

Hayırlı akşamlar kızlar, 5+4 oldum ama henüz hastaneye gitmedim kan testide yaptırmadım.. sizler ilk kontrollerinize ne zaman gitmiştiniz?? Of çok korkuyorum birşeyler ters gidecek diye ve Dr. Gitmeye cesaret edemiyorum açıkçası rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin inş

4+3de gittim ilk vajinalden kese gorunmustu 2 hafta sonrasinda da bebek ve kalp atisi goruldu

Kızlar ya bu kese şekline göre cinsiyet belirleme olayı nedir. Yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkek oluyor falan.. Tutan var tutmayan var kadınlar kulübü ndede baya konuşulmuş
benim oglumda kese yuvarlakti top gibi ve sol taraftaydi ama bunda fasulye gibi sag tarafta.cinsiyet belli degil. o tez ben de tutmadi

Off maaşallah ne cok sabretmişsin artık gitsen keseyi cok büyük ihtimal görürsün. Ben ilk adetimin 5. Gün gecikmesinde gittim. Bir şey görünmedi ultrasonda ama rahim kalınlığı ve kan değerleri hamileliği onaylıyor dedi doktor. İkinci randevum bu hafta carsamba. Takvim hesabına göre 6+3 olacak bakalım neler göreceğiz

tugcekb ve 11limon11 geç mi kaldım geçen hafta bi cesaret geldi randevu aldım sonra doktorla konuşma fırsatım oldu. Dr şimdi gelme 6. Haftanda gel deyince bi durdum.. perşembe randevu alıp gitmem lazım artık.. bakalım neler bekliyor bizi

gec kalmak degil de gitseniz gorursunuz artik bence

Yok canım hiç geç değil. En güzeli zaten sabredebiliyorsan ve kötü bir belirtin yoksa kanama gibi, beklemek. Zaten 6. Ya da 7. Haftadan önce kolay kolay bir şey gözükmüyor. En doğrusunu yapmıssın

Alplna bir hafta kadar geriden gelmesi normal olabilir geç döllenme olabilir yada ilerleyen zamanda haftasını yakalayabilir önemli olan diye doktorun bu konuda ne dediği

Günaydınlarrr yani mide bulantısı, kasık ağrısı, şişkinlik, yorgunluk hepsi var çok şükür İstifra etmedim henüz.. oda olur yakında inş hamileliğin tüm belirtileri benim için şükür hepimiz için öyle
oxfordlu nasıl yani 10 haftalık oldu ve daha Hiç Dr a gitmedin mi
sağlıkla kucağımıza alacağımız günlere inş

Günaydın kızlar. Benim kabızlık bana nur topu gibi basur getirdi. Zaten vardı arada çıkardı. Dr dan krem aldım keseyi ilk gördüğümde kullanabileceğim krem ver hatta isimde verdim bunu kullanabilir iyim diye oda olur dediydi başka bir versiyonunu yazdım dedi kullandım kaşıntı yaptı alerji gibi bişey oldu benim dediğim progtolog krem di onda sıkıntı olmuyordu geçiriyordu. Kullanabilirsin demişti. Aile hekimine gidip yazdıralım bari. Nefret ediyorum bu illetten kabızlık tuzu biberi oldu tabi. Tez zamanda kurtulurum inş.

Günaydıın tatlım bende bu gün 5+4 üm aynıyız sanırım topiğin en küçük mercimeği benimkiydi yanına arkadaş geldi çok şükür
Bende senin gibi doktora gitmiyordum ta ki geçen gün içime bir korku bir karamsarlık çökene kadar içim aşırı huzursuz olunca gittik kesemiz gözüktü 1 hafta 10 gün sonrada kalp atışını duymak için çağırdı sende ya bu hafta sonu yada haftaya pazartesi gidersen kalp atışını duymuş olursun folik asite başladın mı ? Folik asit verdi doktorum zaten kullanıyodum başkada şuanlık ilaç vermedi

Berbat bişi canım progtolog bnde işe yaramadı inşallh sen faydasını görürsün Karagullu saolsun bi ilaç önerdi ben de onu sordurup alcam inşallah zor rabbim yardımcımız olsun geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…