2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Masajı duymamiştim canım ay hemen bakıp deneyeyim tuvalette bekleme olayını da yapayım ay hafi inşallh işe yarar ya
Kuzum zeytin yağını dene muhakkak çok iyi geldi içebildiniz kadar iç bişey olmaz zYetin yağı zaten

canım yoğurt ayran ve ya kefiri her öğünün de az da olsa tüketmeye çalış. probiyotik oldugu icin onun da cok faydası var bağırsaklara.

canım yoğurt ayran ve ya kefiri her öğünün de az da olsa tüketmeye çalış. probiyotik oldugu icin onun da cok faydası var bağırsaklara.
Ayran yoğurt hergün tüketiyorum canım. Basur çıktı bir kere ishalde olsam acı verecek ilk hamileliğimde de olmuştu ama son aylarda ydı kremi değiştiriyim bakalım ilerlemeden fayda sağlasa bari

Kızlar bu arada sağlık ocağında ya da hastenede yapılacak testleri soranlar vardı.Kan grubunu herkes biliyordur ama yine de yaziyorlar matbu.Ortalama bu aralıkta yapılacak testler bunlar

Eklentiler

• 20200601_091835.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 30
Ya çok mutlu oldumm evet folik asite başladım ara ara kullanıyordum, gebelik testi pozitif çıkınca düzenli kullanmaya başladım. Cuma veya perşembe günü gidecem merakla bekliyorum

Ayran yoğurt hergün tüketiyorum canım. Basur çıktı bir kere ishalde olsam acı verecek ilk hamileliğimde de olmuştu ama son aylarda ydı kremi değiştiriyim bakalım ilerlemeden fayda sağlasa bari
ayyy çok zor kuzum inşallah faydası olur büyük geçmiş olsun

Kızlar bu arada sağlık ocağında ya da hastenede yapılacak testleri soranlar vardı.Kan grubunu herkes biliyordur ama yine de yaziyorlar matbu.Ortalama bu aralıkta yapılacak testler bunlar
bizim buradaki sağlık ocağı kapalı ya acaba pandemi dolayısıyla calısma saatleri mi değişti biliyor musunuz?

Ya çok mutlu oldumm evet folik asite başladım ara ara kullanıyordum, gebelik testi pozitif çıkınca düzenli kullanmaya başladım. Cuma veya perşembe günü gidecem merakla bekliyorum
Git kuzum git ben ilk çok relax tım sonra bi korku sardı gittim o keseyi bile görmek aşırı heycanlandırdı mutlu etti çok farklı bir duyguymuş gerçekten özele gideceksen cumartesi bile gidebilirsin kalp atışını duyma şansın artar muhtemelen genelde 6+3 te duyuluyo sanırım
Bulantıların ne durumda benim 2 gündür başlafı ve aşırı şişim sanırsın 20 kilo almış gibi

bizim buradaki sağlık ocağı kapalı ya acaba pandemi dolayısıyla calısma saatleri mi değişti biliyor musunuz?
Doktorlar vardiyalı çalışıyor burda ben ilçedeyim.Benimki pazartesi cumaydı saatleri de daha kısıtlıydı ama şimdi normale dönmüştür.Bi amca geldi ama mahalleden gelmiş bizim ordaki sağlık ocağı kapalı diyordu ben tahlil verirken

Kızlar bir de ben kabızlık için tekrar konuştum doktorla duphalac kullan kabızlıkla uğraşıp durma dedi günde 3 kez hergun kullanabilirsin hicbir zararı yok dedi.

bizim burdaki de ne zaman önünden geçsem kapalı. belki bugünden sonra açılmıştır yine bi kontrol ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…