2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ah canımm.. ağzını hayra aç ben de hiç bulantım yok hiç belirtim yok dediğimin ertesi günü mide yanmalarım başladı. ara ara vuruyor sürekli kötüyüm diyemem bazen hiç bir şeyim yokmuş gibi oluyorum. ama mesela dün berbat bir gün geçirdim, bugün nispeten daha iyiym. bulantıdan çok mide yanmam oluyor ve iştahım kapalı, yemek yemeyince de halsizlik had safhada oluyor. yani böyle bi hasta gibiyim çok iyi hissettiğim söylenemez. ama tabii daha ağır geçirenler var halime şükrediyorum. benim 6. haftada başladı her şey

Kişiye göre değişiyor canım kıyaslama yapma başlayadabilir başalamayadabilir bulantı. Herkes farklı yaşıyor. İnşallah Bulantısı geçirirsin hayattan soğutuyor resmen

sabah eşimin yaptığı tostun kokusunu üst kattan alıp uyandım
benim bu pisboğazlığım ne olacak peki?
Sabah bulantıyla gözünü açan ben tarçınlı kurabiye kokusu aldım koku falan yok tabi tadı aklıma geldi. Kahvaltıdan sonra bulanmaya başladım. Kurabiye falan yapamam hala şekerli şeyler yiyemiyorum

Sabah bulantıyla gözünü açan ben tarçınlı kurabiye kokusu aldım koku falan yok tabi tadı aklıma geldi. Kahvaltıdan sonra bulanmaya başladım. Kurabiye falan yapamam hala şekerli şeyler yiyemiyorum
ilacı içmesem tüm gün midem yanıyor
içsem dünyayı yiyorum bir arası yok ben de henüz
ay ben yapardım sana yakın olsak bir lokmacık yerdin.

ilacı içmesem tüm gün midem yanıyor
içsem dünyayı yiyorum bir arası yok ben de henüz
ay ben yapardım sana yakın olsak bir lokmacık yerdin.
Canım benim sağolasın. Gurbetlik her türlü zor aileme yakın olsam yemek falan yapmam onlardan beslenirdim. Şu durumda mutfağı görmek istemiyorum. Ama mecburum. Koca var çocuk var.. Sağlık olsun

O yağlı ve şekerli şeyleri yiyebiliyor musun

Cips yemedim ama canım istiyor kendimi tutuyorum. Şekerli şeyleri yiyorum ama maalesef

Bak benim canım da türlü türlü şeyler istiyor
Ne biliyim tavuk döner hamburger patates kızartması gibi gibi.
Bu bence normal
Ama asla ağzıma Bi lokma alamam şu evrede.
Peynir ekmek domates çubuk kraker
Hayatımın merkezinde şuanda.

Eveeet onları da istiyorumm yerim gibi geliyor ama tabi bilemem,denemedim. Normal yani can çekmesi en azından. Farklı olarak tatlı yiyebilmem var sadece keşke o da olmasa iyi bir şey değil.

Eveeet onları da istiyorumm yerim gibi geliyor ama tabi bilemem,denemedim. Normal yani can çekmesi en azından. Farklı olarak tatlı yiyebilmem var sadece keşke o da olmasa iyi bir şey değil.

O zaman çok bulantın yok senin maşallah.

O zaman çok bulantın yok senin maşallah

benim de canım çekiyor hatta karnım da aç ama yiyemiyorum ağzım buruşuyor yalnız geçen gün eşim cips yiyordu dedim ki bu kesin beni mahfeder asla yiyemem. dur deneyeyim dedim bir kaç parça yedim. sonra bir iyi geldi ki anlatamam, sanırım tuzlu olduğu için. hiç rahatsız da etmedi. eşim de hemen dalga geçiyor hatta önüne yemek koysam yemezsin götürdün cipsi diye

Ay varya asla cesaret edemem.
Benim de Bi gece pisboğazım tuttu. Eşime fırında patates yaptırdım.
Onu yedim
Yemez olaydım
3 gün perişan etti beni.
O günden beri yemiyorum hiçbir şekilde yağlı.

Canım benim sağolasın. Gurbetlik her türlü zor aileme yakın olsam yemek falan yapmam onlardan beslenirdim. Şu durumda mutfağı görmek istemiyorum. Ama mecburum. Koca var çocuk var.. Sağlık olsun
bana ikisi de yakın ama çok faydaları olmuyor aslında ben istemiyorum henüz. 65 yaş üstüler zaten ama evet çocuk olunca mecbursun.
ben yemek yapmayı oldum olası sevmem hep özenirim dolabı dolu olanlara.
uyduruk muyduruk yapıyorum bir şeyler

kızlar folik asit için aç karna mı tok karna mı özellikle bişey dedi mi doktorunuz? bana demedi de ne zaman yemek yiyebileceğim belli olmadığı için aç karna içiyorum ama

çok zor allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…