2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen benim canım da tam olarak bunları cekiyor. Yiyorum da midem bulanmıyor simdilik :)

Ay varya asla cesaret edemem.
Benim de Bi gece pisboğazım tuttu. Eşime fırında patates yaptırdım.
Onu yedim
Yemez olaydım
3 gün perişan etti beni.
O günden beri yemiyorum hiçbir şekilde yağlı.
kuzu bir de zencefil çayı yapıyorum arada o bi iyi geliyo. zencefille limon kaynatıyorum bi 10 dakika filan midemi yatıştırıyo. 10 dakika ama olsun

kuzu bir de zencefil çayı yapıyorum arada o bi iyi geliyo. zencefille limon kaynatıyorum bi 10 dakika filan midemi yatıştırıyo. 10 dakika ama olsun

Zencefil de tüketemiyorum malesef.
Bakalım 10.haftadayım. İnşallah 12 13 gibi biter de Bi tavuk dürüm yerim ya

Kızlar selamlar. Saç boyatabiliyor muyuz hamilelikte
çok kişisel bir mevzu. illa boyatmak istiyorsan organik boyalarla boyat tabii. ama boyatmaman en güzeli. yine de ender saraç şöyle bir laf etmişti. hamilelikte annenin psikolojisi her seyden daha önemli. eğer kadın saçını boyamaya alışmışsa ve boyatmadığı zaman içi sıkılıyor kendini kötü hissediyorsa, bu ruh halinin bebeğe her seyden cok zararı var. kendinizi iyi hissedecekseniz boyatın. boyatmamak psikolojinizi yıpratmayacaksa boyatmayın

Psikolojik olarak gerek görmüyorum tabi şimdilik. Durabildigim kadar. Durayım. Saçlarım sarı bir de iyice çıktı dipler covid felan derken . Teşekkür ederim canım :)

Psikolojik olarak gerek görmüyorum tabi şimdilik. Durabildigim kadar. Durayım. Saçlarım sarı bir de iyice çıktı dipler covid felan derken . Teşekkür ederim canım :)
Bir yerde okudum ilk trimeserde en azından boyatmayın diyorlar bebeğin her şeyi oluştuğundan. 2/3 de illa istiyorsanız organiklerle olabilir yazıyordu.

herşey yolunda sakin ol lütfen bırakmıycak seni annesi lütfen sakin ol dualarım seninle

her zaman gittiğin doktor muydu ?
sizi ilk defa mı muayne etti?
kalp atışı varsa ne olur korkma stres yapma uyu dinlen bol bol bacaklar havada...
bizi de haberdar et.

Ayyy şok oldum kuzum proluton iğne yaparlar kanaman kesilir hiç korkma bebek yaşıyo bak allaha bin şükür gerekirse hastanede yatarsın dualarım seninle

Dualarımız seninle inşallah her şey yoluna girecek. Güzel haberini bekliyoruz. Güzel şeyler düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…