2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bak sen bir de 10. Haftaya geldin sanırım hiç korkma kalp atışı da iyi bir doktor araştır takibini iyi yapsın bu doktor biraz savsaklıyo gibi önceden önlemini alması lazım

Hepiniz cok saolun bekliyorum suan bilmiyorum ne olcak insallah hic bisey olmaz hayir kendi doktorum degil o kanamann korkusuyla en yakin acile attm kendimi

Hepiniz cok saolun bekliyorum suan bilmiyorum ne olcak insallah hic bisey olmaz hayir kendi doktorum degil o kanamann korkusuyla en yakin acile attm kendimi
o zaman durumunu izah et bir aydır rahmim aşağıda zaten falanca ilaçları kullandım diye.
hemen ne öyle düşük yapıyosun kürtaj olacaksın! öyle kolay mı kuzum ya?
her zaman gittiğin doktoruna ulaşmaya çalış bence

Bak sen bir de 10. Haftaya geldin sanırım hiç korkma kalp atışı da iyi bir doktor araştır takibini iyi yapsın bu doktor biraz savsaklıyo gibi önceden önlemini alması lazım
Bunu tanımıyorum bile kuzu iyi birini buldum carsamba gitcektm şansıma boyle oldu bakaym ne dicek bekliyorum suan kalbi durmus ölu bebegin dedi ya delirdim nasil insan bunlar baska bi doktorda yok pozitf var dedi ama kendini hazrla cok asagida dedi duaniza ihtiyacm var inşallah bunu da atlatırım

Lütfen korkma sakin ol canım çok şükür kalp atışı var bebişinin

Allah şifalar versin bebeğini sana bağışlasın inşallah

Ya 9 ay kanaması olan el kadar pıhtı düşüren var kuzum benim korkma benim arkadaşım yengem 9 ay yattılar sadece tuvalete gittiler aldılar bebeklerini kucaklarına anlamıyorum zaten belliydi aşağıda olduğu neden önlem alınmadı 3 günde bir proluton iğne yapılabilirdi progestan fitil verebilirdi sen şunu bi atlat da iyi doktor bulmuşsun iyi takibini yapar senin

dualarımız seninle....

rabbim yardımcın olsun canım. inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur.

Ya canım okurken gözlerim doldu inşallhh bişi olmaz yaaaaa rabbim esirggesin bebeğini dualarımız senle sakın hemen inanma başka hastaneyede git bebeğin senle kalır inşallh bol bol dua etcezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…