2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım bende bir kaç gündür kabizdim akşam hurma yerim 3 tane sabah ondan mı bilmiyorum çok rahatladım karnım bildiğin dümdüz oldu bir dene istersen
Canım bende bir kaç gündür kabizdim akşam hurma yerim 3 tane sabah ondan mı bilmiyorum çok rahatladım karnım bildiğin dümdüz oldu bir dene istersen
Canım teşekkür ederm hurma da aldırayım ozman ben ama yanlış hatrlamıyorsam ölçülü yenmesi gerekti doğumumu kolaylaştrıyordu hurma googladan bi araştralım istersen yanlış olmasın belkş ben yanlış hatrlıom

canım hurmayı doğum yaklaşana kadar önermiyorlar. rahim kasılmasını uyarıyormuş. sadece doğuma son bir kaç hafta kala yemeyi öneriyorlar

Evet hurmayı çok tüketmeyin.doguma yakın tavsiye ediyorlar doğumu kolaylaştırdığı icin

Kızlar meraba 5. Haftanın içindeyim ve bulantım baslamadi daha masallah mi diyim daha önceki hamilelikte bu haftalarda çok kötüydüm sizde durumlar nasıl normal mıdır şuan sadece arada mide yanması oluyo çok az göğüs uçlarım da ağrı var ve arada kasiklarim şancı oluyo ama az

Darısı başımıza
Geçmiş olsun benim bulantım baya azaldı
Koku hassasiyeti de çok azaldı iki haftaya geçer inşallah diye dua ediyorum bir tek halsizliğimden çok şikayetçiyim
Geçmiş olsun benim bulantım baya azaldı
Koku hassasiyeti de çok azaldı iki haftaya geçer inşallah diye dua ediyorum bir tek halsizliğimden çok şikayetçiyim
Darısı başımıza, cok fenayim valla bulanti öldürüyor insani yasamaktan soğutuyor

Günaydıınn kızlar
Temizlik yapmam lazım kusuyorum yiyemiyorum peynir ekmek yemekten yıldım ya su bile içemiyorum bebeğin suyu azalacak diye korkuyorum yudum yudum içiyorum hızlı bile içsem midem bulanıyo siz de durumlar nasıl??

Benimde 6. Haftam ama bulantım başlamadı henüz her hamilelikte bir olmaz canım brnde mide yanması var birde iştahsızlık canım birşeyler istiyor ama yiyemiyorum 52 kg hamile kalmıştım sabah tartıldım 50 kg zayiflamisim

Bundan önceki hamililigim çok kötüydü en başından bulantı yiyememe vardı ve 1 ayda 53 den 49 düşmüştüm onu kaybettim sonra kasımdan mayısa kadar 61 kilo oldum ve dediğin gibi canim bisey yemek istemiyo 59 olmuşum 1 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…