- 20 Nisan 2020
- 797
- 860
- 18
- 30
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #4.641
wc dışında asla kalkma yerinden kuzumHepinize cok tesekkur ederim. Igne falan yaptılar eve gonderidiler. Salak doktor bide yüzsüz yüzsüz hadi kalp atisi varms gozun aydn dedi basta beni durdu diye aglatan doktor nasil sinir oldum 1 hafta sonra kontrle gel dedi ama beklemem kendime iyi bi doktor buldum yarn ona gitcem suan biraz agrm var ama kanama sabah ki gibi cok degil insallah bisey olmaz.
hepinizden allah razi olsun.
Ya esim isi gücü birakti sadcee benimle zaten canm 1 aydr bi bardak bile yıkamdm kalkmıyorum bi is yapmıyorum ama asagida olunca ne kadar dikkat etsemde surekli kanama riskim var böyle insallah hepimiz saglkli bi sekilde kucağımıza alırz bebebklrmiziwc dışında asla kalkma yerinden kuzum
bebeğin seninle birlikte savaş veriyor sakın unutma o da tutunmak istiyor sana.
hepimiz duygusalız şu an biliyorum ama eşin sana bir komedi filmi açsın izleyip kafanı dağıtmaya çalış.
benim bir arkadaşım da böyleydi o bebek 12. haftadan sonra yavaş yavaş yukarı çıktı :)Ya esim isi gücü birakti sadcee benimle zaten canm 1 aydr bi bardak bile yıkamdm kalkmıyorum bi is yapmıyorum ama asagida olunca ne kadar dikkat etsemde surekli kanama riskim var böyle insallah hepimiz saglkli bi sekilde kucağımıza alırz bebebklrmizi
Cok tesekkur ederim inşallah benimde oyle olurbenim bir arkadaşım da böyleydi o bebek 12. haftadan sonra yavaş yavaş yukarı çıktı :)
ama yine de arkadaşım 9 ay dikkatli oldu maşallah kız güzeli bir oğlu var şimdi
umudunu hiç kaybetmedi çünkü
sen de kaybetme
hepimiz yanındayız... en önemlisi bebişin yanında.
Geçmiş olsun benim de ilk gebeliğimde buna benzer bir sorunum olmuştu dr kese bozulmuş zaten yarın gel kürtaj yaparız demiştiHepinize cok tesekkur ederim. Igne falan yaptılar eve gonderidiler. Salak doktor bide yüzsüz yüzsüz hadi kalp atisi varms gozun aydn dedi basta beni durdu diye aglatan doktor nasil sinir oldum 1 hafta sonra kontrle gel dedi ama beklemem kendime iyi bi doktor buldum yarn ona gitcem suan biraz agrm var ama kanama sabah ki gibi cok degil insallah bisey olmaz.
Yurtdışında yaşıyorum burada zaten 8. Haftadan itibaren gidiliyor dr’a ben de bu virüs sebebiyle çok acele etmek istemedimGünaydınlarrryani mide bulantısı, kasık ağrısı, şişkinlik, yorgunluk hepsi var çok şükür İstifra etmedim henüz.. oda olur yakında inş hamileliğin tüm belirtileri benim için şükür hepimiz için öyle
oxfordlu nasıl yani 10 haftalık oldu ve daha Hiç Dr a gitmedin mi
sağlıkla kucağımıza alacağımız günlere inş
Hastaneye yatsam evde kızım var eşim asker kimsemiz yok bu hafta anneme gidicem artık en azından kızım sefil olmasın
Kanamayı sürekli kontrol et azalacak mı artacak mı kuzum iğne proluton mu eğer o ise dışardan kanamayı durdurur ama içerde varsa çok dikkat etmelisin kese ve kesenin etrafı temiz miydi kanama alanı var mıydı söylediler mi kendine çooookkk iyi riskli gebelik uzmanı bulman lazım hiç ihmal etmeHepinize cok tesekkur ederim. Igne falan yaptılar eve gonderidiler. Salak doktor bide yüzsüz yüzsüz hadi kalp atisi varms gozun aydn dedi basta beni durdu diye aglatan doktor nasil sinir oldum 1 hafta sonra kontrle gel dedi ama beklemem kendime iyi bi doktor buldum yarn ona gitcem suan biraz agrm var ama kanama sabah ki gibi cok degil insallah bisey olmaz.
Bunu tanımıyorum bile kuzu iyi birini buldum carsamba gitcektm şansıma boyle oldu bakaym ne dicek bekliyorum suan kalbi durmus ölu bebegin dedi ya delirdim nasil insan bunlar baska bi doktorda yok pozitf var dedi ama kendini hazrla cok asagida dedi duaniza ihtiyacm var inşallah bunu da atlatırım
Allah kahretsin böyle doktorları işini sevmeden yapan doktor olmamalı kesinlikle. Hamile bir kadınla böyle konusulur mu gercekten okuyunca ağladım. Yazıklar olsun. Kuzum sen ilk iş güzel bi doktora git inşallah tutunur bebeğin sana dualarım seninleYa esim isi gücü birakti sadcee benimle zaten canm 1 aydr bi bardak bile yıkamdm kalkmıyorum bi is yapmıyorum ama asagida olunca ne kadar dikkat etsemde surekli kanama riskim var böyle insallah hepimiz saglkli bi sekilde kucağımıza alırz bebebklrmizi
Evet prolutndu bana etrafnda kanama var falan demedi kanama durdu sayilir simdi 1 hafta snra kontrle gel bebegin kalp atmlari yavas dedi acilde ki ama o pozitif diyen ultrasondaki oyle biseyden bahsetmedi sadce cok asagida o yuzden kanaman oluyo dedi dikkat etmeliymism yarn o bahsettgm doktora gitcem kac kisi tavsiye etti yakinmda ozel bi hastanede bakalm insallah iyidr de hep onunla devam ederimmKanamayı sürekli kontrol et azalacak mı artacak mı kuzum iğne proluton mu eğer o ise dışardan kanamayı durdurur ama içerde varsa çok dikkat etmelisin kese ve kesenin etrafı temiz miydi kanama alanı var mıydı söylediler mi kendine çooookkk iyi riskli gebelik uzmanı bulman lazım hiç ihmal etme
Insallah cok teskkur ederim yarn baska bi yere gitcm bakalm ne olcakAllah kahretsin böyle doktorları işini sevmeden yapan doktor olmamalı kesinlikle. Hamile bir kadınla böyle konusulur mu gercekten okuyunca ağladım. Yazıklar olsun. Kuzum sen ilk iş güzel bi doktora git inşallah tutunur bebeğin sana dualarım seninle
Yaaaa çok sevindim canım lütfen dikkat et kalkma mümkün olduğu kadar. Senle ben iyi bi doktor bulamamiştik daha şansımıza inşallh iyi doktorlara denk geliriz. Bebeğin senle olcak hep inşallh dualrım senle ve tüm hamişlerleHepinize cok tesekkur ederim. Igne falan yaptılar eve gonderidiler. Salak doktor bide yüzsüz yüzsüz hadi kalp atisi varms gozun aydn dedi basta beni durdu diye aglatan doktor nasil sinir oldum 1 hafta sonra kontrle gel dedi ama beklemem kendime iyi bi doktor buldum yarn ona gitcem suan biraz agrm var ama kanama sabah ki gibi cok degil insallah bisey olmaz.
Maalesef şehir dışı ama gidicem yoksa böyle çok zor oluyo eşimde çalışıyo ev temizle akşam eve gel yemek hazırla onada üzülüyorumÖyle bir şansın varsa hiç durma bence.benim yok ne yazık ki
Canım çok geçmiş olsun. Arkadaşımın kesesi aşağıdaydı dört ay boyunca sürekli kanaması oldu. Dört ay sonra yukarı çıktı sağ salim aldı kucağına yavrusunu . İnşallah sende alacaksın kucağınaHepinize cok tesekkur ederim. Igne falan yaptılar eve gonderidiler. Salak doktor bide yüzsüz yüzsüz hadi kalp atisi varms gozun aydn dedi basta beni durdu diye aglatan doktor nasil sinir oldum 1 hafta sonra kontrle gel dedi ama beklemem kendime iyi bi doktor buldum yarn ona gitcem suan biraz agrm var ama kanama sabah ki gibi cok degil insallah bisey olmaz.
Canim benim çok geçmiş olsun dualarımız tabiki seninle...Hepinize cok tesekkur ederim. Igne falan yaptılar eve gonderidiler. Salak doktor bide yüzsüz yüzsüz hadi kalp atisi varms gozun aydn dedi basta beni durdu diye aglatan doktor nasil sinir oldum 1 hafta sonra kontrle gel dedi ama beklemem kendime iyi bi doktor buldum yarn ona gitcem suan biraz agrm var ama kanama sabah ki gibi cok degil insallah bisey olmaz.
Geçmiş olsun,inşallah sağlıkla çıkacak bebiş bu süreçten..Dinlen,sürekli yat,sevdigin birseyler ye,bugün geçirdiğin tüm kötü anları unut.Hepinize cok tesekkur ederim. Igne falan yaptılar eve gonderidiler. Salak doktor bide yüzsüz yüzsüz hadi kalp atisi varms gozun aydn dedi basta beni durdu diye aglatan doktor nasil sinir oldum 1 hafta sonra kontrle gel dedi ama beklemem kendime iyi bi doktor buldum yarn ona gitcem suan biraz agrm var ama kanama sabah ki gibi cok degil insallah bisey olmaz.
Ya çok üzüldüm canım inşallah uzun sürmez yaKızlar yaa Benim hiç birşeyin yoktu taaakki 2gun öncesine kadar tam 8.haftaya girdim.suan çok kötüyüm sabhlari hiç bişe yiyemiyom sabah 7de kalktm kustm hep sonra yine uyumuşum 10da yine kalktm yine kustm hep Su gidiyor kusura bakmayın açıkça yazdm ama kızlar sonra kraker yedim az çubuk 5dkka geçmedi hepsini cikardm şuan açlıktan bayılcam ne yicem bilmiom çok kötü cnm hiç bişey istemiyor yaa birde çok üsuyrm kızlar varmı tavsiyesi olan midem hiç biseyi almıyor şuan in açık uzun surmez bu durum ben kızıma hamileyken 5.haftamda başladım kusmalara 6ay sürdü inş bu ona benzemez yaa
İnşallah cnm.ya denicem.simdi.ozamn belki bende de ise yarar yaaYa çok üzüldüm canım inşallah uzun sürmez yaben kusmuyorum ama bulantılarıma leblebi çok iyi geldi maşallh srn de bi denesene. İnşallh iyi gelir
Kızlar yaa Benim hiç birşeyin yoktu taaakki 2gun öncesine kadar tam 8.haftaya girdim.suan çok kötüyüm sabhlari hiç bişe yiyemiyom sabah 7de kalktm kustm hep sonra yine uyumuşum 10da yine kalktm yine kustm hep Su gidiyor kusura bakmayın açıkça yazdm ama kızlar sonra kraker yedim az çubuk 5dkka geçmedi hepsini cikardm şuan açlıktan bayılcam ne yicem bilmiom çok kötü cnm hiç bişey istemiyor yaa birde çok üsuyrm kızlar varmı tavsiyesi olan midem hiç biseyi almıyor şuan in açık uzun surmez bu durum ben kızıma hamileyken 5.haftamda başladım kusmalara 6ay sürdü inş bu ona benzemez yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?