2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hepinize cok tesekkur ederim. Igne falan yaptılar eve gonderidiler. Salak doktor bide yüzsüz yüzsüz hadi kalp atisi varms gozun aydn dedi basta beni durdu diye aglatan doktor nasil sinir oldum 1 hafta sonra kontrle gel dedi ama beklemem kendime iyi bi doktor buldum yarn ona gitcem suan biraz agrm var ama kanama sabah ki gibi cok degil insallah bisey olmaz.
hepinizden allah razi olsun.

wc dışında asla kalkma yerinden kuzum
bebeğin seninle birlikte savaş veriyor sakın unutma o da tutunmak istiyor sana.
hepimiz duygusalız şu an biliyorum ama eşin sana bir komedi filmi açsın izleyip kafanı dağıtmaya çalış.

Ya esim isi gücü birakti sadcee benimle zaten canm 1 aydr bi bardak bile yıkamdm kalkmıyorum bi is yapmıyorum ama asagida olunca ne kadar dikkat etsemde surekli kanama riskim var böyle insallah hepimiz saglkli bi sekilde kucağımıza alırz bebebklrmizi

benim bir arkadaşım da böyleydi o bebek 12. haftadan sonra yavaş yavaş yukarı çıktı :)
ama yine de arkadaşım 9 ay dikkatli oldu maşallah kız güzeli bir oğlu var şimdi
umudunu hiç kaybetmedi çünkü
sen de kaybetme
hepimiz yanındayız... en önemlisi bebişin yanında.

Cok tesekkur ederim inşallah benimde oyle olur

Geçmiş olsun benim de ilk gebeliğimde buna benzer bir sorunum olmuştu dr kese bozulmuş zaten yarın gel kürtaj yaparız demişti
Allahtan kendi dr’um çok sakin bir kadındı o gün aradım bekleyelim dedi ve herşey o hafta düzeldi
İnşallah senin de herşey düzelir dinlen inanıyorsan dua et bol bol güzel düşün

Yurtdışında yaşıyorum burada zaten 8. Haftadan itibaren gidiliyor dr’a ben de bu virüs sebebiyle çok acele etmek istemedim
İlk hamilelikte sürekli doktora gittim şu an sizlerin yaşadığı tüm stresleri yaşadım kanamam oldu doktor progestan verdi düşer dedi kalp atışı bekledim filan
Şimdi Allah bi rahatlık verdi inşallah sorun yoktur Çarşamba günü ilk randevum var güzel haberler alırım inşallah
Hastaneye yatsam evde kızım var eşim asker kimsemiz yok bu hafta anneme gidicem artık en azından kızım sefil olmasın

Git bence de ben de ilk hamileliğimde annemin yaptıklarını yedim ilk aylar özellikle et kokusuna tahammül edemiyordum şimdi uzakta ama eşim çok yardım etti yoksa aç kalırdım

Bulantısı olanlar bence kesinlikle yemeği kokusunu almadan yemeyi denemeli bende işe yarıyor hiç yiyemem dediklerimi bu şekilde yedim az az

Kanamayı sürekli kontrol et azalacak mı artacak mı kuzum iğne proluton mu eğer o ise dışardan kanamayı durdurur ama içerde varsa çok dikkat etmelisin kese ve kesenin etrafı temiz miydi kanama alanı var mıydı söylediler mi kendine çooookkk iyi riskli gebelik uzmanı bulman lazım hiç ihmal etme

Insalalah hiçbirşey olmaz camim iyi dusun iyi olsun, dualarimiz seninle

Allah kahretsin böyle doktorları işini sevmeden yapan doktor olmamalı kesinlikle. Hamile bir kadınla böyle konusulur mu gercekten okuyunca ağladım. Yazıklar olsun. Kuzum sen ilk iş güzel bi doktora git inşallah tutunur bebeğin sana dualarım seninle

Evet prolutndu bana etrafnda kanama var falan demedi kanama durdu sayilir simdi 1 hafta snra kontrle gel bebegin kalp atmlari yavas dedi acilde ki ama o pozitif diyen ultrasondaki oyle biseyden bahsetmedi sadce cok asagida o yuzden kanaman oluyo dedi dikkat etmeliymism yarn o bahsettgm doktora gitcem kac kisi tavsiye etti yakinmda ozel bi hastanede bakalm insallah iyidr de hep onunla devam ederimm

Insallah cok teskkur ederim yarn baska bi yere gitcm bakalm ne olcak

Yaaaa çok sevindim canım lütfen dikkat et kalkma mümkün olduğu kadar. Senle ben iyi bi doktor bulamamiştik daha şansımıza inşallh iyi doktorlara denk geliriz. Bebeğin senle olcak hep inşallh dualrım senle ve tüm hamişlerle moralini yüksek tut çok daha iyi olacaksın eminim inşallh hepimiz sağlıcakla doğum yapacaz

Kızlar yaa Benim hiç birşeyin yoktu taaakki 2gun öncesine kadar tam 8.haftaya girdim.suan çok kötüyüm sabhlari hiç bişe yiyemiyom sabah 7de kalktm kustm hep sonra yine uyumuşum 10da yine kalktm yine kustm hep Su gidiyor kusura bakmayın açıkça yazdm ama kızlar sonra kraker yedim az çubuk 5dkka geçmedi hepsini cikardm şuan açlıktan bayılcam ne yicem bilmiom çok kötü cnm hiç bişey istemiyor yaa birde çok üsuyrm kızlar varmı tavsiyesi olan midem hiç biseyi almıyor şuan in açık uzun surmez bu durum ben kızıma hamileyken 5.haftamda başladım kusmalara 6ay sürdü inş bu ona benzemez yaa

Canım çok geçmiş olsun. Arkadaşımın kesesi aşağıdaydı dört ay boyunca sürekli kanaması oldu. Dört ay sonra yukarı çıktı sağ salim aldı kucağına yavrusunu . İnşallah sende alacaksın kucağına

Canim benim çok geçmiş olsun dualarımız tabiki seninle...

Geçmiş olsun,inşallah sağlıkla çıkacak bebiş bu süreçten..Dinlen,sürekli yat,sevdigin birseyler ye,bugün geçirdiğin tüm kötü anları unut.

Ya çok üzüldüm canım inşallah uzun sürmez ya ben kusmuyorum ama bulantılarıma leblebi çok iyi geldi maşallh srn de bi denesene. İnşallh iyi gelir

Canım naneli şeker naneli sakız nane yağı kullan. Bn odamda nane yağını açık bıraktım kapağını. Yakınıma koydum. Kokluyorum ara ara.

Onn dışında Beyaz leblebi öneriyor lar.
Bende etkili olmadı ama belki sende işe yarar.
Bunun dışında mideni hiç boş bırakma.
Asit üretiyor mide.
Bana Beyaz peynir ve çay çok iyi geliyor.
Hep kahvaltı yapıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…