2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Cnm nane yagin denicem valla şeker yiyom ama.ise yaramdi bende o ne yiycegimi sasryom ama pek yiyemiyom.aslimda hep açım peynir ekmek yemeğe calisiyom. Dediğin gibi ama şimdiye kadar iyiydi 2gundr onuda kabul etmiyor midem inş çok uzun sürmez bu durum sağol tavsiyelern için cnm

Ohh çok şükür canım Rabbim sana bağışlasın inşallah bebeğini bazı doktorlar öyle insanın moralini bozmayı çok seviyolar benim zamanında bi doktor sen 35 yaşında menapoza giriceksin dedi şansın çok az dedi hiçte öyle olmadı valla

Kayinvelidemden hazır yemek geldi ona rağmen bulantıdan sofrayı kuramadım. Ama şükür diyorum bulantı olunca bebeğim iyiymiş hissi oluşuyor.

Bir de sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum ya yanma sancı filan oluyor bol su içmekle kendim atlatabilir miyim acaba ?

Yoksa doktora gitsem mi ?

İnşallah iyi çıkar o doktor da yani haftasına göre mi yavaş kaç acaba 145’in üstü normal sayılıyor ultrasonda bakanla acildeki doktor kadın doğum uzmanı mıydı değilse kafana takma uzman bi doktorun değerlendirmesi farklı olabilir bence hiiiçç kalkma yerinden ayağını uzat yat

kızlar benden uzayan bir akıntı geldi şeffaf ama yumurta akı uzuyor
korktum görünce
Bu gün bende de çok fazla akıntı oldu canım internetten baktım Yoğunlaşan akıntı miktarınız sizi endişelendirmesin. İki katı büyüklüğe ulaşan rahminiz bebeğinize sağlıklı bir ortam sağlamak adına fazla miktarda salgı üretmektedir. yazıyordu.inşallah bi sıkıntı yoktur

Canım bende kötüyüm iyi gelen bi şey ne yazık ki yok bana ama ceviz, yeşil zeytin falan yiyebiliyorum.ceviz özellikle iyi oluyor dene istersen faydalı hiç yoktan.

Canım bende kötüyüm iyi gelen bi şey ne yazık ki yok bana ama ceviz, yeşil zeytin falan yiyebiliyorum.ceviz özellikle iyi oluyor dene istersen faydalı hiç yoktan.
Onuda deniyim bari cnm ne denedysem.olmadi artık napalim.ise yaramazsa hiç bişe cekicez mecbur ins ikimizniDe sürmez çok fwzlqt

Kanamam oldu bu aksam adet kanamasi gibi. Acile gittim baktilar kalp atisi goremediler. Aralik ayinda da ayni sebepten kurtaj oldum. Kese var, embriyo var, ama kalp atisi oluşmuyor. Bu da oyle sanirim. Simdi kanamam kesildi ama kalp atisinin olmamasi zaten gidisati gösteriyor. Simdiye kadar coktan oluşması gerekirdi. Yine olmadi yani anlayacağınız. Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın..

gecmis olsun allah sabir versin

Çok geçmiş olsun canım sağlıksız gebeliklerde böyle oluyor bende yaşadım maalesef. Rabbim sabır versin. Yumurtlama haftanda eşin bol cevizli pekmezli hotter çikolatalı beslensin. Doktor önermişti bize. İnşallah bidahaki gebeliğin sağlıklı ve güzel geçer.

Kızlar merhaba öncelikle hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi bugün bebeğimi öğrendim 4+3 oluyoruz mide bulantım vs yok sadece çok arada kramp ve karın ağrım oluyor sizce normalmi ve sizin ne zaman başladı bulantılarınız

Canim haftan kaçtı senin bazen geç oluyor kalp atışı

Ahhh kuzum benim çok geçmiş olsun kan pıhtılaşması sorunun olabilir mi ablamda da 2 gebeliğinde dediğin gibi kese oldu bebek oldu kalp atışı alamadılar en son kan sulandırıcı iğne aldı o hamileliğini kucağına aldı bence bi doktoruna sanış bu konuyu

Sakin olmaya çalış kardeşim inşallah duam seninle... Seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…