2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun. İki kez yaşadım bende düşük kaçıncı haftadasiniz bu arada. Belki kalp atışı için erken mi acaba...

Artik bir sure bebek dusunemem psikolojim kaldirmaz sanirim. Ama dusunursem kan sulandirici igne mutlaka kullanicam. Bence de pihtilasma sorunu var, yani hersey iyi guzel giderken kalp olusma asamasinda kaliyor embriyo, gelisemiyor. Vardir tibbi bir sebebi..

Hangi geninizde mutasyon var? Benimde mthfr genim homozigot

Çok geçmiş olsun. İki kez yaşadım bende düşük kaçıncı haftadasiniz bu arada. Belki kalp atışı için erken mi acaba...
Gecen persembe gittigimde 6+3 tü ama ultrasonda 5+6 cikti. Bu hesaba gore bugun 6+4 cikmasi lazim ultrasonda. Oyle de cikti ama kalp atisi alamadi. Bide kanama oldu ve kesildi. Yatin kendi doktoruma gidicem yine de

Senle 1 gun var aramda. Tahmini dogum tarihi 18 ocakti
Canım ya sat a göre 7+0 sın.Gec döllenme olduysa daha yeni oluyordur kalp atışı.Herkesin 6.haftada başlamaz ki.Benim normalde adet tarihim 8 ila 10 arasında bir tarih hemen hemen.Hatirlamiyorum cunku gebelik takibi yapmıyordum.Bende spiral vardi adetim 15 gun suruyordu vs vs bebek ortalama sata gore cok daha buyuk aslinda ama hiç uymuyor ultrasonla.O yüzden sata gore bakmıyorum çünkü karışık benim iş spiral ve uzun adet döngüsü yüzünden.Yani sata bakıp gitsem kalp atışı yok olacaktı anlatabildim mi.Bence hemen hüküm verme birkaç gün daha bekle

Yarin kendi doktorum yorum yapar ya. bir onceki olcume gore embriyoda buyume gelisme varsa ve kese sekli bozulmamissa beklerim tabiki. Ama embriyo 1 haftada bic büyümemiş yada kesede bozulma varsa yapacak birsey yok kurtaj Rabbim neylerse güzel eyler, vardir bir sebebi herseyin. Ama canimi sikan 2 haftadir yasadigim tarifsiz bulantiyi bosuna cekmis olmak ki bunlari yazarken bile bulantim var, bide iste isin psikolojik boyutu var kurtaj vs. Sonucta rahme dustugu an analik duygulari sahiplenme benimseme devreye giriyor. Velhasil zor bir surec. Ustelik 5 ay arayla ayni sekilde 2 kayip.. hayirlisi olsun..

Çok geçmiş olsun inşallah düşündüğün gibi olmaz. Kardeşim çok yaşadı bu sorunu pıhtılaşma sorunu olabilirmi. Coraspirin kullandı ve hamile kaldığını ögrenince de iğneye başlamıştı.

Tıbbi sebebi kan pıhtılaşması işte ablamda kuzenimde de vardı ve hikayeleri seninki gibiydi bir dahakine kullanmalısın bence inşallah o zaman sağlıkla alırsın kucağına rabbim muradını versin inşallahh

Olsun öyle düşünme lütfen.Saglikli bir gebelik olsun sonunda da cekilen cilelere deger..Olmayacaksa da olmasin hayirlisi olsun yine cekilen cileye deger.9 ay karnında taşıyıp evladını doğumda kaybeden ya da saglikla kucagina alamayan anneler var...7-8 aylık bebegi karnında ölen,ölü doğum yapan,hayatını doğumda kaybeden anneler var..Bunları düşün o annelerin çektikleri fiziki ve manevi acıyı..Bulantı çektiğime üzülürüm deme canım

Canm yine kesin bişi yok bi yarın git belki tahmin edilen gibi değildir yani inşallh da öle değildir iyi düşünelim iyi olsun inşallh dualarımızdasın. Yarın doktora gidince haber ver bize inşallh iyi haberle gelirsin

Valla bilmiyorum ki bence o basta goremedi beni bos yere uzdugunu farketti oyle diyerek atti ustunden diger doktor yavas her hangi bisey demedi yavas olsa yavas derdi kalp atimini goren oyle degilmi bakaym yarn gitcem iste inşllah cok guzel haberler le donerim
Sakin olmaya çalış kardeşim inşallah duam seninle... Seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki...
Cok tesekkur ederim allah razi olsun

Çok geçmiş olsun canım. Bazı drlar a ne kadar kolay geliyor herşey ruhsuzlar. Bebeğin seninle olacak inanıyorum. Çok dikkatli ol tuvalet dışında kalkma dinlen

Çok geçmiş olsun canım yarını bekle bakalım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah aminn

Çok geçmiş olsun canım. Bazı drlar a ne kadar kolay geliyor herşey ruhsuzlar. Bebeğin seninle olacak inanıyorum. Çok dikkatli ol tuvalet dışında kalkma dinlen
Bende öyle yapıyorum canm bidaha hayata gitmem zaten o hastaneyede aciline de yarn baska doktor buldum bakalm cok iyi diyolar insallah bisey olmaz iyi çıkarda hep onda takip edilirim

Akşam üzeri migrenim merhaba dedi. Önce gözde pullanma ardından baş ağrısı. Her zamankinden şiddeti azdı ama minoset içtim içmesem o ağrıyla zaman geçmezdi. Kabızlık sonu hemoroid ağrım devam ediyor. Dudağımda kocaman uçuk. Bebek ne halde iyimidir kafamda deli sorular. Allahım beterinden saklasın bunlarada şükür.

Çok üzüldüm canım kaç haftalık şu an benim ilk 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum kan pıhtılaşması çıktı

Dün çok kotuydum yazamadım dün kontrole gitmiştim ikizlerin düştüğünü öğrendim . Cuma günü herşey normal olması gerektiği gibi diyen doktor dün gittiğimizde kese yerinde yok dusmus dedi ama ben bu işten hiç bişey anlamadım iki tane kese ve ben nasıl fark etmedim dustuklerini birde keseler düşmüş ama bağlantıları kalmış carsamba günü gel ameliyata alicam seni dedi bu doktorun dediği hiç birşeyi anlamadım zaten dilde bilmiyorum eşim tercüme etti kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…