- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #4.681
Çok geçmiş olsun. İki kez yaşadım bende düşükKanamam oldu bu aksam adet kanamasi gibi. Acile gittim baktilar kalp atisi goremediler. Aralik ayinda da ayni sebepten kurtaj oldum. Kese var, embriyo var, ama kalp atisi oluşmuyor. Bu da oyle sanirim. Simdi kanamam kesildi ama kalp atisinin olmamasi zaten gidisati gösteriyor. Simdiye kadar coktan oluşması gerekirdi. Yine olmadi yani anlayacağınız. Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın..
Senle 1 gun var aramda. Tahmini dogum tarihi 18 ocaktiCanim haftan kaçtı senin bazen geç oluyor kalp atışı
Artik bir sure bebek dusunemem psikolojim kaldirmaz sanirim. Ama dusunursem kan sulandirici igne mutlaka kullanicam. Bence de pihtilasma sorunu var, yani hersey iyi guzel giderken kalp olusma asamasinda kaliyor embriyo, gelisemiyor. Vardir tibbi bir sebebi..Ahhh kuzum benim çok geçmiş olsunkan pıhtılaşması sorunun olabilir mi ablamda da 2 gebeliğinde dediğin gibi kese oldu bebek oldu kalp atışı alamadılar en son kan sulandırıcı iğne aldı o hamileliğini kucağına aldı bence bi doktoruna sanış bu konuyu
Hangi geninizde mutasyon var? Benimde mthfr genim homozigotArtik bir sure bebek dusunemem psikolojim kaldirmaz sanirim. Ama dusunursem kan sulandirici igne mutlaka kullanicam. Bence de pihtilasma sorunu var, yani hersey iyi guzel giderken kalp olusma asamasinda kaliyor embriyo, gelisemiyor. Vardir tibbi bir sebebi..
Gecen persembe gittigimde 6+3 tü ama ultrasonda 5+6 cikti. Bu hesaba gore bugun 6+4 cikmasi lazim ultrasonda. Oyle de cikti ama kalp atisi alamadi. Bide kanama oldu ve kesildi. Yatin kendi doktoruma gidicem yine deÇok geçmiş olsun. İki kez yaşadım bende düşükkaçıncı haftadasiniz bu arada. Belki kalp atışı için erken mi acaba...
Benimki sadece bir tahmin. Pihtilas.a soru u vardir diye dusunuyorum. Bunu belirlemek icin test te yaptiracagim eger kurtajla sonuclanirsa. Cunku 2 kimyasal 2 de düşügüm var.Hangi geninizde mutasyon var? Benimde mthfr genim homozigot
Canım ya sat a göre 7+0 sın.Gec döllenme olduysa daha yeni oluyordur kalp atışı.Herkesin 6.haftada başlamaz ki.Benim normalde adet tarihim 8 ila 10 arasında bir tarih hemen hemen.Hatirlamiyorum cunku gebelik takibi yapmıyordum.Bende spiral vardi adetim 15 gun suruyordu vs vs bebek ortalama sata gore cok daha buyuk aslinda ama hiç uymuyor ultrasonla.O yüzden sata gore bakmıyorum çünkü karışık benim iş spiral ve uzun adet döngüsü yüzünden.Yani sata bakıp gitsem kalp atışı yok olacaktı anlatabildim mi.Bence hemen hüküm verme birkaç gün daha bekleSenle 1 gun var aramda. Tahmini dogum tarihi 18 ocakti
Yarin kendi doktorum yorum yapar ya. bir onceki olcume gore embriyoda buyume gelisme varsa ve kese sekli bozulmamissa beklerim tabiki. Ama embriyo 1 haftada bic büyümemiş yada kesede bozulma varsa yapacak birsey yok kurtajCanım ya sat a göre 7+0 sın.Gec döllenme olduysa daha yeni oluyordur kalp atışı.Herkesin 6.haftada başlamaz ki.Benim normalde adet tarihim 8 ila 10 arasında bir tarih hemen hemen.Hatirlamiyorum cunku gebelik takibi yapmıyordum.Bende spiral vardi adetim 15 gun suruyordu vs vs bebek ortalama sata gore cok daha buyuk aslinda ama hiç uymuyor ultrasonla.O yüzden sata gore bakmıyorum çünkü karışık benim iş spiral ve uzun adet döngüsü yüzünden.Yani sata bakıp gitsem kalp atışı yok olacaktı anlatabildim mi.Bence hemen hüküm verme birkaç gün daha bekle
Çok geçmiş olsun inşallah düşündüğün gibi olmaz. Kardeşim çok yaşadı bu sorunu pıhtılaşma sorunu olabilirmi. Coraspirin kullandı ve hamile kaldığını ögrenince de iğneye başlamıştı.Kanamam oldu bu aksam adet kanamasi gibi. Acile gittim baktilar kalp atisi goremediler. Aralik ayinda da ayni sebepten kurtaj oldum. Kese var, embriyo var, ama kalp atisi oluşmuyor. Bu da oyle sanirim. Simdi kanamam kesildi ama kalp atisinin olmamasi zaten gidisati gösteriyor. Simdiye kadar coktan oluşması gerekirdi. Yine olmadi yani anlayacağınız. Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın..
Tıbbi sebebi kan pıhtılaşması işte ablamda kuzenimde de vardı ve hikayeleri seninki gibiydi bir dahakine kullanmalısın bence inşallah o zaman sağlıkla alırsın kucağına rabbim muradını versin inşallahhArtik bir sure bebek dusunemem psikolojim kaldirmaz sanirim. Ama dusunursem kan sulandirici igne mutlaka kullanicam. Bence de pihtilasma sorunu var, yani hersey iyi guzel giderken kalp olusma asamasinda kaliyor embriyo, gelisemiyor. Vardir tibbi bir sebebi..
Olsun öyle düşünme lütfen.Saglikli bir gebelik olsun sonunda da cekilen cilelere deger..Olmayacaksa da olmasin hayirlisi olsun yine cekilen cileye deger.9 ay karnında taşıyıp evladını doğumda kaybeden ya da saglikla kucagina alamayan anneler var...7-8 aylık bebegi karnında ölen,ölü doğum yapan,hayatını doğumda kaybeden anneler var..Bunları düşün o annelerin çektikleri fiziki ve manevi acıyı..Bulantı çektiğime üzülürüm deme canımYarin kendi doktorum yorum yapar ya. bir onceki olcume gore embriyoda buyume gelisme varsa ve kese sekli bozulmamissa beklerim tabiki. Ama embriyo 1 haftada bic büyümemiş yada kesede bozulma varsa yapacak birsey yok kurtajRabbim neylerse güzel eyler, vardir bir sebebi herseyin. Ama canimi sikan 2 haftadir yasadigim tarifsiz bulantiyi bosuna cekmis olmak ki bunlari yazarken bile bulantim var, bide iste isin psikolojik boyutu var kurtaj vs. Sonucta rahme dustugu an analik duygulari sahiplenme benimseme devreye giriyor. Velhasil zor bir surec. Ustelik 5 ay arayla ayni sekilde 2 kayip.. hayirlisi olsun..
İnşallah canımOnuda deniyim bari cnm ne denedysem.olmadi artık napalim.ise yaramazsa hiç bişe cekicez mecbur ins ikimizniDe sürmez çok fwzlqt
Canm yine kesin bişi yok bi yarın git belki tahmin edilen gibi değildir yani inşallh da öle değildirYarin kendi doktorum yorum yapar ya. bir onceki olcume gore embriyoda buyume gelisme varsa ve kese sekli bozulmamissa beklerim tabiki. Ama embriyo 1 haftada bic büyümemiş yada kesede bozulma varsa yapacak birsey yok kurtajRabbim neylerse güzel eyler, vardir bir sebebi herseyin. Ama canimi sikan 2 haftadir yasadigim tarifsiz bulantiyi bosuna cekmis olmak ki bunlari yazarken bile bulantim var, bide iste isin psikolojik boyutu var kurtaj vs. Sonucta rahme dustugu an analik duygulari sahiplenme benimseme devreye giriyor. Velhasil zor bir surec. Ustelik 5 ay arayla ayni sekilde 2 kayip.. hayirlisi olsun..
Valla bilmiyorum ki bence o basta goremedi beni bos yere uzdugunu farketti oyle diyerek atti ustunden diger doktor yavas her hangi bisey demedi yavas olsa yavas derdi kalp atimini goren oyle degilmi bakaym yarn gitcem iste inşllah cok guzel haberler le donerimİnşallah iyi çıkar o doktor da yani haftasına göre mi yavaş kaç acaba 145’in üstü normal sayılıyor ultrasonda bakanla acildeki doktor kadın doğum uzmanı mıydı değilse kafana takma uzman bi doktorun değerlendirmesi farklı olabilir bence hiiiçç kalkma yerinden ayağını uzat yat
Cok tesekkur ederim allah razi olsunSakin olmaya çalış kardeşim inşallah duam seninle... Seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki...
Çok geçmiş olsun canım. Bazı drlar a ne kadar kolay geliyor herşey ruhsuzlar. Bebeğin seninle olacak inanıyorum. Çok dikkatli ol tuvalet dışında kalkma dinlenEvet prolutndu bana etrafnda kanama var falan demedi kanama durdu sayilir simdi 1 hafta snra kontrle gel bebegin kalp atmlari yavas dedi acilde ki ama o pozitif diyen ultrasondaki oyle biseyden bahsetmedi sadce cok asagida o yuzden kanaman oluyo dedi dikkat etmeliymism yarn o bahsettgm doktora gitcem kac kisi tavsiye etti yakinmda ozel bi hastanede bakalm insallah iyidr de hep onunla devam ederimm
Çok geçmiş olsun canım yarını bekle bakalım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah aminnKanamam oldu bu aksam adet kanamasi gibi. Acile gittim baktilar kalp atisi goremediler. Aralik ayinda da ayni sebepten kurtaj oldum. Kese var, embriyo var, ama kalp atisi oluşmuyor. Bu da oyle sanirim. Simdi kanamam kesildi ama kalp atisinin olmamasi zaten gidisati gösteriyor. Simdiye kadar coktan oluşması gerekirdi. Yine olmadi yani anlayacağınız. Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın..
Bende öyle yapıyorum canm bidaha hayata gitmem zaten o hastaneyede aciline de yarn baska doktor buldum bakalm cok iyi diyolar insallah bisey olmaz iyi çıkarda hep onda takip edilirimÇok geçmiş olsun canım. Bazı drlar a ne kadar kolay geliyor herşey ruhsuzlar. Bebeğin seninle olacak inanıyorum. Çok dikkatli ol tuvalet dışında kalkma dinlen
Çok üzüldüm canım kaç haftalık şu anKanamam oldu bu aksam adet kanamasi gibi. Acile gittim baktilar kalp atisi goremediler. Aralik ayinda da ayni sebepten kurtaj oldum. Kese var, embriyo var, ama kalp atisi oluşmuyor. Bu da oyle sanirim. Simdi kanamam kesildi ama kalp atisinin olmamasi zaten gidisati gösteriyor. Simdiye kadar coktan oluşması gerekirdi. Yine olmadi yani anlayacağınız. Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?