2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım nasıl oluyor bu düşük. Kanama ağrı falan yokmuydu. Bazen rahim içi düşükler oluyor içerde keseler görülmüyor iç kanama oluyor falan öyle bişey mi acaba. Çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun. Başka Dr a gitme imkanın yokmı

Bnm kanamam vardı ama cuma günü yok denecek kadar azalmıştı ve herşey yolunda demişti iki günde kanamam olmadı zaten nasıl düştü anlamadım gidicem başka doktora da yarın yada öbür gün için randevu alıp

Geçmiş olsun canım.insallah sorunun çözülür ve sağlıklı bı gebelik yaşarsın tekrardan. Allah yardımcın olsun

Gecen persembe gittigimde 6+3 tü ama ultrasonda 5+6 cikti. Bu hesaba gore bugun 6+4 cikmasi lazim ultrasonda. Oyle de cikti ama kalp atisi alamadi. Bide kanama oldu ve kesildi. Yatin kendi doktoruma gidicem yine de
Bu erken ama bence. 9 .haftada duyuyorlar kalp atışını nerdeyse. Pek çoğuna kurtaj diyorlar ama olmak isyemeyenler bekliyor ve 9.haftada alıyorlar sesi

Çok geçmiş olsun canım

Günaydın güzellikler... son 2 gündür hep ne kötü haberler aldık bebeklerini kaybedenlere allahtan sabır diliyorum. İnşallah en yakın zamanda rabbim kucağınızı boş bırakmaz
Doktor kontrolüm yarın. Normalde çok rahatımdır ama bi panik yaptım içim hiç rahat değil atlasam bugün mü gitsem diyorum. Son 24 saat neyi değiştirecek ki diyorum sonra da yarın sabaha kadar biraz içim rahatlamış olur inşallah...

İnşallahh canım haber ver bize de

Bence başka doktora da görün mutlaka senin kanaman yoksa nereye düşmüş bebek kese bozulmuş dese anlarım da başka doktorun görüşünü almakta fayda var

Hiç kanama vs olmadan nasıl düşüyor?Bu ara neden bu kadar çok kötü haber aldık ya.3-4 anneden peşpeşe Geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıkla kavuşun yavrunuza,yavrularınıza umarım

Perşembe günü başka bir doktora randevu aldım bakalim çok teşekkür ederim haklısınız
Yurtdışındasın sanırım kadın doğumda pek başarılı değiller diye duymuştum hiç canını sıkma kanaman ağrın yoksa tabii bakalım o doktor ne dicek

Al benden de o kadar. Ben de okudukca çok üzüldüm. İnşallah olumlu haberlerle dönerler bekleyenler de. Benim de dün kasık agrım oldu çok bulantım da oldu. Cuma akşam kontrolüm normalde de insan etkileniyor ister istemez zor tuttum ben de kendimi hastaneye gitmemek için. Dedim sakin ol şimdi şaçma bir acil dr una denk gelcen gerek yok diye uyumuşum. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.

Kesinlikle yurtdışında sağlık Türkiye den çok çok geri her branşta .
Çok geçmiş olsun canım, canını sıkma strese girme kesinlikle.. bugün bi yerde okudum.. stres yumurtalıkları azaltıyor.. buna da dikkat etmemiz lazım.. sonuçta hepimiz çocuk istiyoruz bu konuda en dikkat etmemiz gereken şey sağlığımız
Başka bir doktora git bakalım, sağlıklı mutlu huzurlu çocuklarımız olur inş

Teşekkür ederim desteğiniz için evet haklısınız stres yapmamaya çalışıyorum inşaallah hakkımızda en hayırlısı neyse öyle olur sonuçta yaşımız genç tekrar olur inşaallah

Amin canım. Ben de iki gündür mide yanmasından cok kötü hissediyorum akşam eşim bile dedi acile gidelim de içimiz rahatlasın diye. Tuttum kendimi. Bugünü de atlatayım da yarın insallah bebeğimi görürüm Sana da sabır diliyorum cumaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…