2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Üst üste buradan kötü haber almaktan ben de kendimden şüphe etmeye başladım hiç bi belirtim yok kabızlık dışında kabızlıkta küçüklüğümden beri olan bişi zaten o da belirti sayılmaz gebeliğe dair hiç bi şiyim yok ya doktor 3 hafta sonra çağırmişti nasıl dayancam bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok stresli süreç valla

Benim 2 hafta sonra kontrol içim içimi yiyor ne durumda iyimi diye düşünmekten. Allaha emanet yavrularımız

Teşekkürler canım yaz mutkala dr sonucunu. Güzel haberler alalım inşallah.

Başka doktora mutlaka baktır. Umarım yanılmışlardır. Dualarımız seninle.

Bende sık sık yazamıyorum bebeğini kaybedenlere rabbim sabir versin çok üzüldüm tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin benimde kontrolüm cuma günü 13 gündür lekelenmelerim oluyor ilk 3 4 günü baya adet kanaması gibiydi sonrası kahverengi korkuyorum bende kötü bı haber duymaktan inşallah herşey yolundadır.

Kızlar ölüyorum bel ağrısından ya eğilemiyorum karnıma da ağrılar giriyo ama bulantım devam ediyo sabah yine kustum hala bulanıyo midem kusmak için eğildiğimde feci bi ağrı girdi belime kasıklarım da ağrıyo yine yatak döşek yatıyorum 9 ay böle geçecek sanırım

Kızlar bende 7+6 yım doktorum 12. Hafta da çağırdı tekrar en son 6+0 da gitmiştim bir kez düşüğüm var çok tedirgin oluyorum sürekli gidiyim de bebeğin iyi desin istiyorum keseyi bebeği ve kalp atışını gördük ama en ufak bi karın gel agrimda içinm huzursuz oluyo

Herkese selam.arkadaslara bende üzüldüm hepsine sağlık sıhhat diliyorum.bugun kontrole gittim ilk kez keseyi ve kalp atışını alttan gorduk.6+5 satla uyumlu dedi dr .akintim vardı onun icinfitil verdi .idrar ve kan tahlili aldılar öğleden sonra çıkacakmış onlarda.baska bı sıkıntı yok .cok şükür Allah'ım tüm isteyenlere sağlıklı gebelikler versin.

Ben de aralık başında böyle bir kayıp yaşadım. ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.

Kayıp yaşayan arkadaşlar biliyorum üzülme demek kolay Allah sizlere en yakın zamanda sağlıklı gebelik ler nasip etsin. Güzel tarafından bakın gebe kalabiliyor sunuz. 2 den fazla kayıp yaşayanlar genetik tahlillerini mutlaka yaptırsın başka kayıp yaşamamak için

O da nerden çıktı şimdi ya? ne üzücü bir haber, daha yeni sevinmiştik ikizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…