2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
dur bakalım belki başka doktor başka diyecek. Kanama olmadan nereye gitti bu keseler buhar olup uçmadı ya.
Birde iki tane birini görmesem birini fark etmem gerekemz mi of çok kafam karışık ağrı yok kanama yok gördüğüm birşey yok ya baştan gördüğü şeyler kese değil yada bu doktor ne dediğinin farkında değil

Ben aralık ayında kaybımda ciddi ağrı ve ciddi kanama yaşamıştım. 7 haftalık kadardı. Öyle hemen buhar olup uçamaz. Hem belki de tekrar kan tahlili baktırmalısın.

merhaba arkadaşlar. öncelikle bebeklerini kaybedenlere çoık üzüldüm. rabbim sabır versin, inşallah en yakın zamanda sağlıklı bebelikler yaşarlar, evlatlarını kucaklarına alırlar. ben de şubatta kürtaj oldum, 9 haftalık kalbi durmuştu.
şimdi 5+6 dayım.
saat ikide randevum var. çok heyecanlıyım. bir taraftan da kötü birşey dulmaktt-

Kızlar sizlerden gelen güzel haberlere seviniyorum kötü haberler elbette hepimizi üzüyor. Ben evimden uzaktayım bu virüs nedeniyle kaçmıştık İstanbul'dan. İstanbul'daki doktorum sadece tahlil yaptırmaya kadar hastaneye gidebilirsin dedi bana. Bu nedenle sadece testler yaptırdık başka da kadın doğuma gitmediğim için henüz ne kese gördük ne kalp atışı duyduk. Kendi doktorum acele etme diyor. Bir yanım da aralık ayındaki düşükten dolayı bir an önce gitmek ve durumu öğrenmek istiyor. İşyerime daha söylemedim, eşim ben gidip konuşsam mı evden çalışmaya devam etsen diyor. Ama daha doktora gidip kalp atışını bile duymadık. Netice başınızı şişirdim ama yazdım iyi geldi. :)

hastaneye gitmekten endiseleniyorsaniz ozel muayenehaneye gitmeyi dusunebilirsiniz

Canım bulunduğum yer küçük bir kasabanın köyü şu anda. özel muayenehane hak getire. Devlet hastanesinde bir tane kadın doğumcu var, onu da kan vermeye gittiğimizde gördük eşim zinhar onun odasına bile sokmam seni dedi. Mesele İstanbul'a gitmekte. Bir önceki gebelikte çok problemler yaşadık o nedenle en kendimi rahat hissettiğim kişi ile devam etmek istiyorum. Sanırım artık önümüzdeki 10 gün içinde döneceğim İstanbul'a, artık ondan sonra görüşeceğiz doktorumla. Az daha sabır diyorum kendime.

Bebeğini kaybeden anneler..
Ne denir hiç bilmiyorum.
Sizi hiçbir şey şuan için teskin etmeyecek
Geçmiş olsun hrpinize
Ama şöyle düşünün.
Çok şükür ki hamile kalabiliyorsunuz.
Bu çok büyük ve önemli bir biyolojik durum.
Sağlıksız olduklarını düşünün.
Beden bu şekilde savunma mekanizmasıyla atıyor bebeği.
Aslında Allahın bize bahşettiği büyük Bi nimet.
Ondan gelen herşeye tabiki razıyız.
Ama dağına göre kar verir rabbim denir ya.
Belki de taşımak zor olacaktı engelli Bi bebeği.
Allah bizi bildiği için buna müsaade etmedi.
Pes etmeyin.
Şimdi olmaz
İleride olur.
Ama Hak yazmışsa muhakkak olur.

Bir de pıhtılaşma sorunu olanlar yazmış.
İlk hamilelik başlangıcında muhakkak yarım çay bardağı limona yarın çay bardağı su katıp yatmadan için iğnelere başlayana kadar.
Saraçoğlu bu tarifin kanı sulandırdığını ve pıhtılaşmayı azalttığını belirtiyor.

Bu virüs olayları ve belirsizlik her şeyi çok daha zorlaştırıyor. Doktorunuz öyle tavsiye ediyorsa bekleyin bence de. Ama bazı illerde bazı hastaneler temiz hastane olarak ilan edildi. Oralarda pandemi hastası olmuyor. Eğer içinizi rahatlatmak istiyorsanız temiz hastane olarak ilan edilen bir hastanenin herhangi bir kadın doğumcusuna gidebilirsiniz. Zaten 8 hafta olmuş, kalp atısını da duyarsınız zannediyorum. Allah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Ocak ayındada benim başıma gelmişti. Üzücü ama en önemlisi sağlık demiyor muyuz. Sağlıklı olsunda tek amacımız bu. Ben mesela hamile kalabildiğim için kendimi bununla teselli etmiştim. Nisanda doktor biz seni takip edelim dedi ve corasprin içmeye başlıyarak aşılama Oldum. Şuan 10. haftaya geldik. Doktor kontrolü önemli. İnşallah tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah

Insallah Allahtan ümit kesilmez tabi. Gidecem bugün bakalim ne diyecek dr
Kuzu dun banada ayni hastanenn icinde biri yok biri var dedi o anlar ne yaşadığımi bi ben bi rabbim biliyo. Uzme kendini dua et inşallah bugn gittiğin yerde guzel haberler alcaksn bende icim rahat etmedi ozeldeym simdi 5 dk ya gircem kalbim yerinden cikcak gibi allah inşallah dualarimizi kabul eder de bebgmz birakmaz bizi.

Dualarım seninle haberdar et bizi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…