2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzum dualarim seninle çıkınca yaz hemen ben dün gittim dayanamayıp, geçen haftaya göre gayet normal ilerlemiş,yolk kesesi oluşmuş bebek gorunmeye başlamış tek sıkıntı kesenin şeklini bir kenarda begenmedi bu yuzden de ne olumlu ne olumsuz yorum yapmadı, haftaya Salı kesin konuşabiliriz ama kese şekli dışında hersey olmasi gerektiği gibi dedi. Kese şekli hafif bozuk olup sonradan düzelen oluyor mu acaba??? Herseyin guzel olacağına inanmak istiyorum Allahim bu sefer bağışlasın bebeklerimizi bize İnsallah sen güzel haberlerle gelirsin

Ya cok sukur bebeğimn durumu suan iyi kalp atışını falan dinletti kese etrafında biraz kanama varms ilacini duzenli kulanirsan duzelir dedi bu arada sonunda kafama gore bi doktor buldum sanırım ne sorduysam güler yuzle cevap verdi hepinize dualarınz iyi dilekleriniz icin cok tessekkür ederim arkadaşlar

Ne güzel yazmışssın canım.

Çok şükür canım.

Merhaba arkadaşlar bende 6 yillik evliyim bu süreçte 2 kimyasal 4 erken doğumla toplam 6 gebelik geçirdim ama yaşayan hiç bebeğim yok ama şimdi tekrar hamileyim 7. Haftamdayim dua edin benim için
Allah bu sefer bebeğini sana bağışlasın canım inşallah her şey sağlıkla ilerler

Ohhh kuzum nasıl bir rahatlama geldi icime biliyor musun Şükürler olsun. Çok çok çok sevindim...

Ne güzel yazmışsın canım.benimde öncesinde kalp atışı alamadığım bir gebeliğim olmuştu o yüzden bir zararı yok diye limon suyunu içtim her gün.bu günde doktor riske atmama amaçlı iğneye başladı.inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir.

Kızlar aranızda cinsiyet tahmini yapan var mı

Eklentiler

• FB97D090-ECDB-4982-857F-07DE6CCC6B38.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba arkadaşlar bende 6 yillik evliyim bu süreçte 2 kimyasal 4 erken doğumla toplam 6 gebelik geçirdim ama yaşayan hiç bebeğim yok ama şimdi tekrar hamileyim 7. Haftamdayim dua edin benim için
Rabbim hayrlısıyla bu bebeğini sana bağışlasın canım. İnşallh bu defa sana tutunur hiç bırakmaz her namazda olabilldiğince dua edıyom tüm hamilelere ve bebek isteyenlere rabbim herjesin gönlüne göre hayrlsıyla versin inşallah kalbini ferah tut annesi

Allah razı olsun canımaminn inşaallah bende öyle şimdi namazdan kalktım dua ettim isteyen herkes için rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin diye

Canim bende senin gibiyim daha doktora gidmedim korkuyorum bu surecte hasteneye gitmeye bebek nasil iyi mi kalp atışı nasil hicbi bilgim yok malaesef

merhaba anneler ben de keseyi gördüm kese 8.59 mm dedi. geç döllenme olabilir dedi doktor sat 16nisandı iki buçuk hafta sonra çağırdı yolunda mıdır herşey Kese boyutu dışında bsey bilmiyorum belirtimde yok daha önce kaybettim yine kaybetmek istemiyorum korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…