2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
olabiliyor geç döllenmede 8. 9. haftalarda gözükebiliyor bebek. doktorun olumsuz bir şey demediyse doktorunu dinle kuzum...

Canım sen zaten birkaç gün önce gitmemiş miydin? O zaman dememiş miydi 8.59 mm yi ? Bu mesaji birkac gun once okudum sanki...Sakin ol arkadasim,akışına bırak.Stres hamilelikte çok tehlikeli.Belirtin olmak zorunda değil ki...Hersey yolunda.Lutfen panik yapma.

Amin kuzum inşallah rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı

Ben ki yemek yapmaya bayılan hergün çeşit çeşit yemekler yapan haftalardır mutfaktan kaçmanın yolunu arıyorum. İnsan işkence çekermi. Yemek saati geliyor işkence resmen.

Yaaa nasıl üzüldüm anlatamam ya canım rabbim sabır versin kuzum inşallh tez zamanda sağlıklı hamilelikle rabbim sevindirir seni canım çok geçmiş olsun

Canım çok üzüldüm inan aynı şeyleri iki defa bende yaşadım. Sakın umutsuz olma bak biri yanımda biri karnımda çaresi olan bir rahatsızlık bu. Allah sana sağlıklı gebelik ler nasip etsin en kısa sürede

Cok gecmis olsunn insallah en yakın zmaanda saglikli bi gebeligin olur lutfen uzme kendini dedigin gibi herseyde vardir bi hayır

Çok üzüldüm canım rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah sana yeniden

evet kimse cevap vermedi herşeyi yolunda olduğunu duymaya ihtiyacım var nolur teşekkür ederm çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım

Çok üzgünüm.Tekrar ,en yakın zamanda sağlıklı ve tamamina eren bir gebeligin olsun dileğim Test sonuçlarına gore uygulanmasi gereken ekstra tedavi varsa onları da denersin arkadaşım.Hersey gönlünce olur inşallah

Insaallah düzelir canım benim ilk hamileliğimde bir ara bozulmuştu hatta acildeki dr düşer düşmezse alırız demişti şimdi 8 yaşında o bozuk kese
Sonradan düzeldi senin de düzelir inşallah
Korkma dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…