2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabırlar versin sana

Bende sağlık ocağını aradım tahlil yapmak için tüpler gelmiş sabah gittim onları yaptırdım ama bazısı yapılmıyomuş orda kalanlarıda özel laboratuarda yaptırdım yarın çıkıcakmış sonuçlar bakalım hayırlısı

Yaaaaaaa gerçekten mi Içime su serptin Allah razı olsun inşallah benim de sağlıkla kucağıma almak nasip olur Dua ediyorum hep inşallah düzelir beni bırakmaz

Çooookkk sevindim rabbim evladını sana bağışlasın inşallahh

Benim kendime yemek yapacak yicek halim yokken bizim eş kişisi yemekli misafir alıyo ya

Enişte beyin tavırlarını hiç beğenmedim.
Yazık zaten zor geçiyo hamilelik
Benim koca da abimleri çağırdı mangala
Dedim saçmalama
Nasıl temizliyim topliyim ben
Sabahtan beri bulaşık yıkıyorum
Dinlene dinlene
Bitmedi daha

Offf ben de ya pide yaptılar evde salatası masası allahtan kendi yaptı ama mahvoldu ortalık belim sabahtan beri kopuyo bi de misafirlerin arasında hamile de var haftası benimle aynı kız valla tıka basa yedi çekildi benim mide bulantımdan yiyemedim elim belimde sofra topluyorum

Kızlar merhaba..bende 5+2 haftalık hamileyim..yani daha doktora gitmedim testim pozitif..ama 3 gündür az az kahverengi leke geliyo ya normal mi yardımcı olur musunuz

ohh canim cok sevindim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz umarim

Çok güzel haber.Sıkıntısız devam etsin,sağlıkla tamamina ersin

Bulantım falan da yok ne demek oluyo bu
Gebeliğiniz çok yeni.Yerlesme akıntıları/kanamaları/lekelenmeler normaldir.Belirtiler için de çok erken.Bulantiniz olmak zorunda değil.Olmayabilir de ilerleyen zamanlarda başlayabilir de.Tabi ki uygun gördüğünüz bir zamanda bir gebelik uzmanı ile iletişime gecmeniz gerekiyor gebeliğin resmileşmesi ve gidişatı görmeniz için.

Kızlar merhaba..bende 5+2 haftalık hamileyim..yani daha doktora gitmedim testim pozitif..ama 3 gündür az az kahverengi leke geliyo ya normal mi yardımcı olur musunuz
Hayırlı olsun öncelikle canım.Lekelenme için bişey diyemicem başıma gelmedi hiç ama bulantıya takılma bence benim bu hamileliğimde hiç olmadı bulantım inşallahta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…