2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Oy kuzum ya. Eşine söyle bunu.
Bidaha asla istemiyorum misafir de.
Benim de hamileliğin başında kaynanamı çağırdı iftara.
O gün nerdeyse bebeğimi düşürecektim.
Kanamam oldu.
Sonra yine Bi yeltendi çağırmaya.
Dedim asla.
Bu günler bu hatalar geri gelmiyor malesef.
Bi kereden çok şey oluyor malesef.

Canım dikkatli ol bu haftalarda misafir kabul etmek büyük risk. Hem Korona hem hamilelik tedbirli olmak lazım

En kısa zamanda gidecem canm tesekkür ederim

Yerleşme kanaması da olabilir düşük tehlikeside. Dr a görünseniz net bilgi verir. Bulantılar için herkeste olacak diye bir kural yok
Canım benim 26 nisanda iki damla kahverengi leke gelmişti adet başlangıcı olarak yani..o gün başka gelmedi..27 nisanda normal adet oldum..şimdi benim adet başlangıcı hangi gün sayılıyor

Oncelikle insallah kesenin sekli olmasi gerektigi gibi duzelir. Yolku gormene coooook sevindim canim benim.
Ben kac saattir agliyorum. Ama arkadaslarim surekli kiziyorlar bana. Kontrole gittigimde, yolku hala goremedik. Malese. Cok cok uzuldum. Sali gününe yine gel o zaman gormemiz gerekiyor dedi. Kesenin sekli falan iyi dedi. Cok cok gec döllenmiş dedi. Tek tesellim, 21 mayista verdigim kan testinde beta hcg 182 cikmisti, kan degeri ile kese uyumlu sayilir dedi.
Rabbim yardimcim olsun insallah.
Saliya kadar vakit nasil geçecek bilmiyorum

Bu arada benim ilk bebemde kürtaj kalbi durduğu için..şimdi 2 buçuk yaşında bi kızım var..bu konuda sıkıntı yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun..Rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…