2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlaar yazamadım bende bütün gün bu gün en kötü günümdü resmen inşallah bir daha böyle olmam. Çok değişik bir şey oldum karnım midem içim büküldü bütün gün ne bir iştah ne bir ayağa kalkabilme tüm gün yatmak zorunda kaldım mercimeğimle ilgili olduğunu sanmıyorum ama hiç ilaç alamamak tüm gün içimin bükülmesi beni yedi bitirdi
Böyle bir şey yaşayan varsa neler iyi geliyor yardım edebilir mi

Yazılanları yavaş yavaş okuyorum bebişini kaybedenlere sabır diliyorum rabbim en tez zamanda tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin çok üzüldüm hepsine rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım az yağlı peynirle ekmek,tuzlu kraker çok iyi geliyor.Ben midem bulanınca peynir ekmek yiyorum ama peynir yağlı olmayacak.

Canım az yağlı peynirle ekmek,tuzlu kraker çok iyi geliyor.Ben midem bulanınca peynir ekmek yiyorum ama peynir yağlı olmayacak.
Bulantıya gene alışmıştık ablacım ama bu karnımın büküm büküm bükülmesi beni resmen ağlattı nazlı bir insanda değilim ama dayanaması zor ya yemek yiyemediğim için böyle oldu ya üşüttüm yada gebeliğin belirtileri bende farklı çıkıyo

yeni yasayı gördünüz mü?
devlet memurları 24. haftadan itibaren izinli...
çok sinirlendim. bu ülkenin yaptığı ayrımcılığa katlanamıyorum artık

Bazı arkadaşlarımızın kayıpları olmuş gerçekten çok üzüldüm inşallah Allah sağlıklı şekilde tekrar nasip eder. Aslında o arkadaşların yazdıklarını okuyunca içimden sormak gelmemişti ama artık gerçekten çok kötü olduğum için yazmak istedim belki yaşayanlarınız vardır. Sağ kasığımda son 4 saattir bir ağrı var bayadır ağrılarım geçmişti bu durup dururken başladı ve sürekli çok şiddetli değil ama arada şiddetleniyor ayağa kalkınca daha kötü oluyo. Belime kalçama ve bacağıma vuruyo arada. Kanama yok şükür. Normalde yarın sabah kontrolüm vardı şimdi acile mi gitsem acaba ne diyosunuz

Kanamaniz yoksa bence panik yapmanıza gerek yok.Rahim büyümesi kaynaklı ağrılar oluyor.Kayıpları olan arkadaşlar kayıptan önceki süreçlerde kanaması olan arkadaşlar.Bence pandemi sürecinde cok acil bir durum olmadikca mümkün mertebe hastaneye az gitmek bebeği korumak için akıllıca olacaktır.

Evet moralim de bozuk Bulantım bi artıyo bi azalıyo belim ağrıyo zaten her anım tedirginlikle geçiyo bir de yemekli misafir pes ettirdi beni

Kuzu hic korkma insallah onemli biseyin yoktu ağrının sidettini sen biliyosun kendini normaln dışında rahatsiz hissediyorsan git ama yatinca dinlenince agrinin hafiflediğini hissediyorsan yat hic kalkma acil ihtiyaclarin disinda.

Kızlar ya hep fiziksel sıkıntılardan bahsettik.Ben eski gebeliklerimde çok hassastım.Bu sefer ise sinirliyim.Suphe götürmeyecek şekilde agresiflestim.Esime ve ogluma tabi ki belli etmiyorum ama esimin satın aldığı kokulu tuvalet kağıdına sinirim 1 haftadır geçmedi.Kokusunu duydukça tekrar sinirleniyorum.Bugün komşuma verdim çünkü katlanamıyorum artık.Mutfak masasında meyve kesmek için kesme tahtasının kullanılmış olması bile sinirlendiriyor beni.Meyve dediğin elde kesilebilir birşey bunun için tahta kirletmeye gerek yok gibi gibi.Içimde öfke dalga dalga büyüyor.Sosyal medyada karşıma çıkan saçma sapan konuşmalar,yorumlar vs vs.Yorum yapmaktan son anda vazgeciyorum.Sizde nasıl durum?

bende de aynı.
ben sigara krizlerini atlatamıyorum hala onun etkisi vardır diye düşünüyorum.
dün en yakın arkadaşıma sordum her gün görüşüyoruz
alınganlaştım mı ters miyim nasılım diye?
yo gayet normalsin dedi dışa vurmuyorum demek ki henüz ama gözüm dönüyor bazen sinirden.

Merhaba kuzular bende yeni öğrendim 219 beta hcg 5+2ymişiz en son adet 26 nisan. Bende polikistik over olduğu için muhtemelen geç döllenme Çünkü adetim 2 ayda bir oluyordu. Henüz Keseyi göremedik. 24 yaşındayım. 57 kilo ile hamile kaldım

Ben de sigarayı bıraktım 21 gün oldu.Hamileliği öğrendiğim gün...Ama sigara krizlerim yok.Öncesinde 1.5 paket içmeme rağmen hiç sorun yaşamadım.Allen Car okudum falan.Bilmiyorum farkında olmadan yoksunluk mu yaşıyorum,hormonal mi....Sigarayı bıraktığım için olduğunu düşünmek istemiyorum açıkçası...

Bende öğrendiğim gibi bıraktım 2 gün oldu

Ikimizin de aynı gün o zaman insallah güzel haberler alacağız kötüyü düşünmemeye çalış genelde doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar, ben de çok ağladım sonra da kendime kızdım bebeğime haksızlık yapmamam lazım diye endiseni cok iyi anlıyorum ama beta hcg değerine göre cok cok normal sadece kese görünmesi benim de 5 gun once miniminnacik kese gorundu ve beta hcg degerime göre küçüktü bile. Insallah hersey güzel olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…