2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
yok canım hatta bir süre sonra sabitleniyor artışı duruyor. o iki katı artış ilk sıfır ile 2000 arasında.

Bende de en başından beri var. Ama koku kaşıntı bişey olmadığından takmadım açıkçası.

Canım sen kac hafta kaç gunluksun. Ben rahat iki kilo aldım . Allahım yardım etsin de boğazımı tutayım
9+1’ im canım ama doktor 9+3 dedi benim bulantılarım çok fazla o nedenle yiyemiyorum yani tam porsiyon yemek bile yiyemiyorum çok yersem bulantım artıyo o nedenle kilo kaybettim

Çok iyi yapmişsın ben de cuma geçeceğim anneme. Dr randevusu öncesi. İnsalllah saglikli rahat atlatiriz.

kaç günde çıktı testleriniz sonucu acaba?

Olmuş kuzum sabah bişe yiyemedim zaten uyanır uyanmaz çıkardım aç gitmeme rağmen hareketliydi rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Bende ultrasona bakıyorum hiçbişey anlamıyorum 12. Haftada sanırım net görürüz orasını burasını.. Hadi sen gördün rahatladın darısı bizlere olsun..

Bende ultrasona bakıyorum hiçbişey anlamıyorum 12. Haftada sanırım net görürüz orasını burasını.. Hadi sen gördün rahatladın darısı bizlere olsun..
Amiinn inşallah benimki erken döllenme oldu belki ondan olabilir kuzum aman sağlıklı olsunlar da kalbim çıkıyo yerinden her muayenede

Ve

Benim de oluyor canım. Rahim genişledikçe bedene zarara vermemek adına salgısını arttırıyor. O da akıntıya neden oluyor. Takılma hiç.

İyi akşamlar arkadaşlar.bugun bı videoya denk geldim .Allah rahmet eylesin Ömer Döngeloğlu nun hamilelikte okunacak dualar diye.cok hoşuma gitti.bakmanizi tavsiye ederim.cok ta kisa bizi rahatlatacak dualar
geçen gün ben de denk geldim o videoya.
korku için: el mubdi
yüklü, yük taşıyan anlamında : errakıb
herşeye güzel şekli veren anlamında : ya musavvir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…