2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ama küçülmüştur umuduyla gittim çok moralim bozuldu kanama alaninin çok büyük olması çok üzdü beni. bide doktor biraz umutsuz gibi konuştu aslında bebek iyi niye öyle dediki dusecekse düşer yapacak bişey yok dedi

Kuzum doktorlar hep en kötüsünü söyler ki. Herşeye hazırlıklı olalım.
Ben de Bi kere minik Bi kanama geçirdim. Bana demediği kalmadı. Yok çok riskli. Yok kıpırdama bile. Yok tuvalete kalk sadece bilmem ne. Zor geçti o günlerim. Başka Bi doktora gittim. Bu doktorum daha ılımlı.

Klap atışı yavaş çıktı mesela.
Olsun dedi 10 gün sonra tekrar bakalım düzelir dedi.
Başka doktor olsa gerilik var alalım derdi.

En kötüsünü söylüyorlar ya, bana da pes etmeyeceğiz gerekirse 3.yü 4.yü 5.yi deneyeceğiz dedi çok tuhaf oldum Kanama konusu beni de düşündürüyor, çok sıkıntılı durumumuz olsa dışarıya kanama olur mu mutlaka acaba? Doktora bunu sormayı unuttum

Benimde en son kanama alanım vardı şimdi ne durumda bilmiyorum ve endişeliyim... İş yaptın mı??? Dışarıda kanaman varmiydi?
15 gun once pihtili çok aşırı bı kanamam oldu arkasından 3 4 gün adet kanaması gibi oldu sonra kahverengiye döndü hala devam ediyor kahverengi lekelenme yada siyah geliyor affedersiniz bazen artıyor kıvamlı oluyor bazende sadece peceteye geliyor ama her gün muhakkak görüyorum kahverengileri bugün doktor parcalida gelebilir dedi kanama alanin büyük dedi.is yapmıyorum oturuyorum yatıyorum hep dikkat ediyorum

Anlıyorum anlıyorum inana benim de öyle. Böyle toza girmiş Beyaz gibi dumanlı bulanık Bi sarı de mi
Kuzum beyazdan korkmuyorum o zaten oluyo ona alıştım.ama açık kahve oldu mu acayip modum düşüyo doktor baktı dün kanama alanı var ama çok küçük dedi ve bu da herkeste olur

Merhabalar 7.haftamda benim de doktorum şüpheli alan gördü kese olabileceğini düşündü sonra başka bir doktora gittim kanama alanın var dedi sürekli pıhtı şeklinde kahverengi lekelenmelerim oldu son 4 gündür kahverengi azaldı dün kontrolüm vardı hiç kalmamış kanama bebek büyümüş tabi bu esnada iğne ve ilaç takviyesi aldim kan uyusmazligimiz vardı onun ignesini oldum ve neredeyse sadece wc gittim içinizi ferah tutun temkinli olmayı da elden bırakmayın herşey yoluna girecektir

kotu dusunme canim hersey guzel olacak cunku neden olmasin dimi☺ Cinsiyet tahmini yapar mi diye bende cok merak ediyorum ya herkes biliyor cok istiyorum oglum olmasini
Ben 2.5 aylıkken cinsiyetini Öğrenmiştim oğlumda canım erkekler daha erken gösteriyomuş kendini kızlar nazlı oluyomuş

Doktorlar hep en kötüyü söylüyorlar ya moral verseler ne var sanki benim abimin eşi de kadın dogumcu ultrason fotosunu onada gönderdim bu kanama alanı bazilarinda çok uzun sürüyor bazılarında hemen kayboluyor bazılarında bebek 4 5 aya kadar anca dayanabiliyor bebek ölümü gerceklesiyor diyor.doktor sana en kötüsünü söylemiş dedi bebeğin gelişimi iyiyse bu güzel bişey dedi biraz rahatladım rabbim bebeklerimizi saglikli bı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.uzakta olmasa direk yengeme gideceğim ama yolda riskli şimdi annemede gidemiyorum zaten abimlerde annemlerle aynı sehirdeler.doktor o kadar umudu kesmiski yola çıkabilirsin arka koltukta dedi dusecekse zaten düşer dedi ama yengem 2 hafta daha bekle gelme dedi.

İnşallah 2 hafta sonra gel dedi onda duzelmis olur inşallah

İnşallah 2 hafta sonra gel dedi onda duzelmis olur inşallah
inşallah canım ben 5.haftamda parçalar dusurdum ped dolduracak kanamalarım oldu ilk öğrendiğim andan beri kanama oldu sürekli doktorum düşerse alırız diyordu bana da bebeğin gelişimi iyi olması düşük riskini azaltır demişti sadece dikkat etmemiz lazım yürüyüş ve ani hareketlerden hep kaçındım mide bulantısı da çok yoğun çıkarırken bile mide kasilinca endişeye kapılıyordum ama ne yapalım az daha sabretmek gerek

Hala oluyormu sendede lekelenmeler sende 10.haftadasin

Hadi hyrlısı olsun inşallah
Benim de eşim 4 kilo doğmuş tosun gibi yumak yumak
Kayınvalidem dio ki inşallah sizinki de tosun gibi olur
Dedim öyle deme anne onu taşıması var doğurması var
ben 5 e yakın doğmuşum valla annem zamanından önce doğurmuş beni dayanamamış ama eşim için kayınvalidem 2.5 kilo solucan gibi bir şeydi diyor hem de 40. haftasında
ortasını buluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…