2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok iyi kuzum sevindim geçen hafta 169 dü buhafta 179 oldu hayırlısı olsun

Kızlaaaar doğal kabızlık giderici haberi vermeye geldim. Kuru erik.. Atın iki üç tane ağzınıza üstünede su. Bana dua edersiniz. Tadıda güzel annem pestilini yapıp vermişti dün geceden beri kabızlık mahvetmişti beni. Aslında biliyordum kuru eriğin işe yaradığını ama hiç aklıma gelmemişti su falan içiyordum ama nafile.kabızlık sorunu olan arkadaşım aklında bulunsun

Bende 17 hazirana cagırdı canım

Hatta eğer yapabilirsen posasını yap o muazzam işe yarıyor

Aynen canım bnm de öyle. Hatta az önce yine geldi. Ağrım acım yok yani.

Allahın izniyle birşey olmaz.
Rahat olmaya çalışmak lazım.
9 ay stresle acaba noldu diye bekleyerek geçmez valla
Ay çok sevindim .ya bide rengide tarif edemiyorum tam olarak sarı desem değil kahve zaten bi garip bişey

Kızlar doktordan geldim bebeğin gelisimi iyi hatta önde 9+3 um ultrasonda 10 haftalık çıktı ama kanama alanı çok büyük hala hiç kuculmemis niye böyle oluyorki ya çok üzüldüm

Eklentiler

• IMG_20200605_121049.webp
    22 KB · Görüntüleme: 80
Bi bakar mısın kuzum neresinde yazıyor merak ettim

Kuzum sağ üst taraftaki sanırım. 95 yazıyor gördün mü? Benimkinden farklı da biraz.

Biraz düşük gibi ama tam oluşmamış bence kalp atışı. Benim de 7 haftalıkken 100 filandı. Doktor 10 gün sonra randevu verdi 179 çıktı onda. Şuan için takılma yani
Yeni yeni atıyor kalbi.

Gördüm canımm evet daha 6+3 tü gördüğümüzde belki cok yeni oldugu icindir 3 hafta sonra gideceğiz tekrar bakalım o zamana yükselir herhalde

Benim altlı üstlü maalesef ve şuan myomum daha büyük keseden. Nasıl olacak bilmiyorum ama kötü düşünmek istemiyorum.. Dualarınıza ihtiyacım var..
Kuzum hiç korkma bak allah korusun olmadı aldırırsın miyomu zaten istediğinde hamile kalabiliyomuşsun bir daha olur daha sağlıklı olur allahtan ümit kesilmez bi bakmışsın bebek miyomdan daha büyük olmuş zaten hızla büyüyo bebiş

Gördüm canımm evet daha 6+3 tü gördüğümüzde belki cok yeni oldugu icindir ☺ 3 hafta sonra gideceğiz tekrar bakalım o zamana yükselir herhalde

Aynen kuzum inşallah.
Böyle pıt pıt görüyorsun.
En son 8 +6da gittim ben.
Ekranda görünüyor kalbi pıt pıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…