2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bide kızlar ben de koyu sarı ya da çok çok açık kahve gibi diyim bi akıntı oluyo doktor dün kontrol etti normal bi sorun yok dedi sizlerde de oluyor mu

Günaydın güzel anneler

Şükür bulantılarım epey geçti artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

15 Haziran'da ikili test için gideceğiz inşallah herşey yolundadır

Sizde durumlar nasıl bulantılar geçti mi ?

Ve yakın zamanda ikili test için gidecek var mı ?

Evet öyle ama korkuyor insan. Haftaya tekrar gidecem kontrole bakalım nasıl çıkacak sonuçlar.. inş sağlıklıdır bebişlerimiz

Benim altlı üstlü maalesef ve şuan myomum daha büyük keseden. Nasıl olacak bilmiyorum ama kötü düşünmek istemiyorum.. Dualarınıza ihtiyacım var..

canım ben oğluma hamileyken daha ilk haftalarında alnımda pütür pütür şeyler çıkmıştı. nokta gibi. sivilceyi hatırlamıyarom ama, bi de çok çirkinleşmiştim.

Kızlar size bişey sorucam bebeklerinizin kalp atım hızları ne kadar benim dün 179 çıktı 9 haftalık şu anda sizinkiler ne kadar doktor normal normal sorun yok dedi geçti

Gunaydin herkese Canim bende yaklasik o tarihlerde gidicem ikili test icin. Umarim hersey yolunda cikar

Gunaydin herkese Canim bende yaklasik o tarihlerde gidicem ikili test icin. Umarim hersey yolunda cikar

Stres yapmıyorum desem yalan olur canım hep orda burda okuduklarım yüzünden korkuyorum biraz ama başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum acaba cinsiyet tahmini yapar mı ki doktor

Bir de geçen gittiğimde hareketi filan hiç bişey belli değildi kabuklu yer fıstığı gibiydi çocuğum

Bu defa elini kolunu görürüz belki diyorum böyle şeyler düşünmeye çalışıyorum

Kızlar size bişey sorucam bebeklerinizin kalp atım hızları ne kadar benim dün 179 çıktı 9 haftalık şu anda sizinkiler ne kadar doktor normal normal sorun yok dedi geçti
Çok normal canım benim de 180 çıkmıştı.bebeklerin kalbi hızlı atıyor.hatta bazıları kap atışına göre cinsiyet tahmini yapıyor. Yanlış hatırlamıyosam 170 180 civarına erkek diyorlardı 160 civarına da kız. Ama ne kadar doğru bilmiyorum:)

kotu dusunme canim hersey guzel olacak cunku neden olmasin dimi Cinsiyet tahmini yapar mi diye bende cok merak ediyorum ya herkes biliyor cok istiyorum oglum olmasini

Bide kızlar ben de koyu sarı ya da çok çok açık kahve gibi diyim bi akıntı oluyo doktor dün kontrol etti normal bi sorun yok dedi sizlerde de oluyor mu

İki gündür bende de oluyor canım. Rahim içinde kalan parçalar diye düşünüyorum. Genişledikçe balon içindekiler gibi. Atıyor vücut. Kırmızı olmadığı sürece stres yapmayalım bence

Canım günlerimiz aynı gibi.ben haftaya cuma gitcem 11+2 oluyorum. Ama ikili yaptırmıycam.benim sabahları ilk kalktığımda öğürme oluyor ve geçmedi hala.ilk gebliğimde de böyleydi ve 20.haftaya kadar sürmüştü

kotu dusunme canim hersey guzel olacak cunku neden olmasin dimi☺ Cinsiyet tahmini yapar mi diye bende cok merak ediyorum ya herkes biliyor cok istiyorum oglum olmasini

Kuzum benim tarih de size çok yakın ama doktor 25 haziran gibi gel dedi. Biraz daha büyüsün daha net olur dedi. Nerdeyse 13 haftalık filan olucam o tarihte

İki gündür bende de oluyor canım. Rahim içinde kalan parçalar diye düşünüyorum. Genişledikçe balon içindekiler gibi. Atıyor vücut. Kırmızı olmadığı sürece stres yapmayalım bence
Yok kuzum kırmızı değil bildiğin kahverengi gibi de değil sütlü kahve gibi bişey

günaydın herkese
ya ben rüyamda bebeğimi gördüm
kızdı ama çok küçük doğmuştu annemle bakıyoruz falan çok hoşuma gitti
11 haziranda gideceğim kontrole bakalım hayırlısı artık

Hadi hyrlısı olsun inşallah
Benim de eşim 4 kilo doğmuş tosun gibi yumak yumak
Kayınvalidem dio ki inşallah sizinki de tosun gibi olur
Dedim öyle deme anne onu taşıması var doğurması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…