2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde kan uyuşmazlığım var ama doktor 28. Haftada iğne vurulacak dedi. Sizinki neden erkenden vuruldu acaba

Lekelenmem bazen çok bazen az ama her gün oluyor canım 16 gündür böyle
Hadia okudum demin mesajlarını benim de 5 gundur boyle kanamam oldu pazartesi sonra ayni seninki gibi lekelenmem oldu cok fazla gittim bi sorun yok kanama da değil o dediler senin doktorun ne diyo ? Kanama alani bende de var ne guzel sorun yapmiyordum icerde kalan kanama böyle atiyo kendini diye daha mi riskli boyle olması

Senin kanama alanin küçüktür muhtemelen doktor biraz değişikti benim başka bı doktora gideceğim kafam rahat etmeyecek böyle ultrason foton varsa at iyice uzmanlastim

Senin kanama alanin küçüktür muhtemelen doktor biraz değişikti benim başka bı doktora gideceğim kafam rahat etmeyecek böyle ultrason foton varsa at iyice uzmanlastim
Git tabi 1 hafta icinde 3 doktora gittim. Düşeceği varsa ne yaparsak yapalm engel olamayz ilac ise yaramaz dedi 5 haftadr boyleyiz simdi iyi bi doktor buldum gibi onda devam etcem kucuk büyk bisey demedi sadce kanama alanim varmi diye sordum evet var progestani duzgun saatinde kulan demişti cok önemliymiş o. Insallah en yakin zamanda sende bende atlatırım bu durumu

İnşallah biran önce atlatiriz

Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+5 şuan çok şükür keseyi gördük doktor kesen güzel yerleşmiş dış gebelik sorunu yok herşey yolunda dedi vitamin takviyelerimi verdi. Hamilelğin başından beri çoook hafif bi ağrım vardı ama iki gündür falan kesildi agrı bugün hiç ağrı yok. Ama az önce baktım iki üç damla kahverengi leke gelmiş. Doktoru aradım hemen iki üç damla sorun teşkil etmez dedi. Önlem amaçşı progesteron 100 mg verdi. Bir kaç gün kullan eğer artarsa haber ver ve bol bol dinlen dedi. İki saat oldu cok şükür başka hiç gelmedi leke. Başına gelen oldu mu böyle bişey. Doktor yerleşmede olabilir dedi

Benim betahcg değerimde 422 çıktı. Pazartesi tekrar kan testi verecem ama sağlıklı bir gebelik değil gibi.. çünkü çok düşük değer. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı

Benim betahcg değerimde 422 çıktı. Pazartesi tekrar kan testi verecem ama sağlıklı bir gebelik değil gibi.. çünkü çok düşük değer. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı
Öyle gibi galiba benim degerim 5 haftalliken 3binlerdeydi doktorun ne dedi

Göbeğime inanamıyorum çocuğu parka götürdüm göbek ben burdayım diyo. İlk gebeliğimde bu haftalarda dümdüzdü. Bu gidişle nasıl bir karnım olacak şaşkınım valla. Dedikleri gibi 2. Gebelikte göbek büyük oluyor

ilk haftalarda oluyormus benimde olmustu

Kızlar bende tahlil sonuçlarımı aldım.Sağlık ocağında yaptırdıklarımı aile hekimi değerlendirdi gayet iyi dedi bi problem yok ama özelde olanı henüz doktoruma göstermedim haftaya randevum ama sanki iyi değil gibi sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…