2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ya çok teşekkür ederim çok Rahatladım ne kadarlık sizin
8 olduk canım en ufak belirtim yok benim doktor şükretmelisin dedi. Annemde böleymiş kafana takma dedi bu durumları kanaman olmasın yeterli dedi. Kalbini fetah tut kuzum varsın olmasın belirtiler iyi olsunda napalım bziim bünyelerde böle

Çok mutlu oldum herşey yolunda olsun lütfen ben sadece keseyi gördüm 8.59 mmdi. Sata göre 7+1 ama geç döllenme olabilirmiş bebeği görmedim kalp atışını duymadım ya ondan bu kaygılarım

Çok mutlu oldum herşey yolunda olsun lütfen ben sadece keseyi gördüm 8.59 mmdi. Sata göre 7+1 ama geç döllenme olabilirmiş bebeği görmedim kalp atışını duymadım ya ondan bu kaygılarım
Canım ben de en baştan beri belirtim yoktu. Hiç kasma kendini burda okurken benm bu yok şu yok diyordum kese de kalp atışı da duyuldu şükürler olsun. Geç döllenme olabilir bak arkadaşım 8.haftada duydu benim ben de 6+6 da duydum lütfen stres etme olumlu düşün bebeğin de etkilenir stresten. Duyacaksın burayada yazacaksın annesi azcıj sabır herkes aynı değil çünkü kuzum

Kızlar normalde bugün regl günümdü. Belim çok fena belirtiler sanki regl olcakmisim gibi . Bu her ay böyle mi olacak?

ya çok teşekkür ederim iyki varsın salı günü gidicem doktora inşalah görür duyarız inşalah güzel haberler alırız hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız

ya çok teşekkür ederim iyki varsın salı günü gidicem doktora inşalah görür duyarız inşalah güzel haberler alırız hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Amin inşallh sRica ederm canm aynı yollardan geçip boşa sıkıntı etmişim senle bünyelerimz aynı galiba güzel haberlerle geleceksin inanıyom ben bebişin sana sesini duyuracak annesi yeterki bu süre içinde güzel olumlu düşün lütfen haberlerini beklıoz

çok iyisin İnşalah kuşum salı günü yazarım inşalah buraya güzel haberler güzel enerjin için çok çok teşekkür ediyorum tekrar

Kızlar benim iştahım gene kapandı bir kaç gündür iyiydim. Hiçbir yemek cazip gelmiyor yemek yapmak işkence. Acıkınca bulantım oluyor ama yiyecek bişey bulamıyorum bugün iyim dediğimin ertesi günü tam tersi olabiliyor

Aynı ben işte özellikle akşamları bazen iyiyim bazen sabahı zor ediyorum sallantılı geçiyo iyi olunca da yiyemiyorum korkudan ya gece kötü olursam diye yine az yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…