2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kozlar doktorlarınız günlük şu kadar kalsiyum şu kadar şu vitamin diye bi liste verdi mi benim ki vermedi verdi ise ya da dediği önemli şeyler varsa burda paylaşır mısınız
Bana bi brosur verdi orda beslenmeyle alakali seyler yaziyor. Ornegin gunde 1 kase yogurt veya sut veya 1 kase yogurttan yapilacak miktarda ayran diyor

Normal tabiki canim herkesin farkli oluyor kiminin yuksek cikiyor kiminin daha dusuk. Onemli olan artistaki duzen. Bikac gun sonra keseyi de gorursun umarim.

:) Allah razı olsun çok teşekkür ederim :) bir haftaya kadar gidemicem malesef inşallah her şey yolunda ilerler hepimiz için :)
Umarim yolundadir hersey Merak etme 1 hafta sonra gittiginde goreceksin keseyi

Kozlar doktorlarınız günlük şu kadar kalsiyum şu kadar şu vitamin diye bi liste verdi mi benim ki vermedi verdi ise ya da dediği önemli şeyler varsa burda paylaşır mısınız
Canım bnm doktorum gün içinde yoğurt yiyemezsen en az 2 bardak ayran dedi. Günlük de 1 er bardak süt içmeye çaliş en azından demişti.

Merhaba benide ekleyebilirmisiniz çizelgeye ?

Güzel bir gün olsun demiştim demi. Kötü başladık. Dünden beri açım yiyemiyorum haliyle migren geldi. Ardından kusma.. Bulantı. Baş ağrısı ile geçecek bugün anlaşıldı. Ve karar verdim bu son hamilelik olacak. Zorlanıyorum. Gün sayıyorum. 12. Haftadan umutluyum bitecek bütün sıkıntılar. Yalnızlık gurbet hergeçen gün canımı sıkıyor. Anneme yasak var kıyamıyorum gelse. Ben gitsem korkuyorum. Dişimizi sıkalım bakalım. Dua edin kızlar baş ağrım geçsin. Eski halimi özledim

İnsallah canım inşallah. Ben de ona dua ediyorum.

Çok geçmiş olsun migren Rabbim kimsenin başına vermesin öyle felaket bi ağrı benim bi tuttumu 5 gün hiç durmadan ağrır artık ben kafayı yerdim inşllah bian önce geçer canım dualarım seninle Rabbim şifanı versin inşallah

Gunaydn ya ne guzel hepiniz erkenden kalkiyosunuz ben 11 den asagi uyanamiyorum gece kac defa uykum bolunuyo lavabo yuzunden . Gece bilerek su icmeyi falan da birakiyorum ama yine de bölüyo uykumu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…