2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arkadaşlar merhaba. Çok şükür kalp atışını duyduk. İnanılmaz bir duygu herkese nasip etsin allah. 7+ 3 um regliye göre ama tam 7 haftalık dedi doktor. Sac boyatmak yasak, günlük yarım saat yürüyüş yürüyebilirsin dedi. On gün sonra yine çağırdı . Kalp atışı hızlanıyor mu ona bakacak

Hayrlı olsun gözün aydın canım

Kızlar selam, 5+6 hamileyim ancak geç döllenme ve beta hcg daha düşük olduğu icin henüz keseyi göremedik. Yalnız aşırı derece karnım ağrıyor. Adet sökülecekmiş gibi. Sizde de bunu yaşayan var mı

Bnmde oyle hemen cikti ya ilkinde 3 aylik hamile idim dugune gittim kimse hamile olduğumu bile bilmiyordu

Çok sevindim canım hadi bakalım buraya kadar geldin bundan sonrası da gelir hayırlısı ile

Kozlar doktorlarınız günlük şu kadar kalsiyum şu kadar şu vitamin diye bi liste verdi mi benim ki vermedi verdi ise ya da dediği önemli şeyler varsa burda paylaşır mısınız

günaydın canım
hahah 4. aya da bir şey kalmamış aslında

Kozlar doktorlarınız günlük şu kadar kalsiyum şu kadar şu vitamin diye bi liste verdi mi benim ki vermedi verdi ise ya da dediği önemli şeyler varsa burda paylaşır mısınız
Yok bana hiç bişey vermedi Degerlerim normal diye sanırım. 12.haftaya kadar folikasite devam dedi .

Dün felaket agrım oldu dedim heralde düşük yapıyorum o derece .sürekli tuvalete gittim leke kanama varmı diye çok şükür yoktu. Ama mahvetti beni.Bugun daha iyiyim ama bebegimin olduğu yer ağrıyor biraz .Gebelik geçirenlerde aaa allah allah niy e böyleki bende olmadı deyip duruyor sanki numara yapıyoruz.

Benimde bebeğin olduğu yerde bazen sızı bazen yanma gibi bişeyler oluyor

Günaydın ben de öyleyim herhalde yarım dünya olacağım bu gidişle Bu ne acele anlamadım Aman o sağlıklı olsun yeter ki ben razıyım

Merhabalar :) hepinize sağlıklı gebelik diliyorum :) burayı canlı görünce sormak istedim bu arada Allah nasip ederse şubat annesiyim :) dün öğrendim doktorla görüşemedik kan verip çıktım. Ultrasonda göremedi keseyi. Sat a göre 4+5 günlük :) dün bhcg 739 çıktı. Bu değer normaldir dmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…