2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gunaydn ya ne guzel hepiniz erkenden kalkiyosunuz ben 11 den asagi uyanamiyorum gece kac defa uykum bolunuyo lavabo yuzunden . Gece bilerek su icmeyi falan da birakiyorum ama yine de bölüyo uykumu ya
Ben de uyumak istiyorum kuzu sabah uyanıp kusmak öğlene kadar bulanrı çekmek zor valla kahvaltıyı kork saatte yapıyorum

Kızlar sabah ya yazmıştım benim koyu sarı renkli akıntım oluyo doktorum normal demişti bana bi arkadaşımla konuştum odunda olmuş nbl gynoprobitic diye bişey vermiş aranız da hiç bole bişey kullanan var mı merak ettimkoyu sarı akıntı enfeksiyon değil mi ya anlamadım ben bu işi herseye normal diyor bu adam

Buradan crinone jel kullanan bir arkadaşla konusmustuk. Canım nickini hatırlayamadım ama sana da bilgi olsun diye yazmak istedim umarım mesaja denk gelirsin. Ben progestan dex 25 mg iğneye geçtim. Kendin vurabiliyosun ve aynı etkiyi gösterir dedi doktor haberin olsun. Jelden gına geldi haftalardır.

Bunu yazalı çok olmamıştı ama ne yazık ki bebeğimi kaybettim kızlar. Çok üzgünüm. Allah kimseye yaşatmasın.

10 haftadan sonra azaliyomus galiba bulantılar senin de gecer insallah benim bazen tiksinti az bulanti oluyo geciyo sukur o konuda bi sıkıntm olmadı
Ya bebek sağlıklı olsun da çekerim ben yiyememek zor yumurta süt tavuk falan tüketemiyorum zaten tavuk pişirince balkonda oturuyorum bebeğe faydası olsun isterdim yediğimin peynir ekmek yiyorum sürekli en azından azalsın da bişeler yiyebileyim

Tavuktan benimde aşırı midem bulanıyo ismini bile söyleyince kötü oluyorum ya.

Kızlar kaybı olanlara Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ama ben uzunca bir süre foruma girmeme kararı aldım çok etkileniyorum.

Hamileliğin verdiği duygusal durumla iyice yıpranıyorum kontrole kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum.

Kendinize iyi bakın

Benimde canımın tavuk döner isteyeceği tuttu geçen gün valla mecbur korka korka aldım yedim
Mide bulantısı hepimizi mahvediyor bende kötüyüm kızlar
Benim canım da karnabahar istedi dün pazardan aldırdım şuan tam pişmesi ama ben bı tabak yedim suyunu içtim nasıl bişey bu ya

Dün tavuk pişti evde kendimi dışarı attım parka gittik geldik oğlumla apartmana girdim başka yemek kokusu eve girdim tavuk

Şanslısın canım tadını çıkar bulantıdan kusmadan karnımdakini bile unuttum
İlk hamileliğimde daha hamile olduğum bilmiyodum canım bi başlamıştı 6 ay maf olmuştum bulantı ve kusmadan eşim yemeğe götürüyodu dışarı yerim die daha dönüşte yolda bi benzinlikte durup çıkarıyodum hep çok kötü bişey valla inşallah seninde bianönce biter de rahatlarsın canım

Kızlar 7+6 dan bildiriyorum.Bagirsaklarimla ilgili sorunlarım var sürekli tuvalete gidecekmişim gibi hem midem hem bagirsaklarim konuşuyor ve kaynıyor ama tuvalete çıkamıyorum.Basim ağrıyor,midem bulanıyor,kusmamak için direniyorum..Mutfağa girmek ne mümkün.Hersey kokuyor.Oglumun saçındaki şampuanın kokusunun içindeki artık azotmudur nedir onun kokusunu bile alıyorum köpek balığı gibi oldum.Ustelik bakicimiz izinli ve elimde yetişmesi gereken bir sürü iş var.Ne yapacagimi şaşırdım.Oglum surekli oyun istiyor.Hersey birdenbire oldu bugüne kadar iyiydim.

Yeğenim geldi oğlumla oynasın diye bir kaç gün rahatım çocukta haklı sıkılıyor okul yok dışarısı kısıtlı.. Bulantılar geçecek inşallah ben şafak saymaya başladım bütün umudum 12. Haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…