2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok sevindim canım benim

Kizlar su kusma muhabbetini daha dikkatli yapsak. Soyle kustum su renk cikti vs demesek sabah kahvalti yaparken konusulanlara bakiyordum butun kahvaltim mahvoldu. Hepimiz hamileyiz ve hepimizin midesi fazlasiyla hassas lutfen en azindan detay vermeyelim.

En çok uzanıp dinlenmen gereken zamanda gelmesi çok mu acilmiş
Benimki de kürtaj olduğumun ertesi günü gelmişti 2 gün hizmet ettim o halde
Anlamıyor kuzum artık eşim kızdı da öyle sen uzan istersen dedi söylenip duruyo ev kirli diye yapamıyorum eline fırsat geçti dibine kadar kullanıyor

Bak ne dedim ben sana üzme kendini boşa stres etme bebeğin senle demiştim maşallh kuzuya canım herkesin bünyesi farklı çok sevindim güzel haber almana azcık daha büyüsün kalp atışıyla kalbini titretir sadece sabır canım

sen benle takıl iştah açarım

Arkadaslar merhaba. Benim nu seferde düşükle sonuclaniyor. 2 gune vucudumdan kanamayla atarmisim. Kese bozulmus, sönmüş.
Sizler insallah sag salim yavrularinizi kucaginiza alirsiniz.
2021 ocak ayinin guzel anneleri. Dualarim sizinle
canim cok uzgunum allah sabir versin Dilerim en yakin zamanda tekrar saglikla anne olursun

Arkadaslar merhaba. Benim nu seferde düşükle sonuclaniyor. 2 gune vucudumdan kanamayla atarmisim. Kese bozulmus, sönmüş.
cnm Rabbim en doğru zamanda kararlaştırmış hiç canını sıkma eminim bundada vardır bi hayır geçmiş olsun çok acil şifalar diliyorm

En çok uzanıp dinlenmen gereken zamanda gelmesi çok mu acilmiş
Benimki de kürtaj olduğumun ertesi günü gelmişti 2 gün hizmet ettim o halde
Benimki de geçen kanamamin ertesi günü geldi oturdu çekirdek yedi. Bazen gelmemeleri daha iyi oluyor. Ay sonu annem gelecek allahtan, canım annem iğne bile kaldırtmaz keşke bu kadar uzak olmasak

Bizim de dualarımız sizinle.En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik olsun ve sağlıkla kucağınıza alın.Gecmis olsun

en kısa zamanda hayırlı haber alın ben de yaşadım bir daha böyle kötü hiç birşey yaşamayın herşey yoluna gircek hayırlı sağlıklı güzel olsun herşey

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun tez zamanda hayrlısıyla rabbim sağlıklı hamilelikle sevindirsin inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…