2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimki de geçen kanamamin ertesi günü geldi oturdu çekirdek yedi. Bazen gelmemeleri daha iyi oluyor. Ay sonu annem gelecek allahtan, canım annem iğne bile kaldırtmaz keşke bu kadar uzak olmasak
Bende 3 hafta annemin yanındaydım bardak kaldırtmadı sağolsun. Ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememisler Allah başımızdan eksik etmesin onları

Bende 3 hafta annemin yanındaydım bardak kaldırtmadı sağolsun. Ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememisler Allah başımızdan eksik etmesin onları
Ay sen böyle deyince ne geldi aklıma benim bi arkadaşım var ama nasıl nazlıdır nasıl canini korur hep öyleydi.Biz ikimiz de aynı zamanda hamileydik.Bana geldi kahve içmeye o zaman 6-7 haftalık hamileyiz suları mutfakta unutmuşuz su dediğim 1 bardak su damacana falan değil.Ay ben kaldırmayayım dedi doktor ağır kaldırma demiş Hala öyle çocuğa da annesi bakıyor

Aman yok ben nazlı değilim hele ki evin en büyük çocuğu olarak naz nedir bilmem Annem bi düşük yaptığım için biraz fazla abarttı sadece

Arkadaslar merhaba. Benim nu seferde düşükle sonuclaniyor. 2 gune vucudumdan kanamayla atarmisim. Kese bozulmus, sönmüş.
Sizler insallah sag salim yavrularinizi kucaginiza alirsiniz.
2021 ocak ayinin guzel anneleri. Dualarim sizinle
Ya gerçekten cok üzüldüm cok gecmis olsun en kisa zamanda rabbim tekrar nasip eder insallah.

Arkadaslar merhaba. Benim nu seferde düşükle sonuclaniyor. 2 gune vucudumdan kanamayla atarmisim. Kese bozulmus, sönmüş.
Sizler insallah sag salim yavrularinizi kucaginiza alirsiniz.
2021 ocak ayinin guzel anneleri. Dualarim sizinle
Geçmiş olsun canım Rabbim zamanı gelince inşallah tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin canım

Yapma bosver yat senden bebeğinden değerli mi batsın evin temizliği sonradan yaparsın ne olacak sanki.
Biraz yardım ettim sonra uzandım napim allah korusun bişey olsa geri dönüşü yok batsın temizliği yaparız hele şu günleri atlatalım da

Bende geçsem şu balayına biran önce
kız seni hep unutuyorum takvimin yok ya senin kaç
benimki arayı kapamış 9+6 olmuş nerdeyse 11 artık dedi. 25 hazirandan önce gelme lan bir daha dedi
ikiliyi yaparız bak son kez söylüyorum sıkıntılı bir şey olsa çağırırdım kuzum vallahi gerek yok içini ferah tut artık falan avuttu beni.
tabi kanama manama olursa Allah korusun gel hemen diye de belirtti.

Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. Folik asit sizde mide bulantısı yapıyor mu? Dikkat ettim onu içtiğimde veya içmeden önce bile başlıyor. Akşamları içiyorum bir de. Bende mi sıkıntı var anlamadm

9+0 bugün benimki.. Yok bence sen dayanamaz yine gidersin

Ahh ahh darısı başımıza 10. Haftada geçiyorsa son 2 hafta sabır

Kızlar merhaba, umarım herkes iyidir. Folik asit sizde mide bulantısı yapıyor mu? Dikkat ettim onu içtiğimde veya içmeden önce bile başlıyor. Akşamları içiyorum bir de. Bende mi sıkıntı var anlamadm
Bende ac karnına bulantı olmuyor genellikle yemek yedikten sonra...Folik asiti sabah kahvaltısından sonra içiyorum.Yapiyor mu yapmıyor mu tespit edemedim ama 12.haftada bırakıyoruz folik asit kullanmayı.

Benimde artık sabah bulantım dışında akşam bulantimda oldu...ve dikkat ediyorum uzandigim zaman bulantım daha çok oluyor

Daha önce iki düşük yapmış biri olarak düşük yapan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…