2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar çok katılamıyorum malesef iş yoğunluğumdan fakat sürekli okuyorum bebişini görenlere hayırlı uğurlu olsun
bebişini kaybedenlere geçmiş olsun sabır diliyorum çok zor durum ve okudukça kendim kurmaya başlıyorum ya bebeğin kalbi durursa ya bir daha gittiğim de kalp atışı alamazsak diye hiç belirtisi olmuyor sonuçta dimi biz herşey normal sanarken her şey olabilir

Anldım canım teşekkür ederim bu hafta olayı kafamı çok kurcalıyo

Kuzum bak nasıl hesaplıyorlar biliyo musun mesela 9+2 değil mi? 9 hafta bitmiş 2 gün eklenmiş. Yani 10. Hafta içinde. Aynı şekilde 10+6 dersek 10 hafta bitmiş 6 gün geçmiş yani 11.hafta içinde. 11+1 ile 11+6 arası 12.hafta içinde sayılıyor

Hiiiiççç korkma rahatlat kendini kafanı dağıt her anne adayı 9 ayı endişeli edirgin geçiriyo ama stres de şekeri Yükseltiyo kortizon salgılatıyo normal seviyesine inmesi zaman alıyo o nedenle nefes eğzersizi yap olumlu düşünmeye çalış inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın

Amiin canım cok sağolasın inşallah alırım sağ salim gecmek bilmiyo günler Kalp atısı beklemek zor

Heh tamam anladım canım çok sağol ayrıntılı şekilde anlattığın için

InsAllah daha iyisi olacagi icin Rabbim siniyordur.Allah a sigin canim en guzlini verecktr eminim

Ama 9+2 yi söylerken 9 haftalık diyoruz değil mi. Yani yaş hesabı yaptığımız gibi biten haftayı söylüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…