2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Annem hep der bir kadının kızı olmalı. Can yoldaşı arkadaşı sırdaşı. Erkek öyle değil abilerimden bilirim ablamla ben öyle değiliz daha düşkünüz anneme konuşuruz saatlerce.. Hayırlı evlat olsunlar canım sağlıkla gelsinler.

Evet ben de gurbetteyim bana da arkadaş olur kızım insan evladından başka kime güvenir ki biz de telefonda saatlerce konuşuyoruz erkek çok sıkılgan hemen ortamdan uzaklaşma derdinde

Arkadaşlar çıldıracağım.Hiçbir şey yiyemiyorum.Tüm yemeklerden tiksiniyorum.Düşünmesi bile midemi bulandırıyor.Meyve dahi yiyemiyorum,su bile içemiyorum.Hastaneye yatacak duruma gelmem an meselesi.Mide bulantım daha az.Ancak herşeyden tiksiniyorum.Tek temennim en kısa sürede şu durumun bitmesi

Kaçıncı haftandasın canım benim 6 7 8 9 bu şekildeydim şimdi nispeten daha iyiyim 10+4deyim.

Canım ben de senin gibiydim. Hatta serum da almak zorunda kaldım gün geldi.

Tuzlu çubuk kraker denedin mi?
Galeta yemeyi denedin mi
Beyaz leblebi yemeyi denedin mi?
Bunlar bana yardımcı oldular çok.
Denemediysen mutlaka dene

Hade gayirlisi bakalaim.
Bizim gelinde hep erkek bebek goruyordu gecen doktora gitti cinsiyeti erkek demiş

Yemekleri düşünmemeye calis bende oyleyim dusununce tiksiniyorum yiyemiyorim sicak yemekten tamamen sogudum su an yeşil ve siyah zeytin yiyebiliyom bazende kizartma biber kizartmasi ozellikle ... ne yesem agzim tadim sürekli tatli kaliyo tatliyi cok seven biri olarak su an agzima alamiyom

Günaydın kızlar ben 12+3 teyim.bende özellikle sabahları kuru öğürme geliyor ama kusma isteği değil.böyle öğürme yaşayan var mı merak ettim

Cnm seni anlıyorum zor geçiyor düşününce bile tiksinme okuyor hatta ben parfüm kokularından bile tiksiniyorum ama eğer bi lokma bile yiyemiyorsan bi serum mu taktırsan bende fenayım 2öğün yiyorum biri çıkarsa biri kalsın diye uğraşıyorum ama inşşş minnoşlar besleniyordur depolarımızdan

Canım ben de senin gibiydim. Hatta serum da almak zorunda kaldım gün geldi.

Tuzlu çubuk kraker denedin mi?
Galeta yemeyi denedin mi
Beyaz leblebi yemeyi denedin mi?
Bunlar bana yardımcı oldular çok.
Denemediysen mutlaka dene
Galeta ve ekmek türevlerinin kokusundan bile kusabiliyorum.Beyaz leblebi yedim bir gün inanılmaz kötü yaptı.Artik bitsin diye bekliyorum

Son çarem serum bakalım.Bu sabah karpuz yiyebildim azıcık ama şuan o karpuz midemi bulandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…