2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende kendimi dinlemekten depresyona girdim... Kontrolüm pazartesi...ve sürekli evdeyim..iş yapamıyorum korkumdan... Zaman gecmiyor...ben de bol bol kendimi dinleyip depresyona girip girip cikiyorum

Kuzum sakin ol
Stresin ikinize de faydası yok.
Birşeylerle uğraş
Mesela liste oluştur bebeğin için detaylı
Ya da ona günlük yaz
Hatıra defteri oluştur.
Sağlıklı poğaça kurabiye pişir buzluğa at.
İzlemek istediğin dizileri izle
Sürekli aklına getirme bebeğine bişey olacak düşüncesini.
Hormonların da bu yönde olumsuz salgılar salgılayacaktır. Bu da seni de bebeğini de olumsuz etkiliyor

Ayy yok söylemedi ya. Daha cinsiyet tomurcukları yeni netleşiyor şuan yanıltabilir dedi. Eşim de çok zorladı ama hiç bir şekilde kız ya da erkek olasılığı var bile demedi.
İnsan merak ediyo ama ne olursa olsun sevgin değilmeyecek Zaten bu Hafta öğrenmesen gelecek hafta gösterir beybi

Bende 3 kere girdim gezdim, şu içtim, çikolata yedim hatta doktor biraz dürt dedi ama görünmedi yine de.
Sağlıklı olsunlar da geç öğrenelim olsun
Benim 11+6 da nasıl gördü acaba cin doktorum kız da kendini geç gösterir ablamın karnı bayağı büyüktü o zaman öğrendi anlamadım hemen kız dedi

Bende kendimi dinlemekten depresyona girdim... Kontrolüm pazartesi...ve sürekli evdeyim..iş yapamıyorum korkumdan... Zaman gecmiyor...ben de bol bol kendimi dinleyip depresyona girip girip cikiyorum
İnsanın kendini dinlemesi gerçekten çok kötü ya. Dışarı çıkınca gezme olsun başkasının evi olsun midem hiç bulanmıyo eve gelince başlıyor. Evde çünkü oturup kendimizi dinliyoruz. Hepsi psikolojimizin bize oynadığı oyunlar

Canım hormonlarından dolayı evham yapıyorsun. Emin ol sıkıntı yoktur. Hormonlarımız duygu durum bozukluğu yapıyor bence ahh analık...

Kesinlikle insan evinden tiksinir mi dün dışarda yedik nasıl iyi geldi açık hava eve gelince buhranlar başladı

Hareketler hissedilsin 2 gün tekmelemezse noldu bişey mi oldu diyenler olacak ben her tekmede bir ohhh çekerdim 2 gün oynamasın kafayı yerdim. Onunda çözümünü bulmuştum baktım hareket yokmu sırt üstü yatardım hemen tekmelemeye başlardı sıpa rahatsız olurdu sonra sola döner yatardım oda rahatlardı

Benim 11+6 da nasıl gördü acaba cin doktorum kız da kendini geç gösterir ablamın karnı bayağı büyüktü o zaman öğrendi anlamadım hemen kız dedi
Canım sana çok erken söylemiş yinede kendini şartlama insan hemen alisio cünki bana ilk oğlumda 12 haftalik 100 de 99 kız dedi sonra pipiyi gördü sağlıkla gelsin

Bulamazsak nolacak hadi 5 kutu bulduk diğer aylar nasıl olacak. Başka iğne yazar drunuz demiş eczacı.. Şu aşamada iğne değiştirmek ne derece doğru. Senin ne kadar iğnem kaldı canım
cnm ben sürekli değiştiriyorm enox oksapar bişey olmaz kan sulandırıcı iğne olsun yeter benm elimde 3 kutu var dı mümessil arkadşı aradk o şeklde 15 kutu temin ettik ama hala eksik kalıyor doğuma kadar Allah yardımcımız olsn hergün vurulmamız lazım sonuçta

Şehirdeki eczaneleri arayacağız yoksa mecbur Dr başkasını yazacak

ben dr sordm hiç skıntı yok yeterki kan sulandırıcı 4000 lik olsn dedi mesela bn oksapar kullanıyordm şu an enox buldk enoxa geçicem en başta da clexan başlamıştm cnm hiç bulamazsanz ben göndermeye çalışırım ama markaya takılmayın derim

Allah yardımcınız olsun inşallah geçer rahat edersiniz

Kızlar benim burnumun alt tarafı bıyık kısmı komple lekelendi bide yanaklarımda çiller çıktı sizde de basına gelen var mı hiç sivilce Çıkmazdı sivilce çıkıyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…