2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok olmaz bence okuduğum bi yerde 11-14 haftalar arası diyor sen genede çok aksatma inşallah rabbim gönlüne göre verir canım sağlıkla gelsin inşallah :))

Benimki de 0,6 dedi ense boşluğu kalınlığına çok iyi demişti perinatologun muayene ücreti neydi kuzu formda 1000 tl diyenleri de okudum ben de gitmek istiyorum lekelenmem var
Benim doktor ne radyoloğa yönlendirdi ne de perınatoloğa kendisi baktı ayrıyeten kanda veriliyordu vermiştik zaten ama her hastanede perınatalog yok doktorun kendisi bakmıyorsada radyolağa yönlendiriyor ona da sadece ikili test fiyatı verirsin benim bildiğim ve öğremdiğim bu şekilde canım

Yok olmaz bence okuduğum bi yerde 11-14 haftalar arası diyor sen genede çok aksatma inşallah rabbim gönlüne göre verir canım sağlıkla gelsin inşallah :))
Sağol cnm Amin inşallah canım benim cok sağol benim.icimde dua eder misin inşallah bana da nasip etsin Rabbim

Benim riskli gebeliğe giriyo canım ondan sordum riskim artarsa diğer aylarda ben de gitmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar bebek bakımıyla ilgili okuyabileceğim önerebileceğiniz bildiğiniz ayrıntılı bir kitap var mi?Benim ilk gebeliğim hiç bir bilgim yok annem yok, kayınvalidemede her şeyi sormaya çekinirim muhtemelen.biraz bi şeyler öğrenmek istiyorum ama nerden başlasam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…