2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende 10+1 de gittim ense kalınlığı yok dedi normal mi acaba

belki erkende cikabilir ama hem kontrole giderim hem sonucuda degerlendirir devlet hastanesi dıs labotativara gonderiliyor ozel klinikler hemen verebilir

Kızlar kanama alanı azalmış büyük ihtimal o kanamayı atmışsın dedi bebek iyi ve hala kız hepinize çookk teşekkür ederim iyi ki varsınız ❤
Rabbimize şükür minnoşun daha güzel büyümesi için oradaki alan güzelleşiyor maşallahh ayrıca bebeğinde çok güçlü bi bebek olacak

Bende pazartesi gideceğim. Bulantım olmayınca tedirgin oluyorum Allahın izniyle bişeycikler olmaz inşallah
Bulantin geçti mi? Benim sabahları çok hafif oluyor artık ama kahvaltı yapınca ayağa kalkar kalkmaz çıkarıyorum üç gündür... Sonra tekrar korkumdan doktorun önerdiği zencefilli tableti içiyorumve vicdan azabı cekiyorum

Günaydın kızlar sabah kanamam arttı öyle ki iç çamaşırım dolmuştu yine koşa koşa acile geldim bitsin artık bu günler

Günaydın kızlar sabah kanamam arttı öyle ki iç çamaşırım dolmuştu yine koşa koşa acile geldim bitsin artık bu günler

Çok geçmiş olsun canım benim ya
İnşallah çabucak geçer
Sen hep güzel düşün
Kan sulandırcı yiyecekler tüketme
Kiraz gibi...
İnşallah çabucak geçer.

Çok geçmiş olsun canım benim ya
İnşallah çabucak geçer
Sen hep güzel düşün
Kan sulandırcı yiyecekler tüketme
Kiraz gibi...
İnşallah çabucak geçer.
İnşallahh gece iyiydi bebeğim kanama alanı azalmıştı ama sabah yine kanamayla uyandım doktoru bekliyorum inşallah hala iyidir bebeğim

İnşallahh gece iyiydi bebeğim kanama alanı azalmıştı ama sabah yine kanamayla uyandım doktoru bekliyorum inşallah hala iyidir bebeğim

İnşallah canım. Bazıları 9 ay boyunca böyle kanama yaşayabiliyormuş. Benim de lekelenmem oluyo hep diyebilirim.
Normal döngünde adet zamanın olabilir mi?
Belki yumurta atıyordur vücüdün adet döngüsü gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…