2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende aynı şekilde düşündüm doktoruma da bu şekilde açıkladım doktorda siz bilirsiniz biz bunları söylemek ve önermek zorundayız o yüzden söylüyoruz yoksa bende kendi hamileliğimde yaptırmamıştım dedi.Ayrıntılı bi şekilde ense kalınlığına burun kemiğine baktı risk görmedi.gebeliği sonlandırma gibi bir fikir yoksa streste varsa bence de yaptırmaya gerek yok.zaten öğrensende sonucu değiştirme gibi bi imkan yok.

13+1 canım görmek için epey uğraştı acaba kız mı göremedi dedim emin olmak için bekleyelim dedi

Canım gözün aydınnn çok şükür onlar sağlıklı olunca bizde mutlu oluyoruz

Çok çok sevindim canım benim çok şükür cinsiyet önemli değil sağlıkla gelsin yeter

Gözün aydın canım çok sevindim darısı benim başıma

Kızlar ya benimde kasık ağrım bel ağrım var sağa sola yattığımda uyandığımda uyuşmuş oluyor yattigim taraf. bide ben 1 hafta falan her gün hareket hissettim ama 3 gündür hissetmiyorum onunmu etkisi bu ağrılar bilmiyorum psikolojik mi iyice paranoya oldum bende bugün 3 gibi doktora gideceğim çok korkuyorum dua edin bebişim iyi olsun sağlıklı olsun.hepimizin bebislerini rabbim korusun inşallah.eger bebeğim iyiyse bidaha evham yapmamaya karar verdim ama elimde değil kanama alanım büyük olunca korkuyorum

Sağa sola yarışta uyuşma bende de oluyor ilerleyen haftalarda daha da çoğalacak çürümüş gibi ağrıyacak. Hareketlere takılma cnm her gün her dk hareket olacak diye bir kural yok o hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur. Güzel haberler alırsın inş rahat ol

Hareketi hissetmek için erken olabilir kuzum inşallah güzel haberler alacaksın bol bol dua et benim de kanama alanım var bebek iyi çok şükür kanamam çok çok azaldı korkma kanamayı bir çok kadın yaşıyor 9 ay yaşayanlar bile var içini Ferah tut dualarımız seninle

Kızlar merhaba.
Ya sizde de sabah kalkınca karnınızda bir Şişlik oluyor mu? Gaz birikiyor resmen gece karnımda. Yediklerimee de dikkat ediyorum ama. Sabah 5 6 aylık hamile gibi kalkıyorum. Sonra geçiyor.

İlk gün yataktan kalkıyorum. Karnımı gördüm bismillah bismillah noluyo dedim ödüm koptu.

Benim sabah daha düz yedikçe şişiyo tuvaletten sonra iner o

Benim tam tersi sabah göbek falan gitmiş oluyor akşam yemekten sonra şişiyor gaz oluyor

Benimde yedikten sonra şişiyo ama baya büyük duruyo normalde bu aylarda nasıl olur bilmiyorum ama bu kadar da olmaz heralde diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…