2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim de bazı sabahlar böyle oluyor patlamak üzereymisim gibi uyanıyorum yemek yedikten sonra da şişkinlik oluyo ama o sabah şişkinliği daha bi garip

Benim tahminimce en az 20 25 kez çıkıyorum. Daha fazla da olabilir. Ama normalde de çok su içer ve tuvalete giderim zaten.
Ben de en az 15 kez çıkıyorum. 3 litreye yakın su içiyorum başka sıvılar da oluyor tabi ayran süt gibi. Ama çok mu diye dee düşünüyorum. Gece de 3 kez kalkıyorum tuvalete

Kızlar merhaba uzun zamandır foruma girmiyodum , bende ikili tarama yaptırdım gecen cuma ense 1milim cıktı burun kemiği normal birde kan aldılar oda haftaya cıkıcak cinsiyeti %60 tahminle söyleyebilirim dedi istemedik 3 ağustosta gidince net olarak öğreneceğiz :) benim bi sorum olucaktı biz yeni taşındıkta sağlık ocağına gitme fırsatım olmadı bu haftalarda sağlık ocağında vurulacak aşı var mı acaba ?

Ben de en az 15 kez çıkıyorum. 3 litreye yakın su içiyorum başka sıvılar da oluyor tabi ayran süt gibi. Ama çok mu diye dee düşünüyorum. Gece de 3 kez kalkıyorum tuvalete

Su içmek iyidir kuzum. Bu konuda hiç canını sıkma sen. Vücudundaki kan su sayesinde sürekli yeni temiz oksijen taşıyor. Bu da bebek için çok olumlu bir etki
Dışarıda çok zor oluyor ama ya eşim yine mi tuvalet demekten bıktı
Napıyımmmmmm diyorum ben de

Yaa evet kuzum öyle oluyo ama gece bu kadar gaz birikmesi çok şaşırtıyor beni. Zaten bin beş yüz elli kere tuvalete kalkıyorum gece
Benim doktorum gaz varsa karbonhidratlı ve şekerli şeyler yiyosun demek ki demişti beslenmeyle aşabilirsen çok iyi olur

Ben kendimden bıktım, yapıyorum gelip oturuyorum yine geliyor.enfeksiyon mu diyorum ama olsa yapamam sadece var gibi hissederim. Ama ben Allah ne verdiyse yapıyorum

gözün aydın canım :) neden net değil dedi kaç haftalıktın

Merhaba canim. Bu haftalarda aşı yok. Senle tarihimiz arasında 1 gün var. Ebemiz beni 10-11 Ağustos gibi bekledigini söylemişti ilk aşı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…