- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #8.801
Bizim kuzende senin gibi hepsini goturuyo ozelde 40lıraya taktırıyo İstanbul burası bide baya cok demısler
Ben kayittaki kızın yanlış anladığını düşünüyorum.Hayir hiçbir şekilde mantıklı değil ki bu fiyat.Olmadi hastanenin muhasebe bölümüyle görüşeceğim.Bu işte bir hata olmalı.Ben 1 gece hastanede kalmıştım geçen ay. Bütün tedaviler ve yatak parası dahil 240 lira ödemiştik. Cidden bazı yerler soyguncu
Sadece sivi eksikliği için vitamin takviyesi olan bir serum.Alsancak Devlete gideceğim.Nispeten daha yakın bana.Taksiyle gidebiliyorum en azındanNe serumu taktiriyorsunuz??? Bir arkadasim Smyrna tüp bebek merkezinde taktiriyordu her hafta...orası SGK anlaşmalı fiyatları uygun sorun isterseniz
Hic firsat bulamiyom kizimdan dolayiKızlar herhalde aranızda bi tek ben kaldım ikili test yaptırmayan cuma günü gittiğimde büyük ihtimal yapar
Kızlar bu kitaba başladım diğer bebek bakımı ve hamilelik kitapları haricinde. Çok eğlenceli bir kitap, benim gibi bol vakti olanlar, hala istirahatte olanlar varsa alıp okuyabilirler
Seninle günlerimiz de aynı, boşanmak elbette sağlıklı düşünce değil ama iyi günde kötü günde demedik mi evlenirken, biz öyle bırakıp gitmiyoruz. Erkekliğin onda dokuzu kaçmak onu biliyoruz da bu kadar vurdumduymazlık sadece bana değil herkese çok geliyor. Olduğu gibi olacak kızlar mevlam ne eylerse güzel eyler hep birlikte göreceğiz.Estağfurullah...maalesef zaman zaman çoğumuz eslerimizle bu süreçte sorun yasayabiliyoruz... Çünkü erkekler zora gelmiyor bence... Normal yaşamları tamamen değişti... Hele benim ben annemlerdeyim eşim yalnız kalıyor arada yanıma geliyor... Ve aynen ben de hamile değil hasta gibiyim...boşanmak falan şu an sağlıklı düşünceler değil...benim eşimde benim bu halimden dolayı mutsuz, en yakın dostu bendim... Birde beraber calisiyorduk 7/24 beraberdik nasıl birbirimize alıştığımız düşüngeçen ilk defa sarıldım eşime çok mutlu oldu... Onlar bence bizi mutsuz gördükleri için tahammül edemiyor
Yapılan hizmetle ilgili fatura istemiştim daha önce bir hastaneye gittiğimde. fatura işin içine girince birden rakamlar iniverdi. hatta 450 tl istenen işlemden 60 lira ödeyerek hastaneden çıktığımı biliyorumBen kayittaki kızın yanlış anladığını düşünüyorum.Hayir hiçbir şekilde mantıklı değil ki bu fiyat.Olmadi hastanenin muhasebe bölümüyle görüşeceğim.Bu işte bir hata olmalı.
Evet kızlar bunu benim de bir tanıdığım söyledi fatura istemek çok etkili direkt gerçek rakamlara iniyorlar.Yapılan hizmetle ilgili fatura istemiştim daha önce bir hastaneye gittiğimde. fatura işin içine girince birden rakamlar iniverdi. hatta 450 tl istenen işlemden 60 lira ödeyerek hastaneden çıktığımı biliyorum
Hele bir de çemkirip şikayet edicem derseniz ohoooo bedava bile olabilirEvet kızlar bunu benim de bir tanıdığım söyledi fatura istemek çok etkili direkt gerçek rakamlara iniyorlar.
Wow inanılmaz bir fark olmuş.Ben de bundan sonra dikkat edeyim.Hiç fatura sormam saf saf öderim normaldeYapılan hizmetle ilgili fatura istemiştim daha önce bir hastaneye gittiğimde. fatura işin içine girince birden rakamlar iniverdi. hatta 450 tl istenen işlemden 60 lira ödeyerek hastaneden çıktığımı biliyorum
Seninle günlerimiz de aynı, boşanmak elbette sağlıklı düşünce değil ama iyi günde kötü günde demedik mi evlenirken, biz öyle bırakıp gitmiyoruz. Erkekliğin onda dokuzu kaçmak onu biliyoruz da bu kadar vurdumduymazlık sadece bana değil herkese çok geliyor. Olduğu gibi olacak kızlar mevlam ne eylerse güzel eyler hep birlikte göreceğiz.
Malesef canım daha geçmedi bı tık küçülme oldu ama çok değil.ama çok şükür kanamam lekelenmem çok çok azaldi bazı günler hiç lekelenme olmuyor bazı günler az oluyor önceden her gün oluyordu 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora inşallah o zaman düzelir diyorum artık.kiminde 4 aydan sonra geçiyormuş 6 aydan sonra geçende var tabi inşallah o kadar uzun sürmezŞimdi nasılsın canım??? Geçti mi kanama alanın?
Ben o kadar alışmışım ki hareketsizlige hep yatiyorum oturruyorum riskden dolayı azıcık evde dolansam basım dönüyor her tarafım ağrıyor hareketsizlik benide mahvettiBende yarın gideceğim benimki yakın 2saatlik sıkıntı yok gidebilirsin dedi şimdi markete geldim yarı yolda nefesim kesildi oturuyorum önceden uçarak geçerdim bu yolları hey gidi..
Hiper tiroit hastasıyım ben, daha doğrusu haşimatom hiper fazına geçmiş.Aranızda tiroit hastası olan var mı benim gibi
Her sıkıntının vardır bi selameti .sen kendini ve bebeğini uzmemeye çalış. Ayrı yerlerde olmak iyi gelebilir . Sen de köyde mis gibi annenin yanında kafanı toplamaya dinlenmeye çalış . Herşey olacağına varır kendini sıkma canım benim.Oldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Doktorum şu genetik testi yaptırın dedi ama ücreti de epey varmış ve nitekim işyerimden geçen ay almam gereken maaşı da alamamış içeride olan ben bunu nasıl yaptıracağımı bilmiyorum. doktor bir arkadaşım önce detaylı ultrasona gir eğer şüphelenilen bir durum görülürse genetik testi yaptırırsın dedi muhtemelen onu dinleyeceğim.
gevezelik yaptım, başınızı şişirdim kızlar ne güzel isimler konuşmaya başlamışsınız.
Tüm bunlardan önce ben zaten kendisiyle bir konuşma yapmıştım. O konuşmanın üzerine iyi yönde ilerlemesini beklerken böyle daha kötüye giden davranışlar içine girmesine üzüldüm açıkçası. Bana kalkıp neden yemek temizlik yapmıyorsun diye söylenmesi, üstelik tüm gün işyerinde zaten yoruluyorum, zaten halsizim. bir de annem uzakta köyde, annemle konuşurken kadın çok merak etmesin diye enerjimi toplayıp öyle arıyordum. Annenle konuşurken bişeyin yok ama dedi. annem merak eder dedim konuşma o zaman dedi. ertesi günler annemi olduğum gbi aradım annem de eşimi aramış bana söylemediğiniz bişey mi var kızımın sesi çok kötü diye, kadının tansiyonu çıkmış.Canım çok üzüldüm şu süreçte yaşadıklarına. Ama şöyle düşün. Süreç içinde eşin afallamış olabilir. Ben de eşimle benzer bir durum yaşamıştım hamileliğimin başında. O zaman ben de gerçekten hem hormonların etkisiyle hem de sinirle nefret etmiştim ondan. Ama sonradan farkettim ki olayın ciddiyetini tam anlamamış eşim. Aldım karşıma konuştum. Tek tek açıkladım. Şuan daha dikkatli ve özenli bana karşı. Belki öyle bir şey olmuştur eşinde de.
Tabiki sen daha iyi tanırsın eşini. İnşallah düzelir aranız.
Benim de hasimato tiroidHiper tiroit hastasıyım ben, daha doğrusu haşimatom hiper fazına geçmiş.
Allah yardımcınız olsun.Ayrılık kararını hiçkimse güle oynaya almıyor.Umarim bu süreçte eşiniz yaptığı hatanın farkına varır.Köye gitmeniz iyi olmuş.İki taraf da gergin olduğunda geri dönüşü olmayan ayrismalar yaşanabiliyor.Yazinizdan anladığım eşinizin sizden fazla beklenti içine girmesi.Ulkemizde malesef kadına yüklenen yük o kadar fazla ki.Hem dışarda hem evde çalışmamız bekleniyor.Bu arada eşin ihtiyaçlarını da eksiksiz yerine getirmesi deniyor.Şu modern dünya hem kadını ozgurlestirirken bir yandan da çaktırmadan kadını kölelestiriyor malesefTüm bunlardan önce ben zaten kendisiyle bir konuşma yapmıştım. O konuşmanın üzerine iyi yönde ilerlemesini beklerken böyle daha kötüye giden davranışlar içine girmesine üzüldüm açıkçası. Bana kalkıp neden yemek temizlik yapmıyorsun diye söylenmesi, üstelik tüm gün işyerinde zaten yoruluyorum, zaten halsizim. bir de annem uzakta köyde, annemle konuşurken kadın çok merak etmesin diye enerjimi toplayıp öyle arıyordum. Annenle konuşurken bişeyin yok ama dedi. annem merak eder dedim konuşma o zaman dedi. ertesi günler annemi olduğum gbi aradım annem de eşimi aramış bana söylemediğiniz bişey mi var kızımın sesi çok kötü diye, kadının tansiyonu çıkmış.
Tüm bunlardan önce ben zaten kendisiyle bir konuşma yapmıştım. O konuşmanın üzerine iyi yönde ilerlemesini beklerken böyle daha kötüye giden davranışlar içine girmesine üzüldüm açıkçası. Bana kalkıp neden yemek temizlik yapmıyorsun diye söylenmesi, üstelik tüm gün işyerinde zaten yoruluyorum, zaten halsizim. bir de annem uzakta köyde, annemle konuşurken kadın çok merak etmesin diye enerjimi toplayıp öyle arıyordum. Annenle konuşurken bişeyin yok ama dedi. annem merak eder dedim konuşma o zaman dedi. ertesi günler annemi olduğum gbi aradım annem de eşimi aramış bana söylemediğiniz bişey mi var kızımın sesi çok kötü diye, kadının tansiyonu çıkmış.
Bnm troitler yok canim ameliyat oldum ilac aliyorum surekliAranızda tiroit hastası olan var mı benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?