2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bizim kuzende senin gibi hepsini goturuyo ozelde 40lıraya taktırıyo İstanbul burası bide baya cok demısler
Ben 1 gece hastanede kalmıştım geçen ay. Bütün tedaviler ve yatak parası dahil 240 lira ödemiştik. Cidden bazı yerler soyguncu
Ben kayittaki kızın yanlış anladığını düşünüyorum.Hayir hiçbir şekilde mantıklı değil ki bu fiyat.Olmadi hastanenin muhasebe bölümüyle görüşeceğim.Bu işte bir hata olmalı.

Ne serumu taktiriyorsunuz??? Bir arkadasim Smyrna tüp bebek merkezinde taktiriyordu her hafta...orası SGK anlaşmalı fiyatları uygun sorun isterseniz
Sadece sivi eksikliği için vitamin takviyesi olan bir serum.Alsancak Devlete gideceğim.Nispeten daha yakın bana.Taksiyle gidebiliyorum en azından

Hic firsat bulamiyom kizimdan dolayi sen guzel buldugun seyleri at bize
[/QUOTE]
Tamam canım

Seninle günlerimiz de aynı, boşanmak elbette sağlıklı düşünce değil ama iyi günde kötü günde demedik mi evlenirken, biz öyle bırakıp gitmiyoruz. Erkekliğin onda dokuzu kaçmak onu biliyoruz da bu kadar vurdumduymazlık sadece bana değil herkese çok geliyor. Olduğu gibi olacak kızlar mevlam ne eylerse güzel eyler hep birlikte göreceğiz.

Ben kayittaki kızın yanlış anladığını düşünüyorum.Hayir hiçbir şekilde mantıklı değil ki bu fiyat.Olmadi hastanenin muhasebe bölümüyle görüşeceğim.Bu işte bir hata olmalı.
Yapılan hizmetle ilgili fatura istemiştim daha önce bir hastaneye gittiğimde. fatura işin içine girince birden rakamlar iniverdi. hatta 450 tl istenen işlemden 60 lira ödeyerek hastaneden çıktığımı biliyorum

Yapılan hizmetle ilgili fatura istemiştim daha önce bir hastaneye gittiğimde. fatura işin içine girince birden rakamlar iniverdi. hatta 450 tl istenen işlemden 60 lira ödeyerek hastaneden çıktığımı biliyorum
Evet kızlar bunu benim de bir tanıdığım söyledi fatura istemek çok etkili direkt gerçek rakamlara iniyorlar.

Wow inanılmaz bir fark olmuş.Ben de bundan sonra dikkat edeyim.Hiç fatura sormam saf saf öderim normalde

Canım çok üzüldüm şu süreçte yaşadıklarına. Ama şöyle düşün. Süreç içinde eşin afallamış olabilir. Ben de eşimle benzer bir durum yaşamıştım hamileliğimin başında. O zaman ben de gerçekten hem hormonların etkisiyle hem de sinirle nefret etmiştim ondan. Ama sonradan farkettim ki olayın ciddiyetini tam anlamamış eşim. Aldım karşıma konuştum. Tek tek açıkladım. Şuan daha dikkatli ve özenli bana karşı. Belki öyle bir şey olmuştur eşinde de.

Tabiki sen daha iyi tanırsın eşini. İnşallah düzelir aranız.

Şimdi nasılsın canım??? Geçti mi kanama alanın?
Malesef canım daha geçmedi bı tık küçülme oldu ama çok değil.ama çok şükür kanamam lekelenmem çok çok azaldi bazı günler hiç lekelenme olmuyor bazı günler az oluyor önceden her gün oluyordu 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora inşallah o zaman düzelir diyorum artık.kiminde 4 aydan sonra geçiyormuş 6 aydan sonra geçende var tabi inşallah o kadar uzun sürmez

Bende yarın gideceğim benimki yakın 2saatlik sıkıntı yok gidebilirsin dedi şimdi markete geldim yarı yolda nefesim kesildi oturuyorum önceden uçarak geçerdim bu yolları hey gidi..
Ben o kadar alışmışım ki hareketsizlige hep yatiyorum oturruyorum riskden dolayı azıcık evde dolansam basım dönüyor her tarafım ağrıyor hareketsizlik benide mahvetti

Her sıkıntının vardır bi selameti .sen kendini ve bebeğini uzmemeye çalış. Ayrı yerlerde olmak iyi gelebilir . Sen de köyde mis gibi annenin yanında kafanı toplamaya dinlenmeye çalış . Herşey olacağına varır kendini sıkma canım benim.

Tüm bunlardan önce ben zaten kendisiyle bir konuşma yapmıştım. O konuşmanın üzerine iyi yönde ilerlemesini beklerken böyle daha kötüye giden davranışlar içine girmesine üzüldüm açıkçası. Bana kalkıp neden yemek temizlik yapmıyorsun diye söylenmesi, üstelik tüm gün işyerinde zaten yoruluyorum, zaten halsizim. bir de annem uzakta köyde, annemle konuşurken kadın çok merak etmesin diye enerjimi toplayıp öyle arıyordum. Annenle konuşurken bişeyin yok ama dedi. annem merak eder dedim konuşma o zaman dedi. ertesi günler annemi olduğum gbi aradım annem de eşimi aramış bana söylemediğiniz bişey mi var kızımın sesi çok kötü diye, kadının tansiyonu çıkmış.

Allah yardımcınız olsun.Ayrılık kararını hiçkimse güle oynaya almıyor.Umarim bu süreçte eşiniz yaptığı hatanın farkına varır.Köye gitmeniz iyi olmuş.İki taraf da gergin olduğunda geri dönüşü olmayan ayrismalar yaşanabiliyor.Yazinizdan anladığım eşinizin sizden fazla beklenti içine girmesi.Ulkemizde malesef kadına yüklenen yük o kadar fazla ki.Hem dışarda hem evde çalışmamız bekleniyor.Bu arada eşin ihtiyaçlarını da eksiksiz yerine getirmesi deniyor.Şu modern dünya hem kadını ozgurlestirirken bir yandan da çaktırmadan kadını kölelestiriyor malesef

Ah kuzum ya...
Ne desem nasıl teselli versem bilemedim.
Rabbim inşallah yüzünüze güler.
Eşin de yaptığı hatanın farkına varır.
Belki eşin de psikolojik farklı bir travma yaşıyordur iş yerinde ya da başka biriyle
Bilemiyorum
Ama sen canını sıkma.
Herşey zaten olacağına varıyor şu hayatta.
Şimdi annenin yanında güzelce günlerin tadını çıkar.
Şuan rahminde inanılmaz bir mucize taşıyorsun.
Aynı bedende nefes alıp veriyorsunuz.
Ona odaklan.
Köy havası al bol bol
Annenle vakit geçir.
Köyde sevdiğin insanlar varsa onlarla güzel anılarını paylaş.
Eşin için de dua et bol bol. İnşallah doğru yolu bulur da kıymetini anlar senin.

Kızlar vajinasında ya da makatında seğirme olan var mı ya? Hangisinden geldiğini anlamıyorum ama bgn ara ara yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…