2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar benim dün kanamam oldu koştur koştur acile gittik bebek iyimiş proluton depot iğne verdi sabah baktı biraz daha iyi kanama alanı dedi neyse onu geçtim olanları doktoruma anlattımvetdiği iğneyi falan mesaj olarak sizinle sürekli böle yazışamayıız sürekli dedi bana pat diye ayrıntılı anlatmamın sebebi o iğneyi ben pek vermiyorum demiştim nasıl üzüldüm anlatamam ağlamaya başladım falan ne yapacağımı şaşırdım

Cnm geçmiş olsun üzme kendini bebek stres olmasın. Drlar bazen böyle davranabiliyor benimkide bazen çok durgun oluyor ağzından laf alamıyorum bazende acayip neşeli konuşkan oluyor belki ters zamanına denk gelmiştir yazışmaktan ziyade konuşmak daha mantıklı heleki böyle önemli konularda sıkma canını bebeğini düşün

Gaz sancınız oluyor mu kızlar iki gündür akşama doğru gaz sancısı gibi belime vuran ağrım oluyor sonra geçiyor bazen gaz değil bu normal ağrı diyorum tam da adlandıramıyorum
Benim uzun zamandr kabızlık gaz falan sorunum yok ama sana sormak istediğim bisey var biz 16 haftalik olduk bebisllerin hareketi tam olarak nasıl oluyor cok merak ediyorum zayıf kadınlar erken hisedermis bende öyleyim ama hc bisey anlayamıyorum

Imkanin varsa dokuz eylül çok güzel zaten bize çok uzak olduğu için tercih edemiyorum.

gecmis olsun canim. Senin dr yine cevap vermis ben acil bi durum olursa diye numarasini istedim onu bile vermedi hastaneden ararsin ben olmazsamda ebeler yardimci olur dedi

Cnm ben kamudayım bana görede hamile olanlar hiç işe gitmemeli Allah korusun korona olsak bebeği etkilemeyecek mi insan her türlü korkuyor 24.haftama kdr kendimi korursam çünkü hergün 600kişilik kuruma gidiyoruz...Allah yardımcımız olsun

Yapma ya üzüldüm şimdi ama YouTube da enfeksiyon olsanız bile bebeğe asla geçmez diyorlardi

Bence zayıflıkla ilgili değil ben kendimle bunu onayladım gayet kiloluyum ve 14+3te hissettim. İlk hamileliğim de. 16 en geç 18de hissedersin canım çok garip bir his bi yerin seğirir ya onun gibi ama daha yoğunu.

Bence zayıflıkla ilgili değil ben kendimle bunu onayladım gayet kiloluyum ve 14+3te hissettim. İlk hamileliğim de. 16 en geç 18de hissedersin canım çok garip bir his bi yerin seğirir ya onun gibi ama daha yoğunu.
Ay bende hissetmeye baslarm insallah yarn tam 16 haftalik olcak az kaldi baya heyecanlıyım

Canım merhabalar 28 Mart ama ben pcosluyum doktor bebeğin haftasını hesaplarken 4 Nisan gibi düşünce tam oluyor demişti
Kuzum geç döllenme olabiliyor ondan öyle hesaplamalar oluyor bazen benimde çok düzensiz adetim nerdeyse 1ay oynuyor arada oyuzden dert Etcek bişe değil takılma.yani

çok geçmiş olsun canım, benim doktor ile ilk gebelikten bu yana hiç kopmadık arada bir de kayıp var o yüzden acil durumlarda hemen elimin altındadır sağolsun.

kızlar selam, sorum olacak komk geleblir ama siz de de oluyor mu çok merk ediyorm hapşırdığınız da karnınız kasılıyor mu yoksa ben mi kendimi sıkıyorum anlamadım
bende usutdum heralde hapsiriyorum bikac gundur canim ben cozumu buldum otururken veya uzanirken hapsirdigimda cok agrim oluyo kasilmakdan ziyade ayaga kalkip hapsiriyorum baska turlu agri oluyo fenaa hemde ayaktayken ole olmuyo

galiba ben de hissediyorum. Erken diye düşünmüştüm ama hem zayıflık hem de 2. Gebelik olunca biraz erken hissettim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…