2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bende usutdum heralde hapsiriyorum bikac gundur canim ben cozumu buldum otururken veya uzanirken hapsirdigimda cok agrim oluyo kasilmakdan ziyade ayaga kalkip hapsiriyorum baska turlu agri oluyo fenaa hemde ayaktayken ole olmuyo
bnde düşündüm de hep ayaktayken hapşurdum 15 sn ağrı gibi kaslma oluyo geçiyor ayakta devam o zaman

kızlar selam, sorum olacak komk geleblir ama siz de de oluyor mu çok merk ediyorm hapşırdığınız da karnınız kasılıyor mu yoksa ben mi kendimi sıkıyorum anlamadım
ben siddetli hapsirdigimda oluyor kisa sureli bi aci hissediyorum

Senin ilk gebelik ti demi. Yani Tarifi de zor ki. Geçen hafta 12. Haftada böyle gıdıklanma gibi çok cılız sanki karnının içinde karınca geziyormuş gibiydi. Gaz değil onu ayırt ediyorum. Bu hafta 3 gündür sağ taraftan tekme gibi bişey hissediyorum onuda şöyle tarif ediyim baş parmağınla orta parmağını tutup tık yaparızya hafifçe bacağına tık yap aynen öyle bir his tabi haftası küçük ilerleyen haftalarda karnımız şekilden şekile girecek. ilk gebelikte 16. Haftada hissetmiştim bunda 12. Haftada başladı hissetmem

evet benm de hep ayaktayken denk geldi hapşırığı tutmaya çalştım kasılma olmasn die yine de kaçamadım
Bende hapşırırken ayağa kalkıyorum hafif öne eğiliyorum Düz durunca çok acıyor bugün şunu farkettim ciddi ciddi göbek çıkmış öne eğilemiyorum ağda yaparken epey zorlandım

Bende hapşırırken ayağa kalkıyorum hafif öne eğiliyorum Düz durunca çok acıyor bugün şunu farkettim ciddi ciddi göbek çıkmış öne eğilemiyorum ağda yaparken epey zorlandım
benm göbeğim hafif var ama hiç kilo almadım ne zmn almaya başlıyoruz panil yapıyorm neden alamıyorum die

Cocuklarin var ya acaba ağır iş mi yapıyorsun???

benm göbeğim hafif var ama hiç kilo almadım ne zmn almaya başlıyoruz panil yapıyorm neden alamıyorum die
Kiloyu napacan kız ilahi bebek gelişimi iyise daha ne. Bende almadım henüz gayette memnunum sonradan vermesi çok zor oluyor düzenli yemeye başlarsan 4 yada 5. Aydan sonra alınır

evet evet konuşmştk ya sen iğne yok diye söyleyince ortalığı ayağa kaldırdım doğuma kadar yetecek iğne buldm kendime hepsi farklı marka ama olsun

Yapma ya üzüldüm şimdi ama YouTube da enfeksiyon olsanız bile bebeğe asla geçmez diyorlardi
Benim doktorum öyle dedi kuzum ya mantar enfeksiyon korktuğumuz şeyler Dedi ablam da hastanede yatmıştı gebeyken enfeksiyon geçirmişti ve denize havuza da gitmemişti ben riske atmıcam bu yıl da böyle olsun

Kiloyu napacan kız ilahi bebek gelişimi iyise daha ne. Bende almadım henüz gayette memnunum sonradan vermesi çok zor oluyor düzenli yemeye başlarsan 4 yada 5. Aydan sonra alınır
n bilim sanki ben kilo alsam bebek daaha iyi olacak gibi cahil cahil düşünceler işte büyük konştm hep bn hamile olursam hergün yumurta süt yerim zorlada olsa yerim diodm çok iyi beslerim diodm yiyemiyorm şimdi istifra ettiğim için yesem de gidio zaten yedklerim, işte kendimi
suçlu hissediyorm galiba sağlıklı beslenemediğim için

Bebek bir şekilde besleniyordur kafana takma kusma geçince yersin cnm burda kimse doğru düzgün beslenmiyor şimdilik tabi yeni yeni kendimize geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…