2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ablam sürekli kustuğundan hamileliğinin ilk aylarında 7 kilo vermişti. İlerleyen zamanlarda 8 kilo aldı. Bebek de gayet 3.800 kg doğdu. Bir şey olmaz yani o gelişiyodur

evet evet konuşmştk ya sen iğne yok diye söyleyince ortalığı ayağa kaldırdım doğuma kadar yetecek iğne buldm kendime hepsi farklı marka ama olsun
Ayy evet sorma bende telaşlandım elimde 3 iğne kaldı hiçbir yerde yok memleketi aradım abime dedim bana iğne bul burda yok diye neysek i 3 aylık iğne stokladım bende

Ablam sürekli kustuğundan hamileliğinin ilk aylarında 7 kilo vermişti. İlerleyen zamanlarda 8 kilo aldı. Bebek de gayet 3.800 kg doğdu. Bir şey olmaz yani o gelişiyodur
evet cnm onuda duydum kilo veriliyormş ben vermedm çok şükür almadımda bekliyorm bakalım, tartının dili olsa da konuşsa

Evet canm ilk bebisim bunlarn hic birini hisetmiyorum daha vakit var ozaman 16 haftaya girdk bakalm az bi sure sonra baslar heralde ultrasonda hanım efendinin eli ayağı durmuyordu bana da bi hissettirmeye başlasa ne guzel olcak

Evet canm ilk bebisim bunlarn hic birini hisetmiyorum daha vakit var ozaman 16 haftaya girdk bakalm az bi sure sonra baslar heralde ultrasonda hanım efendinin eli ayağı durmuyordu bana da bi hissettirmeye başlasa ne guzel olcak
Az kaldı canım hissedersin. Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu mucize bişey

Şimdi ben kilo almadım henüz ama kalçam ve kalça üstüm genişlemiş. Oğlumdayken çok kibardı sadece yuvarlak göbeğim vardı. Acayip bişey olmuşum yanlarım fena geniş görünüyor cinsiyet farkımı yoksa her gebelikte farklı yerler mi genişler

Kız bebekte kalça genişler diyolardi doğru demek ki :)

Canım 2 kızım var ve bende normalde çok zayıfım ama onlarda bu haftalarda bile kıyafetlerim rahatsız etmeye başlamıştım dediğin gibi basen falan farketmişti cinsiyetten mi bilmiyorum bunda hiçbirşey yok heryerim aynı kilo da almadim genişlemedimde

Ablama sordum ilk gebelik değilkş ikinci olduğu için çabuk genişlemişsin dir falan dedi.. Aynen oğlumdayken normal kıyafetleri 6 ay giyindim şimdi baya rahatsız oluyorum alışveriş yapmam Lazım

Geçmiş olsun canım öncelikle. bende biraz zor geçiriyorum mide bulantıları yerini kusmalara bıraktı tansiyon 14/9 u görüyorum herşeye çok sinirleniyorum biraz hormonal diyelim seninde sinirin ondan olabilir Benimde 2. Gebeliğim ama resmen unutmuşum umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun eşinle aran düzelir bebişinizi birlikte karşılarsınız

Ay ben bu yazıyı facedede mi gördüm

Ayy ben kizimda oyle olmuştum canim kalcam zaten büyüktü ustune yarim kalca daha gelmsti daha cinsiyeti doktor soylemeden ablam dedi seninki kiz kalcalarindan belli die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…