2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ben birksç hafta önce seğirme şeklinde hissediyordum ama şu 1 haftadır hissetmiyorum. Geçen gece yatarken elimi kasıklarıma doğru koyduğumda top gibi hissettim. Bu ikinci bu arada benim. Normaldir di mi

Kızlar ben birksç hafta önce seğirme şeklinde hissediyordum ama şu 1 haftadır hissetmiyorum. Geçen gece yatarken elimi kasıklarıma doğru koyduğumda top gibi hissettim. Bu ikinci bu arada benim.
Canım erken hissetmişsin ama bu zamanlarda sürekli hissetmemen normal bende yeni hissediyorum ama benim bi tarafa toplanıyo o şekilde :)

Merhaba,önceki 2 hamileliğimde doğum yapana kadar eşimden ayrılma düşüncesini iliklerime kadar hissediyordum.Bir insanin soyledigi yaptığı herşey mi batar...Bunun için psikologa da gittim ben eşimden nefret ediyorum diye..Hormonlar,aşırı duygusallık,yanlış anlamalar,libido düşüşü derken atlattık.2.bebegimizin başına gelen talihsizlikler,yaşadığımız acılar bizi yakinlastirmis olmakla birlikte malesef birkaç haftadır ben de eşime karşı yine aynı olumsuz bakış açısı gelişmeye başladı.Ben büyük oranda hormonlarımızın etkisi olduğunu düşünüyorum.Cunku normale göre ben de oldukça agresif ve tahammulsuzum...Sabredin,sakin olun...Eşinizi düsünmeyin,bebeginize odaklanin.Bence hamilelik süreci hiç bir konuda sağlıklı karar alinabilecek bir zaman dilimi değil.Ben isimle ilgili de birkaç yanlış kararı hamilelikte aldım.Bebisinizi sağlıkla kucağınıza alın,eski halinize yani özünüze dönün sonra düşünürsünüz.Tabi ki anne olunca 2.kez anne olsaniz bile eski kişi olmuyorsunuz ama hamilelik kadar da kendinizden uzakta olmuyorsunuz..Herşey gonlunuzce olsun

Kızlar ben birksç hafta önce seğirme şeklinde hissediyordum ama şu 1 haftadır hissetmiyorum. Geçen gece yatarken elimi kasıklarıma doğru koyduğumda top gibi hissettim. Bu ikinci bu arada benim. Normaldir di mi
Evet canim benmde kasiklar sisiyo bazen disardan şiştiği belli bile oluyo... canim vücudunu cok dinleyince hissediyon galiba gecen bende hic hissetmedim korktum ertesi gun biraz dinleyince tekrar hissettim su an coj kucukler hareketlerini cok fazla hissetmeyebiliyoz

Benim de mide yanmam çok oluyor. Ben her yanma da 2, 3 yudum soğuk süt içiyorum öyle yarıştı. Deneyin isterseniz
Soğuk sütü denediniz mi. Benimde geceleri boğazım yanıyor sanki tabak tabak yemek yemişim gibi. Soğuk süt yatıştırıyıor
Canim rennie surup al ben oglumda 9 ay bununla nefes aldim simdide kullaniyorum ustune ilac tanimam yutarken atesini sonduruyo ic valla dua edersin
Yemekten önce içmeyi dene canım
Hepinize teşekkür ederim şuan süt soğuk su ve dondurma ile rahatlatıyorum yastığı yüksek kullanıyorum biraz daha iyiyim yiyeceklerimi düzenledim biraz daha iyi bazen yine çok fazla oluyor dikkat etsemde ama en azından gün boyu değil şimdilik

Cok guzel anlatmissim gercekten oyle benm kocam bir an once dogur artk senden bu ani patlamalarindan agresifliginden kurtulam diyordu . Bize belki normal geliyo yaptığımız seyler ama onlar kaldiramiyo bide benmki babalik duygusu da nedir bilmezdi bende cok ilgisizdi die hep sataşır aglardim kavga ederdim onla Allahtan cok sabirliydi beni hep alttan alıyordu

ya ben sualti arkeologuyum dalgicim deniz ismini koymak istememden daha dogal ne olabilir ama dimi
Ben de mimar ve dalgıcım...Denizkızıyım..Antalyaliyim.Dogdugumdan beri denizleyim...Mavisinde,yesilinde,siyahinda...2.oğlumun ismi Deniz olacaktı ama durumuna uygun bir isim koymaya karar verip Can olarak değiştirdik..Çünkü ölüp yeniden doğdu..Deniz,kızım ya da oğlum olursa mutlaka koymak istediğim isimdi ama kısmet olmadı..Şimdi de Can a nasip olmayan ismi yeniden koyamam bebise..Çook güzel bir isim...Size nasip olur inşallah

Merhaba canım bebeğinin durumu nasıl taburcu oldumu hastaneden

ya ben sualti arkeologuyum dalgicim deniz ismini koymak istememden daha dogal ne olabilir ama dimi
yaa biz de deniz istiyoruz 4 sene önce nikah yaptırdığımız da deniz ismini kollarımıza yazdırmıştık :) tabi deniz ismini eşim istedi (deniz gezmiş çok sever) ben de demet e yakın diye kabul ettim sevdiğim de bi isim olduğu için, tabi hep erkek düşündük kız olunca cinsiyeti baya şaşırmıştık. Çevremiz de hiç deniz diye kız yokmuş onu fark ettik

Bende de hiç erkek yok 1i yakın olmak üzere 3 kız arkadaşımın ismi Deniz

güzel dilekler ve açıklamalar için teşekkür ederim. Burada problem benim oldukça sakin olmama karşılık eşimin sahip olduğum rahatsızlıkları büyütmesi, bu rahatsızlıklar nedeniyle bebeği aldıralıma kadar gelmesi. Sanki bu bebeği ben onun karşı çıkmasına rağmen kendim yapmışım gibi suçlamalar filan. Halsizliğime kızması vesair. Genelde sakin huyluyum onun bu halsizliğimi hasta oluşumu tolere etmesini beklerdim normalde. Gitti ya tatile ne aramak ne sormak. Ne de evin maddi ihtiyacını karşılamak.
Diyorum ya hele bir geçsin bu günler o zaman göreceğiz. Zor günde yakınlaşmalı eşler böyle olmamalı diye düşünüyorum.

Günaydınlaar
Bugün sol kasıkta ağrıyla uyandım ama geçti şimdi. Klima açık kalmış gece ayaklarımı üşüttüm heralde diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…