2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yemin ederim eşine sinir oldum kendimi zor tutuyorum senin moralini iyice bozmakta istemiyorum . En iyi kararı sen vereceksin bu süreci iyi degerlendir hep mi sorumsuzdu bilmiyorum gerekirse ince eleyip sık doku kararini ver .Ama mümkünse öncelik şuan senin bebeğin ve hamileliğin olsun.Zaten çalışan bk bayansın anladığım kadarıyla kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun ne mutlu sana hep güçlü kal

Ben hastane odasından kovdum kayınvalidem ve eşimi hayatımda ilk defa bu kadar Kaybetme korkusunu, heyecanı yaşadım hele kanamadan sonra o ultrasona girmek kalbimin dışarda attığını hissettim yaşıyo mu diye sordum her defasında ve doktorun kolunu tutup ters giden bişey varsa söyleyin saklamayın dedim adam neden saklayayım ki yıl olmuş 2020 2 adım sonrasını görüyorum ne varsa söylüyorum dedi bendeki de iş sanki ben üzülmeyeyim diye doktor saklıyo diye düşündüm 10 yıldır her türlü eziyetine laf sokmasına bağırmalarına aşağılamalarına katlandığım kayınvalideme rest çektim en son hemşiler beni sakinleştiriyodu ve onlara dünya yansın ben artık kapımı kapatır bebeğime bakarım dedim hayatımda ilk defa ne olursa olsun yeter ki bebeğim yaşasın kafasındayım gerçekten de öyle anne olmak onu içinde hissetmek çok başka insan hamileyken katil bile olur ben araba geçerken ağzımı burnumu kapatıyorum egzoz dumanı gelmesin diye siz kimsiniz beeaaa harcarım hepinizi dedim nefes egzersizi yap bir sürü videoları var rahatla bebeğini rahatlat kapat kapını bırak dünya yansın

Ay valla süpersin çok iyi etmişsin içimin yağları eridi resmen .Kaynanan millet geziyo biz hastanelerdeyiz lafına sinir olmustum. Herkesin bi taşma noktası ar sonuçta şimdi sana daha temkinli yaklaşır oh iyi olmuş elleme

kaynanayı zaten hiç saymıyorum tüm bunların üzerine aramış beni diyor ki dua et erkek olsun. Sen dedim kadına boş konuşma ben burada canımla uğraşıyorum.

kocaman bir eyvallah yazasım geldi yazdıklarına canım benim. Arkadaşlarım tamam erkeklerin birçoğunda biraz öküzlük var ama seninki zirveye çıktı diyolar.

Valla kendimi daha özgür hissediyorum kayınpederim geldi dediki kızım yerden göğe kadar haklısın Şimdiye kadar çok bile alttan almışsın boşver şimdi de sen kötü ol aynen öyle dedim artık hayatımda hayatımdan daha değerli biri var o da kızım gerisinin alayını seveyim boşver

kaynanayı zaten hiç saymıyorum tüm bunların üzerine aramış beni diyor ki dua et erkek olsun. Sen dedim kadına boş konuşma ben burada canımla uğraşıyorum.
Bizimki torun torun torun diye başımızın etini yedi hamile olunca aradım dedim ki anne ilk sana Haber verdim o kadar çok torun dedin ki sana daha çok lazım zannettim içinden ne geliyosa söyle zaten gelin olarak adımız çıkmış bari adımızın hakkını verelim

Bu kaynanaları zaten anlamıyorum, mübarek hepsi de çok sorunsuz geçirmişler şimdi habire konuşup duruyolar.
Bizimki ölü doğum yapmış Daha sonra eşimi doğurunca kucağına geç geldi diye hastaneyi birbirine katmış koşa koşa bebeği getirmişler ben sinir krizi geçirdiğimde hastanede ayyy şuna iğne yapın sakinleştirin de aklı başına gelsin diyodu ay aklıma geldikçe az bile yapmışım diyorum

Ay süpersin idolümsüm

kocaman bir eyvallah yazasım geldi yazdıklarına canım benim. Arkadaşlarım tamam erkeklerin birçoğunda biraz öküzlük var ama seninki zirveye çıktı diyolar.
Öküz ki ne öküz. Öküzün yattığı yerde ot bitmez derlemiş bunları sürekli dürtecen sürekli söyleyecen ki işe yarasınlar.

Bu kaynanaları zaten anlamıyorum, mübarek hepsi de çok sorunsuz geçirmişler şimdi habire konuşup duruyolar.
O da ayrı bi konu biz tarla da iş tutardık diyo bizimki de. Sen 13 yaşında evlenmişsin .Ben 33 yaşındayım. Sen organik beslendin köyde. Biz oylemiyiz dedim. Herkeste ayrı dedim benimde midem bulanmıyor kusmuyorum ama belim ağrıyor dedim .iş tutmuyorum yerime oğlu tutuyor ya cani gidiyor

Oğlu iş yapıyor diye içi gidiyodur hakkaten. Eskiler daha sağlam, benim annemin de bir dokuz çalı atlardık muhabbeti var. Bazen diyorum Allah biliyor da ona göre veriyor iyi ki oğlun olmamış bize bunları yapıyorsun gelinin olsa neler yapardın kimbilir diyorum.

Ay evet .insanlar ister istemez kıyaslıyorlar işte. Buna annelerimiz de dahil .Sağ salim kucaklarimiza alalimda geçer bu günlerde bu laflar da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…