- 15 Ocak 2020
- 761
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #8.901
Ben deniz koyamam koydurtmam adamin eski sevgilisinin adı yolarımBende de hiç erkek yok 1i yakın olmak üzere 3 kız arkadaşımın ismi Deniz
Yemin ederim eşine sinir oldum kendimi zor tutuyorum senin moralini iyice bozmakta istemiyorum . En iyi kararı sen vereceksin bu süreci iyi degerlendir hep mi sorumsuzdu bilmiyorum gerekirse ince eleyip sık doku kararini ver .Ama mümkünse öncelik şuan senin bebeğin ve hamileliğin olsun.Zaten çalışan bk bayansın anladığım kadarıyla kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun ne mutlu sana hep güçlü kalgüzel dilekler ve açıklamalar için teşekkür ederim. Burada problem benim oldukça sakin olmama karşılık eşimin sahip olduğum rahatsızlıkları büyütmesi, bu rahatsızlıklar nedeniyle bebeği aldıralıma kadar gelmesi. Sanki bu bebeği ben onun karşı çıkmasına rağmen kendim yapmışım gibi suçlamalar filan. Halsizliğime kızması vesair. Genelde sakin huyluyum onun bu halsizliğimi hasta oluşumu tolere etmesini beklerdim normalde. Gitti ya tatile ne aramak ne sormak. Ne de evin maddi ihtiyacını karşılamak.
Diyorum ya hele bir geçsin bu günler o zaman göreceğiz. Zor günde yakınlaşmalı eşler böyle olmamalı diye düşünüyorum.
Ben hastane odasından kovdum kayınvalidem ve eşimi hayatımda ilk defa bu kadar Kaybetme korkusunu, heyecanı yaşadım hele kanamadan sonra o ultrasona girmekOldukça uzun bir aradan sonra yine yazabiliyorum. Oldukça sıkıntılı günler geçirdim. Hala düzelemedim, tiroitlerim ilaca rağmen daha bir hiper hale gelmiş. Eşim sağolsun artık ne olsun bilemiyorum sürekli hastasın gidip bebeği aldıralım gibi talihsiz bir beyanda bulundu. Delirdiğimi hatırlıyorum en son sokağın ortasında onu evden kovdum. Canımı dişime takıp tüm işlerimi halletmeye çalıştım. en son rapor aldım ve köye annemle kızımın yanına geldim. Ayağa kalkmak ve kişisel işlerimi halletmek bile zor. Tansiyon en son bugün 7,5-5 geldi. 48 kiloya kadar düştüm. Ve eşim balıkesirde tatil yapıyor. hamilelik döneminde boşanmaya karar verenlere şaşıran ben yola bu adamla devam edip etmeme konusunu düşünüyorum. Evet hormonlar da tavan doğru ama bu kadar da olmaz olmamalı diye düşünüyorum.
Doktorum şu genetik testi yaptırın dedi ama ücreti de epey varmış ve nitekim işyerimden geçen ay almam gereken maaşı da alamamış içeride olan ben bunu nasıl yaptıracağımı bilmiyorum. doktor bir arkadaşım önce detaylı ultrasona gir eğer şüphelenilen bir durum görülürse genetik testi yaptırırsın dedi muhtemelen onu dinleyeceğim.
gevezelik yaptım, başınızı şişirdim kızlar ne güzel isimler konuşmaya başlamışsınız.
Ay valla süpersin çok iyi etmişsin içimin yağları eridi resmen .Kaynanan millet geziyo biz hastanelerdeyiz lafına sinir olmustum. Herkesin bi taşma noktası ar sonuçta şimdi sana daha temkinli yaklaşır oh iyi olmuş ellemeBen hastane odasından kovdum kayınvalidem ve eşimi hayatımda ilk defa bu kadar Kaybetme korkusunu, heyecanı yaşadım hele kanamadan sonra o ultrasona girmekkalbimin dışarda attığını hissettim yaşıyo mu diye sordum her defasında ve doktorun kolunu tutup ters giden bişey varsa söyleyin saklamayın dedim adam neden saklayayım ki yıl olmuş 2020 2 adım sonrasını görüyorum ne varsa söylüyorum dedi bendeki de iş sanki ben üzülmeyeyim diye doktor saklıyo diye düşündüm 10 yıldır her türlü eziyetine laf sokmasına bağırmalarına aşağılamalarına katlandığım kayınvalideme rest çektim en son hemşiler beni sakinleştiriyodu ve onlara dünya yansın ben artık kapımı kapatır bebeğime bakarım dedim hayatımda ilk defa ne olursa olsun yeter ki bebeğim yaşasın kafasındayım gerçekten de öyle anne olmak onu içinde hissetmek çok başka insan hamileyken katil bile olur ben araba geçerken ağzımı burnumu kapatıyorum egzoz dumanı gelmesin diye siz kimsiniz beeaaa harcarım hepinizi dedim nefes egzersizi yap bir sürü videoları var rahatla bebeğini rahatlat kapat kapını bırak dünya yansın
kaynanayı zaten hiç saymıyorum tüm bunların üzerine aramış beni diyor ki dua et erkek olsun. Sen dedim kadına boş konuşma ben burada canımla uğraşıyorum.Ben hastane odasından kovdum kayınvalidem ve eşimi hayatımda ilk defa bu kadar Kaybetme korkusunu, heyecanı yaşadım hele kanamadan sonra o ultrasona girmekkalbimin dışarda attığını hissettim yaşıyo mu diye sordum her defasında ve doktorun kolunu tutup ters giden bişey varsa söyleyin saklamayın dedim adam neden saklayayım ki yıl olmuş 2020 2 adım sonrasını görüyorum ne varsa söylüyorum dedi bendeki de iş sanki ben üzülmeyeyim diye doktor saklıyo diye düşündüm 10 yıldır her türlü eziyetine laf sokmasına bağırmalarına aşağılamalarına katlandığım kayınvalideme rest çektim en son hemşiler beni sakinleştiriyodu ve onlara dünya yansın ben artık kapımı kapatır bebeğime bakarım dedim hayatımda ilk defa ne olursa olsun yeter ki bebeğim yaşasın kafasındayım gerçekten de öyle anne olmak onu içinde hissetmek çok başka insan hamileyken katil bile olur ben araba geçerken ağzımı burnumu kapatıyorum egzoz dumanı gelmesin diye siz kimsiniz beeaaa harcarım hepinizi dedim nefes egzersizi yap bir sürü videoları var rahatla bebeğini rahatlat kapat kapını bırak dünya yansın
kocaman bir eyvallah yazasım geldi yazdıklarına canım benim. Arkadaşlarım tamam erkeklerin birçoğunda biraz öküzlük var ama seninki zirveye çıktı diyolar.Yemin ederim eşine sinir oldum kendimi zor tutuyorum senin moralini iyice bozmakta istemiyorum . En iyi kararı sen vereceksin bu süreci iyi degerlendir hep mi sorumsuzdu bilmiyorum gerekirse ince eleyip sık doku kararini ver .Ama mümkünse öncelik şuan senin bebeğin ve hamileliğin olsun.Zaten çalışan bk bayansın anladığım kadarıyla kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun ne mutlu sana hep güçlü kal
Valla kendimi daha özgür hissediyorum kayınpederim geldi dediki kızım yerden göğe kadar haklısın Şimdiye kadar çok bile alttan almışsın boşver şimdi de sen kötü ol aynen öyle dedim artık hayatımda hayatımdan daha değerli biri var o da kızım gerisinin alayını seveyim boşverAy valla süpersin çok iyi etmişsin içimin yağları eridi resmen .Kaynanan millet geziyo biz hastanelerdeyiz lafına sinir olmustum. Herkesin bi taşma noktası ar sonuçta şimdi sana daha temkinli yaklaşır oh iyi olmuş elleme
Bizimki torun torun torun diye başımızın etini yedi hamile olunca aradım dedim ki anne ilk sana Haber verdim o kadar çok torun dedin ki sana daha çok lazım zannettimkaynanayı zaten hiç saymıyorum tüm bunların üzerine aramış beni diyor ki dua et erkek olsun. Sen dedim kadına boş konuşma ben burada canımla uğraşıyorum.
Bizimki ölü doğum yapmış Daha sonra eşimi doğurunca kucağına geç geldi diye hastaneyi birbirine katmış koşa koşa bebeği getirmişler ben sinir krizi geçirdiğimde hastanede ayyy şuna iğne yapın sakinleştirin de aklı başına gelsin diyodu ay aklıma geldikçe az bile yapmışım diyorumBu kaynanaları zaten anlamıyorum, mübarek hepsi de çok sorunsuz geçirmişler şimdi habire konuşup duruyolar.
Ay süpersin idolümsümBen hastane odasından kovdum kayınvalidem ve eşimi hayatımda ilk defa bu kadar Kaybetme korkusunu, heyecanı yaşadım hele kanamadan sonra o ultrasona girmekkalbimin dışarda attığını hissettim yaşıyo mu diye sordum her defasında ve doktorun kolunu tutup ters giden bişey varsa söyleyin saklamayın dedim adam neden saklayayım ki yıl olmuş 2020 2 adım sonrasını görüyorum ne varsa söylüyorum dedi bendeki de iş sanki ben üzülmeyeyim diye doktor saklıyo diye düşündüm 10 yıldır her türlü eziyetine laf sokmasına bağırmalarına aşağılamalarına katlandığım kayınvalideme rest çektim en son hemşiler beni sakinleştiriyodu ve onlara dünya yansın ben artık kapımı kapatır bebeğime bakarım dedim hayatımda ilk defa ne olursa olsun yeter ki bebeğim yaşasın kafasındayım gerçekten de öyle anne olmak onu içinde hissetmek çok başka insan hamileyken katil bile olur ben araba geçerken ağzımı burnumu kapatıyorum egzoz dumanı gelmesin diye siz kimsiniz beeaaa harcarım hepinizi dedim nefes egzersizi yap bir sürü videoları var rahatla bebeğini rahatlat kapat kapını bırak dünya yansın ❤
Evet ya eşiminde sırtı tutulmuş. Normalde saat kurar yatardık unutmuşuzklima çok tehlikeli aman dikkat. İnsan tutulup da heykele dönüveriyor
Demi bi de öyle bir şey varBen deniz koyamam koydurtmam adamin eski sevgilisinin adı yolarım
Öküz ki ne öküz. Öküzün yattığı yerde ot bitmez derlemiş bunları sürekli dürtecen sürekli söyleyecen ki işe yarasınlar.kocaman bir eyvallah yazasım geldi yazdıklarına canım benim. Arkadaşlarım tamam erkeklerin birçoğunda biraz öküzlük var ama seninki zirveye çıktı diyolar.
O da ayrı bi konu biz tarla da iş tutardık diyo bizimki de. Sen 13 yaşında evlenmişsin .Ben 33 yaşındayım. Sen organik beslendin köyde. Biz oylemiyiz dedim. Herkeste ayrı dedim benimde midem bulanmıyor kusmuyorum ama belim ağrıyor dedim .iş tutmuyorum yerime oğlu tutuyor ya cani gidiyorBu kaynanaları zaten anlamıyorum, mübarek hepsi de çok sorunsuz geçirmişler şimdi habire konuşup duruyolar.
Ay evet .insanlar ister istemez kıyaslıyorlar işte. Buna annelerimiz de dahil .Sağ salim kucaklarimiza alalimda geçer bu günlerde bu laflar da :)Oğlu iş yapıyor diye içi gidiyodur hakkaten. Eskiler daha sağlam, benim annemin de bir dokuz çalı atlardık muhabbeti var. Bazen diyorum Allah biliyor da ona göre veriyor iyi ki oğlun olmamış bize bunları yapıyorsun gelinin olsa neler yapardın kimbilir diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?