2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok erken canım tabi ben sırf havam değişsin, moralim düzelsin diye gittim. Girdiğim yerden de elim boş çıkmayı sevmem ondan aldım daha çok örgülere gelince de annemin aceleciğinden o da

Ay hadi o zaman çizgin hayırlı olsun bir ay sonra bende de çıkar heralde gözlemlicez

Ay evet kişiden kişiye değişiyor göbek çıkma olayı bir de. Benim 3. Ay şimdiden belirginleşti. Hayır bebek de küçük büyüyen göbek neyin nesi bilemedim bu sene o 24. Hafta çıkma olayından yararlanırsın sen ve yararlan da zaten stres azalsın bebişe ve kendine yönel o aydan sonra

oy masallah saglikla huzurla giymek nasip olsun bebise

Ya kuzu diyet de yapıyorum almayayım çok diye. Daha nabayım ben şimdi 30 kilo veremem ya zaten bu benim 26 kilo vermiş halim. Daha nabaydım
diyet yapma zatem hamileyken sadece saglikli beslen ihtiyactan fazlasini yeme yeter. sen mutluysan gerisi kimseyi ilgilendirmez

diyet yapma zatem hamileyken sadece saglikli beslen ihtiyactan fazlasini yeme yeter. sen mutluysan gerisi kimseyi ilgilendirmez
Kendim yapmıyorum canım online gebe diyetisyenine danışıyorum, haftama göre haftalık liste gönderiyor. Ben de mutlu değilim zaten de şu aşamada napayım yani zaten kanama da geçirdim hareket de edemiyorum. Mekik mi çekeyim de karın yağım erisin

Benim de 2 günde çıkmış ama hastanenin sonuç bölümüne vermemişlerdi gidip almıştık sende de öyle bir şey olmş olabilir.

Büyük Bi ihtimalle kuzum. Hızlı çıkmıştı şükür sonuç. Hemen gösterdim doktora sonucumu. Sıkıntı yok demişti.
Allah korusun bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…